Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a WWAN aljzat az ahova a mobilnet bővítőjét lehetne tenni, EDGE, HSDPA, HSUPA.
A másik kettőbe meg a wi-fi kártya, vagy a bluetooth kártya, vagy a kombinált wi-fi/bluetooth kártya mehet, illetve a fennmaradó helyre pl. egyéb mSata eszközt lehet tenni. (pl. digitális TV vevője).
Sajnos az aljzat nem alkalmas SSD vezérlésére, ha esetleg erre irányult volna a fő kérdésed.
Ez egy régebbi készülék, akkoriban még csak épp kezdtek elterjedni a korai, még mSatás SSD-k, amik aztán ugye ki is haltak, és az M.2 meg az NGFF/NVMe vette át a helyüket.
Nem tudom a készülékben csereberélhető-e a WLAN modul, ha whitelistes a gép, akkor elképzelhető, h csak meghatározott típusokra, vagy bizonyos lokalizációs (ország) kódosokra lehet a wi-fi modult kicserélni, akármi nem fog menni benne.
Hogy ezek a típusok mik, azt nem tudom.Van itt a topicban valaki, aki jobban vágja ezt, h melyik gép van bekorlátozva white list szempontjából, én wi-fi kártya cserében nem vagyok otthon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Filmvilág
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx