- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Androidos fejegységek
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6410 (i5-520M, 2x2GB Hynix DDR3 1066MHz) típusú laposom és szeretnék benne memóriát bővíteni, mert sajnos hamar elfogy az a 4GB. Ahogy néztem sajnos csak 8GB-nyi memóriát tud kezelni (2x4GB), viszont azt nem tudom, hogy egy nagyobb frekvenciájú memóriával hogyan boldogulna. Tudom, hogy az 1. generiációs i processzorok legfeljebb 1066MHz-es memóriát kezelnek, viszont a jövőre való tekintettel olyat vásárolnék, amivel megtudna birkózni, még ha jelenleg ezért feleslegesen költök el pluszban jó pár ezer forintot. Hamarosan (kb. féléven belül) egy frissebb modellre fogok váltani, de addig is fontos lenne munka miatt (virtuális gépek futtatása,...stb.) az a 8GB memória.
A kérdésem az lenne, hogy merjek-e bevállalni például egy ilyet (mondjuk ahogy néztem az alacsonyabb feszültségű modulok)?
Vagy ha ezek nem akkor legalább az utóbbi?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- E-roller topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest