- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathd
aktív tag
válasz
cassius.clay #3627 üzenetére
A Logout.hu-s fórumokban (pl. Fáradt gőz) lehet a közösségi hozzászólásokat írni.
-
ezsolti
tag
válasz
cassius.clay #3606 üzenetére
(#3610) Duree
#3606) cassius.clayNem, azt írja ki, hogy használható! Ebben az eseben az a kérdés, hogy amikor 3GB volt benne akkor azzal miért nem fordúlt ez elő. Annál nem írt ki ilyet! A vidkártya sját memós 9600M GT 512MB. Teljessen mindegy mennyit használnak az alkalmazások a ramból állandóan ezt írja ki az "Alapvető rendszerinformáció megjelenítése a számítógépről" lapon. Számítógép ikonon jobbklikk, tulajdonságok és ott látható a ram mennyisége "Telepített memória (RAM): 4GB" és mindjárt utánna, hogy (2.99GB használható".
Az "minialkalmazások" között van egy ram figyelő, de az is csak 3GB-ot lát viszont mutatja a terheltségét a ramnak.
Everest is csak 3GB-ot lát mint fizikai memóriát de az spd lapon kiírja hogy 2x2GB memória modul van a gépben! -
válasz
cassius.clay #3602 üzenetére
Az akkuban lévö elektronika üzen,hogy lassan akkut kell cserélni,mert hamarosan letilt.
-
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3605 üzenetére
Értem, nem tudom mi lehet.
Nem lehet, hogy azért írja ezt ki, mert nem ismeri fel az akkut? -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3602 üzenetére
Nem tudom, nekem voltak notijaim, amikben sokkal rosszabb állapotú akkuk voltak, de ilyet soha nem írt!
"az akku át van húzva,de tölti. Ha rámegyek,csak annyit hogy csatlakoztatva , töltődik, de telepcsere javasolt " -
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #3601 üzenetére
Ma este bekapcsoltam a T60 ast egy két dolgot állítottam a biosban power managament címszó alatt és láss csodát, az akku led visszajlzője nem villog narancssárgán, hanm folyamatos zölden és tölti is az akkut. Egydül a windows kis akku ikonja jlzi a nbal alsó sarokba, hogy az akku át van húzva,de tölti. Ha rámegyek,csak annyit hogy csatlakoztatva , töltődik, de telepcsere javasolt ( ezt valószínűleg az akku 35%-os állapota okozhatja)
Szóval szerintm nincs gond, max annyi, hogy elhasználódott az akku. -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3598 üzenetére
Hát persze, jól hangzik.
De az alaplapot kérd el amit kiszednek (persze nem biztos, hogy azt adják)
Azért próbáld meg a másikat is, hátha azt mondják bevizsgálás után, hogy sokkal olcsóbban javítják, vagy nem rossz az alaplapod, hanem az akkud. Bár ha másik akkuval is ezt teszi, akkor inkább a lapra tippelnék. -
válasz
cassius.clay #3588 üzenetére
Ez lehet akku elektronika hiba.Ha ide beviszed az akkut azonnal kimérik neked és kiderül,hogy mi a hibás
-
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3595 üzenetére
Őket merem ajánlani,[link]
Én már vittem hozzájuk táp hibás gépet.
Egy Benq noti volt, hagy ne mondjam, hogy eltört a jack dugóalj, és az egész elektronika zárlatos lett.
Javították az elektronikát, és cserélték a zugaljt (25+áfa) lett a vége.
Előtte másik szervizben azt mondták 7000 Ft bevizsgálási díjért, hogy alaplap csere. -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3591 üzenetére
Véleményem szerint 10-20e között.
Olyan helyre vidd, ahol nincs bevizsgálási díj, így eldöntheted, hogy megakarod e csináltatni,vagy sem, bár szerintem érdemes minél előbb.
Addig is, szerintem ne használd akkuval, nehogy valami túlmelegedjen, és további problémák legyenek. -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3590 üzenetére
Ez esetben ellenőrizd a BiOS-t, hogy nem e lett elállítva valami, esetleg nyomjál neki egy default setup-ot.
Másodsorban Tim82-t idézem egy előző bejegyzésből "a venti bekapcsolásáért felelős hőérzékelő szenzor nem működik helyesen"
Ezt is gondolom szervízben tudják ellenőrizni.
Azért nézd meg a procid hőfokát is, nem e magas valamiért?
Talán tisztításkor le lett véve a hűtőborda és nem lett megfelelően pasztázva, így a borda felé nem jó a hőleadás, és hamar bemelegszik, illetve sokkal lassabban hűl le. -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3588 üzenetére
Első körben mindenképpen ki kellene próbálni egy másik (kölcsön) akkuval, mert lehet,hogy az zárlatos.
Ha nem avval van a baj, akkor az alaplapi táp elektronikával, azt szervizben biztosan ki tudják mérni, és tudják orvosolni is.
Nem hiszem, hogy ezért alaplapot kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túraautó topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest