Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
Asus notebook-ba SSD- helyeztem a HDD helyére. A HDD-t Caddy beépítő keretben behelyeztem az optikai DVD helyére.
Probléma, hogy a HDD-t nem látja a Notebook a Biosban.
Ha az SSD-t helyezem a beépítő keretben az optikai meghajtó helyére és a HDD-t hagyom az eredeti helyén akkor mindkettőt látja a Bios, de ebben a felállásban lassú a Windows, olykor el sem indul.Természetesen tiszta telepítést végeztem az SSD-re, úgy hogy közben nem volt behelyezve a HDD.
A fenti problémák miatt jelenleg csak az SSD van behelyezve.Kipróbáltam a HDD-t, behelyezve a Caddy keretbe és azt összekötve Sata - Usb kábellel, azt külső meghajtónak látja a win10, de én nem külső HHD-nek akarom használni.
Mit rontottam el? Talán a Caddy keret okozza a problémát?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest