- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Most vettem egy 1/2 éves Gericom notebook-ot, számlát és garilevelet is megkaptam. Csak alaposabb vizsgálat során vettem észre, hogy van rajta egy csomó pixel hiba, illetve újra telepítettem XP SP2 a legfirssebb driverekkel, és nem jön vissza készenléti állapotból. Bevittem a szervízbe ott elfogadták és TFT cserét írtak elő kezelésnek.
Tegnap kész lett, az új TFT-n most látványosan van egy pixelhiba a kijlező közepén (sötét háttár esetén efhéren világít egy pont). Nem vettem át, mondván ez hibás. A szervizes is elismerte, és azt mondtta várjak hétfőig, mert akkor lesz bent a főnöke és majd ő megmondja a frankót. Szerintetek el kell-e foganom így ezt a gépet? Hozzáteszem, e régi kijlezőjén a sok pixel hiba nem volt annyira zavaró mint itt ez az egy.
A másik gond, azt mondja nekem a szervizes, hogy neki egy teszt (XP SP1) rendszerrel működik a készenléti állapot, és ez sajnos a néhány gericom-nál így van, nem szereti az SP2-t. Érdekes hozzá állás, de szerintem ez hülyeség.
A vicc, az hogy van még sajátossága a típusnak mégpedig, hogy nem lehet a képet széthúzni teljes kijelzőre. A TFT 14'' 1400*1050-es natív felbontással, ha 800*600-as felbontást használnék, akkor csak egy tenyérnyi helyet használna a kijelzőn. Szereteném elérni, hogy ismerjék el a típushibát és cseréljék ki egy másikra, szerintetek mire hivatkozzam, egyáltalán van-e rá esély?
Aktív témák
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged