- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
Fleed + Dell XPS + NEMO1968 !
Ha mindezek után az derülne ki, hogy a mindhármónk (Dell XPS + NEMO1968 + én) által jól ismert Tököli kollégánk a Fleed által beszerzett árajánlat fél vagy kétharmad árán meg tudja javítani, akkor remélem önkritikát gyakoroltok! Mert, ha nem így, hanem amúgy, de mégiscsak igazam lett! Mégis csak olcsóbb, és jobb megoldás a Tökölre caplatás. -
Dell XPS
veterán
-
ravail
senior tag
Az ember ameddig él, mindig remél!
Sajnos, én is találkoztam már hasonló jelenséggel, amikor a hibafeltárás és a javítási árajánlat után a tulaj nem kérte a javítást, úgy kapta meg a laptopot, hogy azt nem is lehetett megjavítani. De bízzunk abban, hogy az a hely ahova Te bevitted nem ilyen.
-
ravail
senior tag
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Biztosan jól döntöttél azzal a sorrenddel, amit leírtál? Épp a KillHates kolléga tett föl ide képeket arról, hogy az egyik márkaszerviz a chipre tűvel egy szép "X"-et vésett és a fóliát felszakítva letört egy kondenzátort, garantálva e két lépéssel azt, hogy jó eséllyel javíthatatlan legyen! Nem az lenne a jobb, ha KillHates kollégánál kezdenél? Én nem szólok bele, csak kérdezek! -
Dell XPS
veterán
Szerintem szét-összével úgy 40K-ból megáll, amennyiben beszereznek bontott alaplapot. Nekem az volna a javaslatom, hogy vedd fel a kapcsolatot KillHates kollégával, aki tutira megoldja Neked 10K-ért. Ha ezt itt a fórumom megoldotta 50-60 embernek közel fél év alatt és minden örült, akkor Te sem fogsz rosszul járni. Nyilván a döntés a Tied...
Az ilyen hibákhoz nem kell leejteni vagy odaütni a laptopot, sajnos típus hiba jellemzően. Nem tudom mikor volt például utoljára kitakarítva, portalanítva, pasztázva, a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- Fujitsu AKCIÓ!!! 14,1"-15,6"FullHD IPS,8.gen.i5,10.gen.i5
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged