- Mini PC
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppy96
tag
Én nem tudom elönteni mi lehet a baj..
Most működik rendesen. Ha mozgatom a töltőt a laptopban nem szakad meg a töltés.
Reggel úgy tudtam működére bírni, hogy összedugtam, beindítottam és akkor nem töltötte, szóval kihúztam a tápot a konnektorból és bedugtam újra, így már jó volt. -
Koppy96
tag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8560W tipusú laptopom.
Használtan vettem egy éve.
Akksi nélkül használom töltőről azóta is.Pár napja történt, hogy nem indult be első pár próbára. Kihúztam, visszadugtam és működött.
Következő nap, működés közben a töltőt felraktam a padlóról a kanapéra és a laptop kikapcsolt. Megint nem indult elsőre, csak miután ide-oda mozgattam a vezetéket.
Elkezdtem akksival használni, hogy ne szálljon el ha ilyen van. Viszont most már ott tart a dolog, hogy sokszor nem is tölti. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy ki-be húzom a gépből és a konnektorból, illetve össze-vissza mozgatom a kábelt és egyszer csak jó lesz. Viszont van hogy néha bedugom, a gép képernyője világosabb lesz ( mint amikor tölti ) viszont a tálcán azt írja, hogy "csatlakoztatva, nem töltődik"Az adapter sosem volt elejtve, a kábel nem volt megtörve, mindig szépen összehajtva volt tárolva. Kipróbáltam, hogy bedugtam egy másik 220-as kábelt az adapterbe ( ami a konnektortól megy az adapterig ) és azzal is ugyan ezt csinálta.
Lehet az adapternek van baja ? Vagy az AC Jacknek ?
Az AC Jack-ben lötyög a töltő vége, mióta megvan. Lehet az a része ment már tönkre ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest