Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a baj, ha a HP 650 proci és memória bővítés után magától egyszer csak kikapcsol?? Teljesen szűz rendszer van rajta, net sem volt még rádugva, program se lett telepítve. Majd fogja magát és minden előjel nélkül kikapcsol.
Gondoltam futtatok rajta memtestet (5.01-es verzió)... 3 módon ment a teszt. Első, mikor mind a két modul benne volt... 63% környékén fogta magát és kikapcsolt hibaüzenet nélkül. Majd elindítottam még egyszer, az eredmény ugyanaz volt.
Második és harmadik teszt során külön külön teszteltem a modulokat... egyszer végig ment sikeresen, de ugye kétszer szerettem volna, de a második során már ugyanúgy kikapcsolt hibaüzenet nélkül.
Samsung 1600-as ramokkal és 3210M procival lett bővítve.
Régebbi BIOS (F.22) volt rajta, amit a hivatalos oldalon írtak szerint frissítettem F.39-re.Vkinek vmi ötlet?
-
b1sti
senior tag
Én a pasztára és a ventire gondoltam... Sajna annyira nem értek még a dolgokhoz, így kérlek mondd el nekem, hogy mi az az MCP?!
A másik noti esetén én is egyből a külső monitor használatára gondoltam, de a vga terhelő progi nem jutott eszembe. Régebben, pár évvel ezelőtt használtam ilyen programot. Melyiket lenne érdemesebb használni notin vagy melyik most a "legjobb" ilyen program?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet a hiba oka, ha túlmelegedés miatt kikapcsol a noti? (dv6-3057) Esetleg nem megfelelő a cpu paszta, vagy a ventilátor rossz?
szerk.: van egy másik laptop, aminek sajna nem tudom mi a hibája... bekapcsolás után fehér képet ad a kijelző! Én kijelző kábelre gondolok... szerintetek? A vga problémát egy vitt monitorral ki lehetne próbálni ha jól sejtem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest