Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Üdv!
Az alábbi link elég jó leírás.
[link]
A 3-ik képen (Profiles oldal) a Profile Selection részen tudod kiválasztani a hálózati és aksis üzem során használható profilokat. A Master Performance State Table részen lehet engedélyezni a proginak a szorzó-fesz párokat, amiket a profilokban tudsz majd választani. Bepipálod amiket majd használni akarsz. Szorzót kiválasztod, majd az ablak alatt a VID select listából adsz hozzá egy fesz értéket. Ezzel óvatosan. Tesztelni kell, hogy bírja-e az adott feszt stabilan. Gondolom lefele akarsz menni. Ha bepipálod az Auto-Adjust Intermediate VIDs-t, akkor a min és max szorzó feszek alapján kitölti a köztes értékeket.
Jöhet a profile-ok testreszabása. Mondjuk legyen a Performance On Demand. Profiles ágat kibontva Performance On Demand oldalon AC Power fülön (én AC-nál erre állítottam) pipa a Use P-State Tranzitions-ba. Bepipálod a használni kívánt szorzókat, itt csak azok élnek amiket a Master Table-ben kiválasztottál. Performance/Power Saving Preference részben még lehet finomhangolni.
Ezután azt a profilt is ugyanígy belövöd, amit az aksis üzemhez választottál a Profiles oldalon. Itt természetesen a Battery fület választod a pofile beállításakor.
Röviden ennyi. Én mást nem szoktam piszkálni.
Fontos: csak admin jogokkal fut. Sima userrel belépve nem megy. Run as macerás minden induláskor. Vagy service-ként kell futtatni (én erre a Firedaemon progit használom, bár a 2.25-ös verzióval leállításkor nálam megfagy a gép). Másik lehetőség a linkelt oldalon említett Feladatütemezőből való indítás rendszerinduláskor, bár ekkor nem látható a program ikonja.
Sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Háború Izraelben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Vivobook Flip TP401MA 2-in-1 14" HD kihajt érintő Pentium Silver N5030 4GB 116GB magyar bill gar
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest