- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
Fleed + Dell XPS + NEMO1968 !
Ha mindezek után az derülne ki, hogy a mindhármónk (Dell XPS + NEMO1968 + én) által jól ismert Tököli kollégánk a Fleed által beszerzett árajánlat fél vagy kétharmad árán meg tudja javítani, akkor remélem önkritikát gyakoroltok! Mert, ha nem így, hanem amúgy, de mégiscsak igazam lett! Mégis csak olcsóbb, és jobb megoldás a Tökölre caplatás.
-
Dell XPS
veterán
-
ravail
senior tag
Az ember ameddig él, mindig remél!
Sajnos, én is találkoztam már hasonló jelenséggel, amikor a hibafeltárás és a javítási árajánlat után a tulaj nem kérte a javítást, úgy kapta meg a laptopot, hogy azt nem is lehetett megjavítani. De bízzunk abban, hogy az a hely ahova Te bevitted nem ilyen. -
ravail
senior tag
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Biztosan jól döntöttél azzal a sorrenddel, amit leírtál? Épp a KillHates kolléga tett föl ide képeket arról, hogy az egyik márkaszerviz a chipre tűvel egy szép "X"-et vésett és a fóliát felszakítva letört egy kondenzátort, garantálva e két lépéssel azt, hogy jó eséllyel javíthatatlan legyen! Nem az lenne a jobb, ha KillHates kollégánál kezdenél? Én nem szólok bele, csak kérdezek! -
Dell XPS
veterán
Szerintem szét-összével úgy 40K-ból megáll, amennyiben beszereznek bontott alaplapot. Nekem az volna a javaslatom, hogy vedd fel a kapcsolatot KillHates kollégával, aki tutira megoldja Neked 10K-ért. Ha ezt itt a fórumom megoldotta 50-60 embernek közel fél év alatt és minden örült, akkor Te sem fogsz rosszul járni. Nyilván a döntés a Tied...
Az ilyen hibákhoz nem kell leejteni vagy odaütni a laptopot, sajnos típus hiba jellemzően. Nem tudom mikor volt például utoljára kitakarítva, portalanítva, pasztázva, a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos, én is találkoztam már hasonló jelenséggel, amikor a hibafeltárás és a javítási árajánlat után a tulaj nem kérte a javítást, úgy kapta meg a laptopot, hogy azt nem is lehetett megjavítani. De bízzunk abban, hogy az a hely ahova Te bevitted nem ilyen.
Pyttawrx