- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Solfrutta #13673 üzenetére
Szia!
Igazabol az elso sorbol kb annyit ertek, hogy nem cserelheto a proci... Talaltam tutorialt rola, hogy cserelheto, S1G4 tokozasu processzorra, igaz annak nem neztem utana, h maga a lap miket is tamogat. Itt egy 2 magost tett bele a srac: [link]A merlegeles olyan dolog, h ez van... Ha mar odadobtak, es nem ki a kukaba, akkor gondoltam ranezek, h valamire jo lehet-e meg.
Valami hasznalt 60GB-os SSD talan nem nagy befektetes. De teny, h baromi lassu.Tettem ra egy kiherelt WIN7-et, azzal mar eleve javult a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Elektromos autók - motorok
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest