- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Melyik tápegységet vegyem?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Senki sem töröl ennél jobban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kreten67
üzenetére
Tökéletesen igazad van, én is belefutok hasonlóba elég sokszor.Én is tárgyaltam az emberrel mondtam ha megkapom a kártyát vagy a gépet inkább megcsinálom neki persze ha lehet.Van ilyen Ic raktáron, de valóban nem lenne hosszú életü ez nekem is sok gondot okozott már Hp gépeknél.Van belevaló GTX780 kártyám is hozzá ez még az Albacomptól (gyári MSI) jött és aki rendelte nem jött érte.De azt írta az ember nem akar költeni többet erre a gépre, pedig magától nem javul meg.
-
válasz
kreten67
üzenetére
Ha elvállaltad volna most nem lennék itt.
"1.A chip amit vettél valszeg jó,csak nem a te dell 8gb kártyára,mert az egy 4gb-os Clevó 880 chip ezért nem látja a Vramokat."
laika1200: "Ahogy F27 írta a kártyán lévő bios lehet pl. dell, msi stb... ez okozhat némi inkompatibilitást, azaz nem biztos hogy más típusú notiban is megy. A te esetedben mivel a kártya eredetileg működött a notidban ezért ez nem lehet gond.
A kártyán lévő chipnek van egy betű-szám kombinációból álló azonosítója. A te esetedben ez az N15E-GX-A2."És ennyi, arról nem beszélve akitől vettem nem véletlen árulta msi géphez a kártyát.
Azért vagyok kitartó, mert ha egyszer tudtam használni, elfogadta a gépem a kártyát akkor most is el kéne akár mi is van. Az mindegy hogy szerinted szar a hűtésem, az rajtam nem segít! Jöttél keresztbe tenni hátha visszalép a segítőm? Mellesleg én használom napi szinten, jobban tudom mit bír a ventim, sőt mit kell tennem, ha nagyon melegszik........arra sem gondoltál hogy ha muszáj lenne csak épp, egészséges állapotban tudnám eladni valakinek. Ez nem vitatopik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Android szakmai topik
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx