- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy dell 3537 laptopom, olyan hibával vittem szervizbe, hogy sokszor( naponta akár 4-5 db) kékhalált produkált vga driverre hivatkozva. Mellékesként foltosodott a kijelző és nem mindig töltött már az adapter így ezeket is beírtam, amiket szó nélkül cseréltek is. Néztem is a szervizfigyelőn, ugyanazokat a teszteket tolták végig mint én itthon, és azok alatt nálam se mutatott semmi hibát. Tökéletesnek ítélve a laptop állapotát. Tudni kell, hogy előtte volt egy win reinstall, mert hátha megoldja majd a problémát. Most olyan címszóval, hogy más hardveres hibája nincs, viszont javasolt a win10 újratelepítése mert, hgoy próbaverzió... Meg hogy a friss driverekkel dell.com oldaláról telepítsem a dolgokat... szinte tudtam, hgoy ez lesz... va ne esetleg vmi ötletetek? találkoztatok ilyennel? Amit még észrevettem, hogy sokszor mozdításkor jött elő, összecsuktam, átviszem másik szobába, kinyit és utána... lehet olyan dolog, hogy elmozdult vmi?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Pandi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest