Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HP notebook topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
flash- #21451 üzenetére
Nekem a HP Victus 16-om is produkál hasonlót, de ez teljesen normális egy ilyen gépnél, lehet valami folyamat időnként terheli a cpu-t és a hővédelem felpörgeti a ventillátort, hogy melegedjen túl, ésha azt nézzük egy olyan cpu, ami turbóban tud 4-5Ghz sebességet magonként,az hamar felfut 70-80Cfokra pillanatok alatt
De amúgy javasolt a energiatakarékossági beállítások között a minimális cpu használatot 0%-ra állítani, nekem gyárilag 100%-on volt, így ez a felpörgetés nagyon ritka időköure szűkült...nem mellesleg nagyon fontos tényező, a hűtő radiátorok tisztán tartása, én 3-4havonta takarítom a gép hűtését... -
shadow1901
aktív tag
válasz
flash- #21449 üzenetére
Lehet olyan venti görbéje van ami pont ott lesz hallható ahol jelenleg idle hőmérsékleted van.
"GAMING" az a dolga, hogy hűtse. Egy biosban venti szabályozást keresnék, esetleg bios frissítést.
Szabad utat biztosíts a levegőnek a szellőzőknél.
Ha hűvösebb helyen használod is előjön? -
Dell XPS
veterán
Szia,
Írtam Neked, hogy memória modul is okozhatja, ezt próbáltad esetleg manuálisan ellenőrizni? Felváltva kiszedni, esetleg slot-ként is megnézni, HDD, ODD, akku, nélkül is ugyanezt produkálja? BIOS frissítés, vagy driver csere, nem volt ezt megelőzően?
Ennyi volna elsőre, reméljük nem lesz komolyabb....
-
priti
addikt
gondolom azzal kezdted, hogy az akksit kivetted, így ez a művelet amit leírtál nem nyírhatta ki, valszeg lecsúszott csatlakozó lesz, nézd át alaposan.
...ez az MSI ritka egy undorító fos szerelés szempontjából, mit össze szopakodtam vele, fúj nagyon undorító módon szivattak a szalagkábelek is, broáf. Remélem egy hónapot kell várni minimum az új lapra, látni sem bírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Metal topik
- HP notebook topic
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest