- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihail88
csendes tag
válasz
Mihail88
üzenetére
Nahh, feltettem egy windóz 7-et, felinstallta normalisan stb ... kezdésnek nem ismerte fel a hangeszközt aztán csiholtam rá netet, es a windows update-el letöltötte a hangkarinak az illesztőjét és el is kezdett szolni teljesen normalisan kiadja a hangokat
, csak most meg az a problema állt elő hogy maximum 0,0001 dB -el szol , szoval tök kusst csinaltam a szobamban es oda kellett fulelnem a hangszorohoz mert mintha valami sercegest hallottam volna, szoval megvannak a hangok, csak éppen baromi halkan szol ahhoz kepest hogy mindenhol fel van tolva 100% ra a hangero
, ötlet ??????? elore is köszönöm 
-
Mihail88
csendes tag
Igen , természetesen , ha valahogy megoldhato lenne hogy lenne egy pata-usb átalakitom vagy rack em akkor okés lenne de sajna nincs ... , a 2 db kulonfele win7 dvdmbol meg nem akart a kis tetu egyet sem beolvasni :S, de majd lehet probalkozok ujra hátha, köszönöm a tippeket ma végigzongorázomk őket
hátha valamelyik segit, még 1x koszi! -
Mihail88
csendes tag
Háát, volt probléma előtte is a hanggal, ugy ertem recsegett meg torzitott elvékonyitotta oket meg "cüccögött" de ez egy ponton valo nyomassal megszunt szal inkabb hardware gondd volt de en ugy erzem hogy ez most inkabb szoftveres, a regi vinyo nagyon nehezen 40 perc alatt és 10-bol 1 szer bootol szal az nem igazan kivitelezhető, akkor inkább a BIOS frissitessel probalkozom, az is lehet hoyg végul is a "hangkari" purcant ki nem tudom, az install is egyebkent 25x-re sikerult mert nem birta a CD olvaso beolvasni es az adott inst fájloknál mindig fatal error volt ... ugyhogy azon is gondolkozom hogy alapbol a vindóz nem csinal valamit frankoon ... , csak minvel 2 nap volt felnyomni egy XP-t és nem hajlando installni USB-rool nem tudom milyen okbool, igy nem tudom ki merjem e probalni, Vista dvd-met olvasta még frankon de azt meg 512 ramra nem akarom feltenni meg a vindóz 7-et sem. Köszönöm a tanácsot, megprobalom a bios frissitest meg a regi HDD-t is , utana jelentkezem hogy mi a helyzet
, vagy esetleg a leirtak alapjan mégvalami ? -
Mihail88
csendes tag
Hello!
Van egy 2003-as Toshiba A10-es notebookom. Tönkrement benne a winyo, vettem bele ujat, ujra installtam az összes szoftot mivel megvan a recovery discje, driver discje stb... A proléma ott van hogy egy kanyi hang nem jön ki a kicsikéből. Fent van a driver a gyári, látja érzékeli a hangmozgast stb... a teszt szerint tökéletesen mukodik de sem a füles kimeneten sem a hangszoron nem szol. Szal elég sokmindent megprobaltam hogy beszedre birjam, de semmi ... :S Ha valakinek lenne ötlete bármilyen nemű akkor legyen szyves segitsen, mert elég sürgősen fontos lenne gatyába rázni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, csak most meg az a problema állt elő hogy maximum 0,0001 dB -el szol , szoval tök kusst csinaltam a szobamban es oda kellett fulelnem a hangszorohoz mert mintha valami sercegest hallottam volna, szoval megvannak a hangok, csak éppen baromi halkan szol ahhoz kepest hogy mindenhol fel van tolva 100% ra a hangero 
szegenyken
Pyttawrx