Aktív témák
-
csipesz01
újonc
Kedves bárki aki segíteni tudna!
Egy Emachines E728 as boldogtalan tulajdonosa vagyok. A gép 2 éves.
Remélem lesz aki válaszol a fórumban, kifogytam az ötletekből, hogyan tudnám rendes működésre bírni a gépet.
A belső hűtésem nem forog rendesen, pörög 2-3 másodpercig utána leáll, ismét pörög ismét leáll, és engedi túlmelegedni a procit, olyan 80 foknál le is áll a dolog. Már jó párszor szétszedtem, teljes tiszításon és újrazsírozáson is túlesett. Szervízben is volt, ott sok pénzt és időt kellett rászánnom, végül a pénzt visszakaptam, mert elálltam a további szervízeléstől. Ők azt állították, hogy az akkumlátorom (az első ilyen leállásig nem nagyon használtam) tönkretette az SM busz vezérlőt, és ezt kciserélték, hazahoztam és ugyanúgy szar volt, azután chipset et akartak rajta újra "csinálni" azt már nem vállaltam, az összegből vettem inkább új alaplapot, meg is érkezett az USA államából, beszereltem minden nagyon gondos odafigyeléssel, minden teljesen jól is működött, egy 3 óra hossza erejéig, azzal kezdtem, hogy újraraktam az op rendszert (win7). egyszer leállt túlmelegedés miatt, mégegyszer bekapcsoltam és akkor már nem forgott rendesen a venti mint előtte, kikapcsoltam azóta nem eröltetem.
Kinek milyen ötlete van, mi lehet a hiba ?
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel topik
- Házi hangfal építés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged