- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
Az tényleg elég fura. Nem vágom nagyon az akkukat, de ha valami belső cellazárlat, vagy valami ilyesmi éri akkor el tudom képzelni hogy kipukkadhat az akku ilyen hamar is. Magam is tapasztaltam hasonlót, mondjuk még az ősidőkben, valami régi Ni-Cd notiakku volt asszem.
Nem leheséges, hogy egyszer valami módon az akku teljesen, úgy értem az utolsó f*ckin elektronig lemerült? Aszongyák, a Li-Ion akksikat nem szabad koppra lemeríteni, mert akkor nem lehet többet feltölteni (mikor a telefon vagy a noti lekapcsol, akkor még marad benne elég biztonsági tartalék). Mondjuk nem zárom ki hogy ez csak urban legend
Mindazonáltal persze nincs kizárva hogy a gép akkutöltő elektronikája szarakodik, de ez elég gyorsan kiderül ha a szervizes beletol egy tutijó akksit. -
Yaye
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
Attól még lehet annyira halott az akku hogy el sem indul vele a gép. Úgy értem hogy 0*100%=0

Ha jól sejtem, akkor tápról bootolva, és azután a tápmadzagot kihúzva a masina rögtön bedobja a törölközőt. Ez esetben igen valószínű, hogy simán az akksi szenderült jobblétre. Ha mégsem, és így megy akksiról, akkor passzolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx