- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a baj, ha a HP 650 proci és memória bővítés után magától egyszer csak kikapcsol?? Teljesen szűz rendszer van rajta, net sem volt még rádugva, program se lett telepítve. Majd fogja magát és minden előjel nélkül kikapcsol.
Gondoltam futtatok rajta memtestet (5.01-es verzió)... 3 módon ment a teszt. Első, mikor mind a két modul benne volt... 63% környékén fogta magát és kikapcsolt hibaüzenet nélkül. Majd elindítottam még egyszer, az eredmény ugyanaz volt.
Második és harmadik teszt során külön külön teszteltem a modulokat... egyszer végig ment sikeresen, de ugye kétszer szerettem volna, de a második során már ugyanúgy kikapcsolt hibaüzenet nélkül.
Samsung 1600-as ramokkal és 3210M procival lett bővítve.
Régebbi BIOS (F.22) volt rajta, amit a hivatalos oldalon írtak szerint frissítettem F.39-re.Vkinek vmi ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx