- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Akkor mindössze csak egy bizti ment ki az alaplapon, szvsz nem kapja meg a nagytápot az inverter. Én is így jártam ibm T42-nél, amikor lusta voltam megvárni míg leáll az xp és még menet közben kezdtem lekapni a kijelző műa. keretet. Az utolsó pattintásnál elment a fény. másik inverter, másik kijelző, semmi.
Kész röhely, mert direkt emiatt van bizti az invertereken is és az nem ment ki
Kell egy multiméter. Kapd ki az alaplapot és tesztelgesd végig az összes smd biztit a kijelző csatija közelében, alul-fölül és meglesz. Valamikor sima smd 0ohm-ot raknak be e-célra, szal azokat is nézd meg.
U.i.: lehet, mákom volt, de mindig leltem rajzot mindenhez, acerekhez, ibm-hez, fujitsukhoz, egyedül egy toshibával vajúdtam majd 2 napot, de az egy alig 1 éves noti volt...
Ha nagyon nem megy és pesti vagy, hozd fel valamelyik nap és megszögeljük.
-
netzoli
tag
-
f27
senior tag
-
xcbiker
addikt
1. Lehet a merevlemez hibája, merevlemez csatlakozási hiba, valamint déli híd hibája akár.
2. Video chip hiba.Megjegyzem nem egy megbízható típus ez. Mi sem tudjuk 100%-os biztonsággal hosszú távon jól működővé varázsolni ezt a modellt, pedig napi 20-30 gép jön be javításra és kb ugyanennyi javítva ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- 2020 MacBook Pro 13 i7 32GB 512GB Akku Jó
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx