Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihail88
csendes tag
válasz
Mihail88 #3101 üzenetére
Nahh, feltettem egy windóz 7-et, felinstallta normalisan stb ... kezdésnek nem ismerte fel a hangeszközt aztán csiholtam rá netet, es a windows update-el letöltötte a hangkarinak az illesztőjét és el is kezdett szolni teljesen normalisan kiadja a hangokat
, csak most meg az a problema állt elő hogy maximum 0,0001 dB -el szol , szoval tök kusst csinaltam a szobamban es oda kellett fulelnem a hangszorohoz mert mintha valami sercegest hallottam volna, szoval megvannak a hangok, csak éppen baromi halkan szol ahhoz kepest hogy mindenhol fel van tolva 100% ra a hangero
, ötlet ??????? elore is köszönöm
-
Mihail88
csendes tag
Igen , természetesen , ha valahogy megoldhato lenne hogy lenne egy pata-usb átalakitom vagy rack em akkor okés lenne de sajna nincs ... , a 2 db kulonfele win7 dvdmbol meg nem akart a kis tetu egyet sem beolvasni :S, de majd lehet probalkozok ujra hátha, köszönöm a tippeket ma végigzongorázomk őket
hátha valamelyik segit, még 1x koszi!
-
Mihail88
csendes tag
Háát, volt probléma előtte is a hanggal, ugy ertem recsegett meg torzitott elvékonyitotta oket meg "cüccögött" de ez egy ponton valo nyomassal megszunt szal inkabb hardware gondd volt de en ugy erzem hogy ez most inkabb szoftveres, a regi vinyo nagyon nehezen 40 perc alatt és 10-bol 1 szer bootol szal az nem igazan kivitelezhető, akkor inkább a BIOS frissitessel probalkozom, az is lehet hoyg végul is a "hangkari" purcant ki nem tudom, az install is egyebkent 25x-re sikerult mert nem birta a CD olvaso beolvasni es az adott inst fájloknál mindig fatal error volt ... ugyhogy azon is gondolkozom hogy alapbol a vindóz nem csinal valamit frankoon ... , csak minvel 2 nap volt felnyomni egy XP-t és nem hajlando installni USB-rool nem tudom milyen okbool, igy nem tudom ki merjem e probalni, Vista dvd-met olvasta még frankon de azt meg 512 ramra nem akarom feltenni meg a vindóz 7-et sem. Köszönöm a tanácsot, megprobalom a bios frissitest meg a regi HDD-t is , utana jelentkezem hogy mi a helyzet
, vagy esetleg a leirtak alapjan mégvalami ?
-
Mihail88
csendes tag
Hello!
Van egy 2003-as Toshiba A10-es notebookom. Tönkrement benne a winyo, vettem bele ujat, ujra installtam az összes szoftot mivel megvan a recovery discje, driver discje stb... A proléma ott van hogy egy kanyi hang nem jön ki a kicsikéből. Fent van a driver a gyári, látja érzékeli a hangmozgast stb... a teszt szerint tökéletesen mukodik de sem a füles kimeneten sem a hangszoron nem szol. Szal elég sokmindent megprobaltam hogy beszedre birjam, de semmi ... :S Ha valakinek lenne ötlete bármilyen nemű akkor legyen szyves segitsen, mert elég sürgősen fontos lenne gatyába rázni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest