- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
Fleed + Dell XPS + NEMO1968 !
Ha mindezek után az derülne ki, hogy a mindhármónk (Dell XPS + NEMO1968 + én) által jól ismert Tököli kollégánk a Fleed által beszerzett árajánlat fél vagy kétharmad árán meg tudja javítani, akkor remélem önkritikát gyakoroltok! Mert, ha nem így, hanem amúgy, de mégiscsak igazam lett! Mégis csak olcsóbb, és jobb megoldás a Tökölre caplatás. -
Dell XPS
veterán
-
ravail
senior tag
Az ember ameddig él, mindig remél!
Sajnos, én is találkoztam már hasonló jelenséggel, amikor a hibafeltárás és a javítási árajánlat után a tulaj nem kérte a javítást, úgy kapta meg a laptopot, hogy azt nem is lehetett megjavítani. De bízzunk abban, hogy az a hely ahova Te bevitted nem ilyen.
-
ravail
senior tag
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Biztosan jól döntöttél azzal a sorrenddel, amit leírtál? Épp a KillHates kolléga tett föl ide képeket arról, hogy az egyik márkaszerviz a chipre tűvel egy szép "X"-et vésett és a fóliát felszakítva letört egy kondenzátort, garantálva e két lépéssel azt, hogy jó eséllyel javíthatatlan legyen! Nem az lenne a jobb, ha KillHates kollégánál kezdenél? Én nem szólok bele, csak kérdezek! -
Dell XPS
veterán
Szerintem szét-összével úgy 40K-ból megáll, amennyiben beszereznek bontott alaplapot. Nekem az volna a javaslatom, hogy vedd fel a kapcsolatot KillHates kollégával, aki tutira megoldja Neked 10K-ért. Ha ezt itt a fórumom megoldotta 50-60 embernek közel fél év alatt és minden örült, akkor Te sem fogsz rosszul járni. Nyilván a döntés a Tied...
Az ilyen hibákhoz nem kell leejteni vagy odaütni a laptopot, sajnos típus hiba jellemzően. Nem tudom mikor volt például utoljára kitakarítva, portalanítva, pasztázva, a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- BIOS topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest