- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe08
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem használtan egy Hp pavilon dv6000-es gépet.
(Compaq presario 6000-el megegyezik)
Ma egész éjjel ment, reggel meg nem tudtam vele mit csinálni.Pontos tünet:
Bekapcsolom, világít rajta az sd kártya olvasó lámpa, meg a wifi lámpa és nem indul a monitor.
5-ből egyszer sikerül úgy elindítani, hogy nem égnek rajta ezek a lámpák és akkor betölt a POST.
Innen választhatok, hogy BIOS-ba megyek vagy honnan induljon az op.rendszer, de nemtudom, hogy a vinyó is elszállt, vagy csak az alaplap szivat és nem ismeri fel a vinyót.
Mindenesetre a vinyót nem tudom kipróbálni, mert ez a HP-s valami külön csatlakozós.
Próbáltam USB-s vinyóról másik XP-t indítani, XP töltőképig el is jutott, de utána kékhalál.Tudtok javasolni, valami Portable Xp-t, vagy akár Win 7-et amivel megtudom nézni, hogy legalább betöltene-e a gép?
Vagy valami jó Hiren Boot cd-t amivel le tudom ellenőrizni a gépet?(Ha veszek egy másik vinyót, és az alaplapi csatlakozó hibás, akkor feleslegesen lesz két vinyóm is, ezért még nem akarok venni. Egyébként valami alaplapi hibára tippelek.)
Tippet vagy valami segítséget kérnék!
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest