Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
Az tényleg elég fura. Nem vágom nagyon az akkukat, de ha valami belső cellazárlat, vagy valami ilyesmi éri akkor el tudom képzelni hogy kipukkadhat az akku ilyen hamar is. Magam is tapasztaltam hasonlót, mondjuk még az ősidőkben, valami régi Ni-Cd notiakku volt asszem.
Nem leheséges, hogy egyszer valami módon az akku teljesen, úgy értem az utolsó f*ckin elektronig lemerült? Aszongyák, a Li-Ion akksikat nem szabad koppra lemeríteni, mert akkor nem lehet többet feltölteni (mikor a telefon vagy a noti lekapcsol, akkor még marad benne elég biztonsági tartalék). Mondjuk nem zárom ki hogy ez csak urban legend
Mindazonáltal persze nincs kizárva hogy a gép akkutöltő elektronikája szarakodik, de ez elég gyorsan kiderül ha a szervizes beletol egy tutijó akksit. -
Yaye
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
Attól még lehet annyira halott az akku hogy el sem indul vele a gép. Úgy értem hogy 0*100%=0

Ha jól sejtem, akkor tápról bootolva, és azután a tápmadzagot kihúzva a masina rögtön bedobja a törölközőt. Ez esetben igen valószínű, hogy simán az akksi szenderült jobblétre. Ha mégsem, és így megy akksiról, akkor passzolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T440
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx