- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #5310 üzenetére
Nekem nem tud senki válaszolni?
Lenne még egy ötletem: Megnézné nekem valaki, hogy mit csinál egy gép, ha úgy próbálod bekapcsolni, hogy közben egy csavarhúzóval nyomod a monitor lecsukását érzékelő kis pöcköt, tehát csukott állapotban bekapcsolást szimulálsz.
Köszi! -
Sziasztok! Van egy Fujitsu Siemens V5535 Laptopom. Nem működött rajta az USB, hát szétkaptam, ami nem volt egyszerű, de már legalább tudom, hogy is kell azt. Egy szalagkábel volt csak kicsúszva. Összerakva nem kapcsolt be. A power gomb megnyomása után kb 3-4 másodpercig világított a power led önmagában, hajtóműfelpörgés, kijelző, többi led aktivitás nem volt. Kinyitottam, mintha ki lett volna húzódva a fedél lecsukott állapotát vizsgáló pöcök kábele, visszadugtam, utána jó volt. Jelzem lehet, hogy nem is volt kihúzódva, csak mákom volt. A laptop napokig jó volt, usb is ment, történt aztán, hogy nagy idegességemben az alvó lecsukott gépre egy büdös nagyot rázúztam ököllel, amitől látható sérülés ugyan nem keletkezett (belül sem, szétszedtem, kijelzőt is), de a fenti hibatüneteket produkálja. Gondoltam rá, hogy esetleg összetört valami a kijelzőbe, és attól zárlatos és a bios letiltja a bootolást. A kijelzőt lehúzva az alaplapról és külső monitort dugva rá viszont ugyanezt csinálja . A vinyó jó, most néztem meg, 100 illetve 99%-os (van 1 gyengébb szektor). USB-be dugva eszközt az sem villan fel ha bekapcsolom. Teli akksiról és hálózatról is ugyanezt csinálja. A kis kábelt amit visszadugva korábban megjavult próbáltam már rövidre zárni és kihúzni is, nincs különbség. Villamosmérnök hallgatóként labor, szkóp, multiméter, forrasztás lehetősége nyitva áll előttem, és nem ódzkodok tőle, csak ehhez tudni kellene, hol mit kellene mérni és mit mérek én helyette. Van valami tippetek, mit lenne még érdemes megpróbálni, tipikusan mi történik "jónagyot rábaszás" esetén, mennyibe kerül javítani, van-e valakinek ilyen gépe, aminek a működő alkatrészeivel nézegethetném mi nem jó. Pl rögtön egy kijelző cserepróba jutna eszembe. Minden segítség jól jön! Köszönöm!
-
Sziasztok!
Olyan létezik, hogy FS laptop, aminek eredetileg 20V-os töltője van nem tölt a 19 voltos asus töltővel? Sajnos most ez volt csak kéznél, a gép nem volt egy ideje használva, attól félek hogy sz*r, de lehet, hogy csak van benne valami védelem, ha nem 20V-ról töltöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest