- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcellx
csendes tag
Sziasztok.
Toshiba Satellite l300
A vásárlásra dátumára már nem igazán emlékszem kb 7-8 évvel ezelőtt letehet.
A gép hibája mostanában kezdődött. A hiba pedig az hogy aksiról jól működik de mikor bedugom töltőre úgy hogy közbe be van kapcsolva a gép azonnal újra indul és utána folyamatosan bekapcsol majd újra indul. Ha a gép le van kapcsolva akkor az aksit fel is tölti de ha úgy akarom bekapcsolni hogy be van dugva akkor bekapcsolás után azonnal újra is indul.
Szervizben még soha nem kellet vinne.
Előre is köszi a segítséget. -
marcellx
csendes tag
Sziasztok
Van egy fujitsu lifebook ah531 típusú notebook-om. Kb 3 éve vettem. A hiba pedig az lenne hogy véletlenül leöntöttem sörrel és azóta nem akart bekapcsolni de szétszedtem kitisztítottam és most már bekapcsol csak nincs rajta kép egyáltalán lehet hallani ahogy bekapcsol a tápegység minden működik csak a képernyője teljesen fekete.
Mit lehetne kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/24/512Gb Spacegray színű számítógép, 1év Apple Garival, Horvát bill
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest