- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikehf
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo G510 (i7 4700MQ 8GB ram) notebookban lévő AMD Radeon M230 R5 videókártyával lenne egy olyan problémám hogy amint elindítok egy játékot, felpörög a ventillátor és a GPU hőmérséklet felugrik 70-80 fokra. Nyilván nem várok csodát ettől a kártyától de hogy egy worms word party kaliberű játék esetén is ezt csinálja az sztem nem normális dolog. Valami ötlet hogy mitől lehet ez? Driverek fent vannak próbáltam már régebbivel frissebbel is, mindegyiknél előjött ez a hiba.
-
mikehf
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo G510 laptop hibára keresek megoldást.
Sok helyen olvastam hogy akkumulátoros használatnál leesik a processzor sebessége 0.77Ghz-re és hogy ez BIOS frissítéssel orvosolható.
Nekem viszont akkor esik le a sebesség ha bedugom a töltőt. Akkumulátorról teljes sebességgel megy. Végig nyálaztam már az energiagazdálkodási beállításokat minden jól van beállítva.
Feltelepítettem a Lenovo Energy Manager nevű programját ami minden töltő bedugáskor az alábbi üzenetet írja:Lehetséges hogy nem elég a töltő a gépnek? (eredetileg egy i3 proci volt benne de cserélve lett i7-re) lehetséges hogy emiatt nem elég a szufla neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- YouTube
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vallás
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest