- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabimaci22
tag
sziasztok
Van egy Acer Aspire 5742ZG típusú laptop-om ( 1 hónapos )
Tegnap este házi buli volt nálunk és az egyik hülye ismerősöm valahogy ráöntött a gépre egy kb 1 dl boroskolát és akkor én hirtelen ki nyomtam és fejre fordítottam és leszedtem a billentyű gombokat és hajszárítóval szárítottam kb 20 percenként 2 óra hosszán keresztül és ma reggel 9 fele vissza pattintgattam a gombokat és be kapcsoltam és a billentyűzet működik de pl 1 és 2 meg nyomom akkor van amikor duplawét ír és pl a kitörlés nyíl enter lett ez mitől van vagy mit lehet tenni :/ + valahogy nem lehet meg tudni hogy mi baja lehet még mert egyelőre nem veszek észre semmit csak a billentyűzet rossz ---------------> ezt a történetet folytatnám helyre áltt a billentyűzet ki osztás de van olyan rész a billentyűzeten pl a sift ha az oldalát érintem meg nem érzékeli de ha közepét akkor érzékeli :/ ez mitől van ? más 2 hónapos a laptopom és az aksia már 11% elhasználódása van ma fel hívtam a szervizét és azt mondták hogy meg nézik és hogy eljőnek érte de én mondtam hogy várok még vele ( az igazság az hogy még borszaga van ) nem tudom mit evő legyek el küldjem így vagy várjak még vele míg a borszag el múlik :/ ( amúgy már ki takarítottam látszani nem látszik semmi csak a szag ja és amm... érdemes kiterjeszteni a garanciáját 3 évesre mert olvastam hogy ha az van akkor véletlen sérülések is garanciálisak pl ha folyadékot kap ????
Előre is köszönöm a válaszaitokat !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 90-es években voltam gyerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest