- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Mivel mindenki ezt keresi a típusban, így nem lesz könnyű találni vagy eBay. Alkatrészként nem fog sokat érni, kiárulni lenne érdemesebb, de elkelnek a "sláger" dolgok: CPU, HDD, RAM, LCD, a többire ki tudja mennyit kellene várni..(ha egyáltalán.)
Szóval ha van rá keret, akkor lépni kell (lehet tervben is volt!) vagy marad a javítás és még tovább lehet használni, ha eddig is megfelelt az igényeknek.
-
eketomy
senior tag
Én is csak hasonlót tudok mondani, mint a kolléga előttem, pár alap dolgot te is ki tudsz próbálni. Az egyik memória valszeg a billetyűzet alatt lesz a másik meg a noti hátsó burkolata alatt. Küslő monitorra rákötni meg nem nagy kunszt szerintem!
Egyébként szvsz vga hibás lesz a géped! f27 kolléga segít neked a javításban ha arra kerülne a sor! -
Dell XPS
veterán
Hali,
Elképzelhető, amit még reménykeltés céljából meg lehet tenni: RAM (felváltva,v. másik), HDD (ezen túl vagy), ODD, akku kiszerelése, és úgy megnézni, ha úgysem akkor f27 kollégát javaslom....
Amennyiben elindult volna, de nem látni semmit, akkor még érdemes külső monitoron ellenőrizni a megjelenítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx