Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6410 (i5-520M, 2x2GB Hynix DDR3 1066MHz) típusú laposom és szeretnék benne memóriát bővíteni, mert sajnos hamar elfogy az a 4GB. Ahogy néztem sajnos csak 8GB-nyi memóriát tud kezelni (2x4GB), viszont azt nem tudom, hogy egy nagyobb frekvenciájú memóriával hogyan boldogulna. Tudom, hogy az 1. generiációs i processzorok legfeljebb 1066MHz-es memóriát kezelnek, viszont a jövőre való tekintettel olyat vásárolnék, amivel megtudna birkózni, még ha jelenleg ezért feleslegesen költök el pluszban jó pár ezer forintot. Hamarosan (kb. féléven belül) egy frissebb modellre fogok váltani, de addig is fontos lenne munka miatt (virtuális gépek futtatása,...stb.) az a 8GB memória.
A kérdésem az lenne, hogy merjek-e bevállalni például egy ilyet (mondjuk ahogy néztem az alacsonyabb feszültségű modulok)?
Vagy ha ezek nem akkor legalább az utóbbi?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest