- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kreten67 #15532 üzenetére
Tökéletesen igazad van, én is belefutok hasonlóba elég sokszor.Én is tárgyaltam az emberrel mondtam ha megkapom a kártyát vagy a gépet inkább megcsinálom neki persze ha lehet.Van ilyen Ic raktáron, de valóban nem lenne hosszú életü ez nekem is sok gondot okozott már Hp gépeknél.Van belevaló GTX780 kártyám is hozzá ez még az Albacomptól (gyári MSI) jött és aki rendelte nem jött érte.De azt írta az ember nem akar költeni többet erre a gépre, pedig magától nem javul meg.
-
RM007
addikt
válasz
kreten67 #15532 üzenetére
Ha elvállaltad volna most nem lennék itt.
"1.A chip amit vettél valszeg jó,csak nem a te dell 8gb kártyára,mert az egy 4gb-os Clevó 880 chip ezért nem látja a Vramokat."
laika1200: "Ahogy F27 írta a kártyán lévő bios lehet pl. dell, msi stb... ez okozhat némi inkompatibilitást, azaz nem biztos hogy más típusú notiban is megy. A te esetedben mivel a kártya eredetileg működött a notidban ezért ez nem lehet gond.
A kártyán lévő chipnek van egy betű-szám kombinációból álló azonosítója. A te esetedben ez az N15E-GX-A2."És ennyi, arról nem beszélve akitől vettem nem véletlen árulta msi géphez a kártyát.
Azért vagyok kitartó, mert ha egyszer tudtam használni, elfogadta a gépem a kártyát akkor most is el kéne akár mi is van. Az mindegy hogy szerinted szar a hűtésem, az rajtam nem segít! Jöttél keresztbe tenni hátha visszalép a segítőm? Mellesleg én használom napi szinten, jobban tudom mit bír a ventim, sőt mit kell tennem, ha nagyon melegszik........arra sem gondoltál hogy ha muszáj lenne csak épp, egészséges állapotban tudnám eladni valakinek. Ez nem vitatopik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest