- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kreten67 #15532 üzenetére
Tökéletesen igazad van, én is belefutok hasonlóba elég sokszor.Én is tárgyaltam az emberrel mondtam ha megkapom a kártyát vagy a gépet inkább megcsinálom neki persze ha lehet.Van ilyen Ic raktáron, de valóban nem lenne hosszú életü ez nekem is sok gondot okozott már Hp gépeknél.Van belevaló GTX780 kártyám is hozzá ez még az Albacomptól (gyári MSI) jött és aki rendelte nem jött érte.De azt írta az ember nem akar költeni többet erre a gépre, pedig magától nem javul meg.
-
RM007
addikt
válasz
kreten67 #15532 üzenetére
Ha elvállaltad volna most nem lennék itt.
"1.A chip amit vettél valszeg jó,csak nem a te dell 8gb kártyára,mert az egy 4gb-os Clevó 880 chip ezért nem látja a Vramokat."
laika1200: "Ahogy F27 írta a kártyán lévő bios lehet pl. dell, msi stb... ez okozhat némi inkompatibilitást, azaz nem biztos hogy más típusú notiban is megy. A te esetedben mivel a kártya eredetileg működött a notidban ezért ez nem lehet gond.
A kártyán lévő chipnek van egy betű-szám kombinációból álló azonosítója. A te esetedben ez az N15E-GX-A2."És ennyi, arról nem beszélve akitől vettem nem véletlen árulta msi géphez a kártyát.
Azért vagyok kitartó, mert ha egyszer tudtam használni, elfogadta a gépem a kártyát akkor most is el kéne akár mi is van. Az mindegy hogy szerinted szar a hűtésem, az rajtam nem segít! Jöttél keresztbe tenni hátha visszalép a segítőm? Mellesleg én használom napi szinten, jobban tudom mit bír a ventim, sőt mit kell tennem, ha nagyon melegszik........arra sem gondoltál hogy ha muszáj lenne csak épp, egészséges állapotban tudnám eladni valakinek. Ez nem vitatopik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Ez már Kóros (Core 5)! Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest