- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
csipesz01
újonc
Kedves bárki aki segíteni tudna!
Egy Emachines E728 as boldogtalan tulajdonosa vagyok. A gép 2 éves.
Remélem lesz aki válaszol a fórumban, kifogytam az ötletekből, hogyan tudnám rendes működésre bírni a gépet.
A belső hűtésem nem forog rendesen, pörög 2-3 másodpercig utána leáll, ismét pörög ismét leáll, és engedi túlmelegedni a procit, olyan 80 foknál le is áll a dolog. Már jó párszor szétszedtem, teljes tiszításon és újrazsírozáson is túlesett. Szervízben is volt, ott sok pénzt és időt kellett rászánnom, végül a pénzt visszakaptam, mert elálltam a további szervízeléstől. Ők azt állították, hogy az akkumlátorom (az első ilyen leállásig nem nagyon használtam) tönkretette az SM busz vezérlőt, és ezt kciserélték, hazahoztam és ugyanúgy szar volt, azután chipset et akartak rajta újra "csinálni" azt már nem vállaltam, az összegből vettem inkább új alaplapot, meg is érkezett az USA államából, beszereltem minden nagyon gondos odafigyeléssel, minden teljesen jól is működött, egy 3 óra hossza erejéig, azzal kezdtem, hogy újraraktam az op rendszert (win7). egyszer leállt túlmelegedés miatt, mégegyszer bekapcsoltam és akkor már nem forgott rendesen a venti mint előtte, kikapcsoltam azóta nem eröltetem.
Kinek milyen ötlete van, mi lehet a hiba ?
Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest