- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv!
Korábban már érdeklődtem itt egy bizonyos hibával kapcsolatban. Ami nem egyedi, mert akad rá több találat is: [link], [link].
Nem segített a CMOS / SMBus reset sem, csak a BIOS frissítése oldotta meg. De időközben újból telepítettem rá Linuxot UEFI boot módban és ismét előjött a probléma. Tehát F2-vel nem lehet belépni a BIOS-ba, újabb frissítés pedig nincsen hozzá és a downgrade sem működik.
Viszont nem is ez most a gond, mert attól még lehetett használni a laptopot, illetve működött rajta Linux és Windows egyaránt. Valamint amúgy is főként csak tesztelési célra használom. Hanem az, hogy legutóbb WTG megoldással telepítettem külső SSD-re Win10-et, ami USB 3.0 porton rendben működött. De USB 2.0-ba átdugva már nem bootolt be és többszöri próbálkozás után végül GSOD-ot dobott "Stop Code: BAD SYSTEM CONFIG INFO" hibaüzenettel.
Azóta a Win10 semmilyen formában nem indul el, még a telepítője sem bootolható be. Ellenben pl. a Win8.1 és a Linux simán megy pendrive-ról, illetve a telepítésük is ok. Tehát mintha letiltotta volna UEFI-ben a Win10-et, ami elég érdekes...
Mit lehet ezzel kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Swift 1 laptop
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest