Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
Szia!
Ezt a topikot zártam. Következőnek mielőtt új topikot nyitsz légy oly kedves használd a fórum keresőt. Ide fáradj át -> Azonnali notebookos kérdések órája
-
k.gyozi
újonc
Sziasztok,
Miért van az,hogy ha a notebookom kimenetére(micro hdmi) rákötöm a monitoromat (HDMI bemenet) .Akkor nem ismeri fel. De ha összekötöm és ujra indítom a gépet(restart) akkor utána viszont már igen.
Notebook- Yoga 710-14IKB Laptop (80V4007MCK) a TV pedig Samsung de gondolom az nem lényeg.
Amit még észre vettem ,hogy az ujraindítás után ugye felismeri a tv-t de ha széthúzom akkor is a gép ugy tudja ,hogy még össze van kötve a notebookal mivel belehet állítani úgy hogy a monitor sötét legyen és csak a monitort használja a notebook elis sötétedik de viszont nincs rákötve semmi. Szoval létezik valami ilyen érzékelő ami erre szolgál valahol szerintem ott a hiba. köszönöm!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest