- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha amúgy is külső merevlemezt fogsz venni (írtad lejjebb), akkor én az egy terás, de 7200RPM-est venném meg ebbe most a helyedben. Látom amúgy van pénz lóvéra
aprón olcsóbb szokott lenni az egy terás (már ha van éppen), de hangsúlyozom, h ne várj egetrengető földindulást, azt egy SSD okozna max; ha 7200-es merevlemezt raksz bele,
Ez még ami extra jó dolog elhet, csak hát 30, ill. 40-ért szerintem nem nagyon éri meg.
e90lci:
Olyan, h moddolt BIOS nemigen van laptopokhoz.
Ezek nem telefonok, h főzött rommal használjuk őketnem olyan ez, mint az asztali LGA775-ös lapok, h LGA771-es Xeonokhoz készült módosított BIOS-t tegyünk fel rá.
Régebben még az ember kicserélte a wi-fi/bluetooth PCI-E kártyát másikra, aztán kész, de egy ideje ez az irány sajnos, h korlátozzák ezt is a gyártók. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- HP Alkatrészek eladók!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest