Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv!
Korábban már érdeklődtem itt egy bizonyos hibával kapcsolatban. Ami nem egyedi, mert akad rá több találat is: [link], [link].
Nem segített a CMOS / SMBus reset sem, csak a BIOS frissítése oldotta meg. De időközben újból telepítettem rá Linuxot UEFI boot módban és ismét előjött a probléma. Tehát F2-vel nem lehet belépni a BIOS-ba, újabb frissítés pedig nincsen hozzá és a downgrade sem működik.
Viszont nem is ez most a gond, mert attól még lehetett használni a laptopot, illetve működött rajta Linux és Windows egyaránt. Valamint amúgy is főként csak tesztelési célra használom. Hanem az, hogy legutóbb WTG megoldással telepítettem külső SSD-re Win10-et, ami USB 3.0 porton rendben működött. De USB 2.0-ba átdugva már nem bootolt be és többszöri próbálkozás után végül GSOD-ot dobott "Stop Code: BAD SYSTEM CONFIG INFO" hibaüzenettel.
Azóta a Win10 semmilyen formában nem indul el, még a telepítője sem bootolható be. Ellenben pl. a Win8.1 és a Linux simán megy pendrive-ról, illetve a telepítésük is ok. Tehát mintha letiltotta volna UEFI-ben a Win10-et, ami elég érdekes...
Mit lehet ezzel kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Silvercrest Rajztábla
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest