Hirdetés
- Születésnapos a Noctua
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Nikon DSLR topik
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altair21
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Asus RoG Gl752VW Laptopom.
Paraméterei:
Intel CoreI7-6700HQ 3,5 GHz
16 GB DDR4 2133 MHz
Nvidia Geforce GTX960M 4 GB
256 Gb SSD+1 Terra HDDNa már most a problémám az lenne, hogy ugye ez a laptop sajnos csak 1 oldalsó légkiömlővel rendelkezik vettem alá hűtő padot hátha segít rajta pár fokot (de tapasztalataim alapján semmit se ér, ha megy ha nem hőfok nyugalmi állapotban sem változik maximum feljebb megy de hűlni nem hűl.
Így meg sok mai játék alatt 70-90 fok között van a processzor max 50-60% kihasználtsággal. MSI Afterburnerrel nézem a hőfokot játék alatt. 4 hónapos a laptop. Ez esetlegesen lehet szerelési hiba ahogy egyik ismerős tippelte vagy ennél a laptopnál ez van ezt kell szeretnem ?
Meg esetleg nem tudom hátha tudja valaki lehet e benne akár hűtést vagy hátlapot cseréltetni olyanra amin több légbeömlő van hátha az segítene kicsit a hűtésén. Vagy a nálam tapasztaltabbak milyen hűtő padot ajánlanának egy 17 colos laptophoz ?
Bár kedden elviszem az Asus support által mondott szervízbe, de szívesebben állítanék úgy be, hogy nagy vonalakba tudjam mi a helyzet és ne ott nézzenek sík hülyének
Sajnos ez az első laptop amin igazán játszok így nem is tudom mennyi az a kritikus hőfok aminél már azt mondja a proci, hogy ezt így többet nem lehet.
Azért mellékelek egy linket is a laptopról ott jól is látszik, hogy csak a hdd és ssd felett van alul szellőző rács.Köszönöm mindenkinek a segítséget előre is. Remélem érthető volt amit írtam.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Születésnapos a Noctua
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Zalman laptophűtő
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx