Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcellx
csendes tag
Sziasztok.
Toshiba Satellite l300
A vásárlásra dátumára már nem igazán emlékszem kb 7-8 évvel ezelőtt letehet.
A gép hibája mostanában kezdődött. A hiba pedig az hogy aksiról jól működik de mikor bedugom töltőre úgy hogy közbe be van kapcsolva a gép azonnal újra indul és utána folyamatosan bekapcsol majd újra indul. Ha a gép le van kapcsolva akkor az aksit fel is tölti de ha úgy akarom bekapcsolni hogy be van dugva akkor bekapcsolás után azonnal újra is indul.
Szervizben még soha nem kellet vinne.
Előre is köszi a segítséget. -
marcellx
csendes tag
Sziasztok
Van egy fujitsu lifebook ah531 típusú notebook-om. Kb 3 éve vettem. A hiba pedig az lenne hogy véletlenül leöntöttem sörrel és azóta nem akart bekapcsolni de szétszedtem kitisztítottam és most már bekapcsol csak nincs rajta kép egyáltalán lehet hallani ahogy bekapcsol a tápegység minden működik csak a képernyője teljesen fekete.
Mit lehetne kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx