Új hozzászólás Aktív témák
-
Trohak91
csendes tag
Köszi!
Egyelőre egyik sem használ, a gyors rendszerindítást nem találtam meg. Win 10 van rajta.
Egyébként 256os SSD van benne nem HDDA BIOS sem jön be rajta, szerintem max akkor jönne be, ha úgy indulna, hogy kép is van (mert ugye mint korábban említettem nincs kép, hiába megy).
-
Trohak91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LENOVO V330-15 KB-81AX laptopunk, amit oktatásra használunk.
Ha ezt valaki kikapcsolja, akkor nagyon nehezen kel életre. Van olyan, hogy 10-15 percig vagy tovább kell ki és bekapcsolni, hogy életre keljen.
Amikor bekapcsoljuk, akkor a zöldes hatású kijelző szürkéssé változik, mintha elkezdene befelé kapcsolni a gép, de nem történik semmi sem... Megy a gép, hallani hogy dolgozik a HDD, világítanak a LED-ek, de hiába, nem jön be semmi a képernyőn, pedig még a hűtő ventilátor is megy.Mi lehet az, ami miatt ezt csinálja?
Eddig úgy használtuk, hogy nem kapcsoltuk ki, csak a fedelét hajtottuk le, viszont mostanság már az sem jó ha lehatjuk, mivel ebbe a "bekattant üzemmódba lép".
Valaki esetleg tudja, hogy mitől lehet, és mivel tudnánk orvosolni? Van ilyen gépünk még kettő, de azok nem csinálják ezt.
Köszi
-
-
Trohak91
csendes tag
válasz
Pyttawrx #21092 üzenetére
Már nem mostanában lett véve a gép (egyik sem) de új korában is lassú volt, egy akkor 7 éves gép simán verte pedig abban sem volt több ram vagy ilyesmi.
Alap dolgokra használom (a papíron rosszabb gépet amit visszaallitnai akarok és azon megy minden szepen) , esetleg egy Adobe readerre meg ami "komolyabb" de az is megy rajta.Ennek a gépnek az alábbiak a hwjei:
Intel pentium silver n 5000 cpu 1,1 ghz 4 magos
4gb ram
1 tb toshiba vinyo
Intel uhd graphics 605 integrált vgaAzt hallani állandóan h a vinyo dolgozik megy ha csinálok rajta valamit ha nem. Ezt értsd úgy, hogy mintha műveleten dolgozna.
-
Trohak91
csendes tag
válasz
baly81 #21087 üzenetére
Korábban sokszor telepítettem már OS-t, itt viszont csak egy alaphelyzetbe allitasrol van szó. Tudom h a 80 ezres géptől ne várjak sokat de jobb mint a 2x annyiba került, legalábbis gyorsabb.
A másikat a lassusaga miatt annyira nem használom, hogy nem is tudom most így, hogy milyen tulajdonság vannak. 4 magos celeron processzor van benne és 4 vagy 8 giga ram. Ezt leíró majd pontosabban. Egyébként arra a win 11 ráment de nem teszteltem meg rajta mivel alapból lassú. Régebben amikor használtam volt h sokáig percekig gondolkozott egy egyszerű műveleten. Már új korában is.
-
Trohak91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer nagyon alap gépem. 64 GB-s kártya van benne. Ezt a laptopot szeretném aalap helyzetbe állítani, már mindent töröltem róla, mégis csak kB 12 giga szabad hely van, holott minimum 25 kellene a művelethez. Mit tudnék csinálni, hogy alaphelyzetbe tudjam állítani? Fontos lenne.
Van egy másik gépem is, az hiába sokkal jobb mint ez az alap gép, nagyon lassú. 1 tbs vinyo van benne. Ha kicserelnem a vinyot ssdre akkor vajon normálisan működne? Már új korában is nagyon lassú volt, és durván lassú a kB 80 ezres géphez képest.
Köszi -
Trohak91
csendes tag
Üdv!
Van egy Asus notebookom. Intel Celeron n5000 proci, 4gb ram 1tb toshiba hdd
Fél éves elmúlt.Olyan gondom van vele, hogyha be van kapcsolva, és a képernyő ugye elsotetedik(ez ugye olyan mint korábban a képernyő védő volt) akkor elkezd kattogni valami, feltehetőleg a merevlemez.
Ez mitől lehet, és hogyan lehet megszüntetni? Amúgy működik jól a gép, csak ez zavar. Ez már az első perctől kezdve szinte így volt szerintem.
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest