Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihail88
csendes tag
válasz
Mihail88
üzenetére
Nahh, feltettem egy windóz 7-et, felinstallta normalisan stb ... kezdésnek nem ismerte fel a hangeszközt aztán csiholtam rá netet, es a windows update-el letöltötte a hangkarinak az illesztőjét és el is kezdett szolni teljesen normalisan kiadja a hangokat
, csak most meg az a problema állt elő hogy maximum 0,0001 dB -el szol , szoval tök kusst csinaltam a szobamban es oda kellett fulelnem a hangszorohoz mert mintha valami sercegest hallottam volna, szoval megvannak a hangok, csak éppen baromi halkan szol ahhoz kepest hogy mindenhol fel van tolva 100% ra a hangero
, ötlet ??????? elore is köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak most meg az a problema állt elő hogy maximum 0,0001 dB -el szol , szoval tök kusst csinaltam a szobamban es oda kellett fulelnem a hangszorohoz mert mintha valami sercegest hallottam volna, szoval megvannak a hangok, csak éppen baromi halkan szol ahhoz kepest hogy mindenhol fel van tolva 100% ra a hangero 
Pyttawrx