Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
petakpa1
üzenetére
7260-at Win újrahúzás után sem sikerült beüzemelnem a GX610-ben sem az eredetileg wifi kártya céljára szolgáló slotban, sem a másikban (eredetileg tuner-kártya ment volna oda), így fel kell adnom

Ellenben a céges laptopomból egy próba erejéig átettem egy Intel Centrino 6205 típusú wifi kártyát. Ez gond nélkül üzemelt az wifi céljára szolgáló slot-ban
, fizikai gombbal történő ki/bekapcsolgatás is működik
. Szóval bízom benne, hogy csak az Intel 7260-nal van ez a probléma.Ha már upgrade akkor AC-s kártyát szeretnék, ezért egy ilyet néztem ki: Azurewave AW-CB161H.
Többféle Asus laptopban is ez van, és driver-t is le lehet tölteni hozzá (Win7-re is ami nekem fontos) így szimpatikusnak tűnik.
Rá merjek kockáztatni? Nem lenne jó két nem kompatibilis AC-s kártyának feküdnie otthon a fiókban...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, fizikai gombbal történő ki/bekapcsolgatás is működik
. Szóval bízom benne, hogy csak az Intel 7260-nal van ez a probléma.
Pyttawrx