- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TamasSzucs13 #17126 üzenetére
Nem is kértem képet. De most akkor külső monitorra ad képet?
-
válasz
TamasSzucs13 #17124 üzenetére
Értem, elsőnek így vga 90%. Sjanos nem biztos, hogy megéri. Gondolom küldő lcd-r sem ad képet
-
válasz
TamasSzucs13 #17121 üzenetére
De írtad szürke marad, meg azt is írtad hogy be sem kapcsol az lcd, akkor most melyik áll fent jeelenleg? Ezért akartam képet
-
válasz
TamasSzucs13 #17119 üzenetére
A hibajelenségről
-
válasz
TamasSzucs13 #17116 üzenetére
Tudnál képet tenni hibáról?
Köszi -
válasz
TamasSzucs13 #17112 üzenetére
Értem, el sem jut odáig.... Esetleg cpu-d van másik? Ritkán, de előfordul, hogy az a hiba
-
válasz
TamasSzucs13 #17108 üzenetére
Nem kell hozzá bios. Vedd ki az elemet, és az akksit is kb 15 percre, majd próbáld amit írtam
-
válasz
TamasSzucs13 #17106 üzenetére
esélyes a vga hiba. Vedd ki a ramokat indítsd el nélküle, előtte csinálj bios resetet, ha sípol, akkor az jó, ha nem sipol akkor más a baj. Hirtelen ezt gondoltam ki.
-
válasz
TamasSzucs13 #17104 üzenetére
Szia. Ez így nehèz, de mi pontos konfig?
-
válasz
Interceptor #17099 üzenetére
-
Szia! Mindkettő ugyanaz a típus DDR3 vagy DDR3L? Illetve az a slot amibe a másik (régi) modul megy, tedd az ujat ebbe a másik nélkül, ha ugyanez a hiba, akkor 100% hogy ram, de előbb tudni kell melyikkel megy a géped? DDR3 vagy DDR3L vagy esetleg mindkettővel. Viszont nem tehetsz egymás mellé két típust, csak akkor az egyik ram mind két Volt-ot tudja (1,35V ez a DDR3L vagy az 1,5V ez a sima DDR3)
-
válasz
kreten67 #17040 üzenetére
Ne haragudj, de véleményem szerint tapasztalható különbség nincs a 2 cpu közt, csak freki. Én biztos nem fektetnék bele, főleg úgy, hogy, amire használja, arra az i3-nak is elegendőnek kell lennie. Nekem egy i3-4030u/16gb ddr3l/m2 ssd/ samsung ssd van, az m2 ssd (kingspec) van az oprendszer. Bőven elég film/ netezés. És igen tudom ez a cpu integrált. Ezért mondom, hogy nem kell a cpu csere. Nem venné észre a különbséget ilyen használat mellett. De nem kötekedem, csak egy vélemény. 😀
Amúgy országosan is vállalsz javítást? Nyilván viszem, vagy foxpost.
-
válasz
csabyka666 #17025 üzenetére
Várom az eredmènyt... 😀
-
válasz
csabyka666 #17023 üzenetére
Szia. 90%, hogy az lesz, én egy ram cserét kipróbálnék még. Vagy 2 van benne kivennék egyet... stb, külső monitorra ad képet? Ezzel csak a ram hibát zárnád ki.
-
-
válasz
pataslogeza #16984 üzenetére
Szia!
Veszel/szerzel hozzávaló töltőt! Sjanos máshogy nem, illetve hp hiába centerpines mint a dell, akkor sem lenne jó hozzá ha 19v-os lenne
Hp és Dell esetén szigorúan gyári töltő ajánlott. Kommunikálnak egymással -
válasz
shadow1901 #16910 üzenetére
Azt làttam, azért kértem volna a bootrol. Mindegy, örûlök hogy siker lett.
-
válasz
shadow1901 #16907 üzenetére
Illetve a platformnal mi van még.
-
válasz
shadow1901 #16907 üzenetére
Boot menu secrol kuldj legyszi kepet.
-
válasz
shadow1901 #16905 üzenetére
Secure boot, uefi legacy beállítás. Uefire kell állítsd.
-
válasz
milkabrams #16903 üzenetére
Jah ha garis, akkor azonnal.
-
válasz
milkabrams #16899 üzenetére
Szia!
Szerintem a VGA hibát már most kihúzhatod, mivel az lcd nyomkodva jelentkezik. Szerintem kijelző, de lehet a kábel, ahogy te is írtad. Én úgy nézném meg hogy végig nézném az lcd kábelt, illetve ki meg visszadugnám az alaplapon és az lcd-n is, ha nem változott és továbbra is csinálja akkor kijelzőnek kell lenni.
-
válasz
scott_free #16865 üzenetére
Ha nem látsz folyadékra utaló jelet az alaplapon, illetve a csatlakozón, akkor 99% hogy nem sérült a lap, akkor “csak” billentyűzet kell.
-
Igen ezzel szembesülök én is itt Debrecenben is. Nem akarom megnevesíteni, mert nem az a lényeg, de sok gépet hoznak hozzám ami járt "szervizbe". Mielőtt megmondabák, hogy hol volt előre megmondom nekik, hogy melyikbe lehetett, és sajnos igazam is szokott lenni. Köszönöm a választ, így kaptam még egy szervizt amit bátran ajánlhatok, ha máshol kérdezik tőlem.
Köszönöm -
Adott egy noti Z50-75 Laptop (Lenovo) - Type 80EC
A dedikált vga kártyát nem bírom használatra bírni. Furmak is csak az integráltat használja. Egydül a Lenovo diagnosztika programjára reagál, másra nem. BIOS frissítés megvolt.
A másik érdekesség:
Elvileg egy r7 M260DX a kártya, ami tud lenni R5 M230 is
Valakinek estleg ötlete?
Köszönöm -
válasz
katalin888 #16851 üzenetére
laptopszaki, elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest