- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihail88
csendes tag
válasz
Mihail88 #3101 üzenetére
Nahh, feltettem egy windóz 7-et, felinstallta normalisan stb ... kezdésnek nem ismerte fel a hangeszközt aztán csiholtam rá netet, es a windows update-el letöltötte a hangkarinak az illesztőjét és el is kezdett szolni teljesen normalisan kiadja a hangokat
, csak most meg az a problema állt elő hogy maximum 0,0001 dB -el szol , szoval tök kusst csinaltam a szobamban es oda kellett fulelnem a hangszorohoz mert mintha valami sercegest hallottam volna, szoval megvannak a hangok, csak éppen baromi halkan szol ahhoz kepest hogy mindenhol fel van tolva 100% ra a hangero
, ötlet ??????? elore is köszönöm
-
Mihail88
csendes tag
Igen , természetesen , ha valahogy megoldhato lenne hogy lenne egy pata-usb átalakitom vagy rack em akkor okés lenne de sajna nincs ... , a 2 db kulonfele win7 dvdmbol meg nem akart a kis tetu egyet sem beolvasni :S, de majd lehet probalkozok ujra hátha, köszönöm a tippeket ma végigzongorázomk őket
hátha valamelyik segit, még 1x koszi!
-
Mihail88
csendes tag
Háát, volt probléma előtte is a hanggal, ugy ertem recsegett meg torzitott elvékonyitotta oket meg "cüccögött" de ez egy ponton valo nyomassal megszunt szal inkabb hardware gondd volt de en ugy erzem hogy ez most inkabb szoftveres, a regi vinyo nagyon nehezen 40 perc alatt és 10-bol 1 szer bootol szal az nem igazan kivitelezhető, akkor inkább a BIOS frissitessel probalkozom, az is lehet hoyg végul is a "hangkari" purcant ki nem tudom, az install is egyebkent 25x-re sikerult mert nem birta a CD olvaso beolvasni es az adott inst fájloknál mindig fatal error volt ... ugyhogy azon is gondolkozom hogy alapbol a vindóz nem csinal valamit frankoon ... , csak minvel 2 nap volt felnyomni egy XP-t és nem hajlando installni USB-rool nem tudom milyen okbool, igy nem tudom ki merjem e probalni, Vista dvd-met olvasta még frankon de azt meg 512 ramra nem akarom feltenni meg a vindóz 7-et sem. Köszönöm a tanácsot, megprobalom a bios frissitest meg a regi HDD-t is , utana jelentkezem hogy mi a helyzet
, vagy esetleg a leirtak alapjan mégvalami ?
-
Mihail88
csendes tag
Hello!
Van egy 2003-as Toshiba A10-es notebookom. Tönkrement benne a winyo, vettem bele ujat, ujra installtam az összes szoftot mivel megvan a recovery discje, driver discje stb... A proléma ott van hogy egy kanyi hang nem jön ki a kicsikéből. Fent van a driver a gyári, látja érzékeli a hangmozgast stb... a teszt szerint tökéletesen mukodik de sem a füles kimeneten sem a hangszoron nem szol. Szal elég sokmindent megprobaltam hogy beszedre birjam, de semmi ... :S Ha valakinek lenne ötlete bármilyen nemű akkor legyen szyves segitsen, mert elég sürgősen fontos lenne gatyába rázni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest