Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eddie1978

senior tag

válasz JuAnita #386 üzenetére

Üdv!

Az alábbi link elég jó leírás.
    [link]

A 3-ik képen (Profiles oldal) a Profile Selection részen tudod kiválasztani a hálózati és aksis üzem során használható profilokat. A Master Performance State Table részen lehet engedélyezni a proginak a szorzó-fesz párokat, amiket a profilokban tudsz majd választani. Bepipálod amiket majd használni akarsz. Szorzót kiválasztod, majd az ablak alatt a VID select listából adsz hozzá egy fesz értéket. Ezzel óvatosan. Tesztelni kell, hogy bírja-e az adott feszt stabilan. Gondolom lefele akarsz menni. Ha bepipálod az Auto-Adjust Intermediate VIDs-t, akkor a min és max szorzó feszek alapján kitölti a köztes értékeket.
    Jöhet a profile-ok testreszabása. Mondjuk legyen a Performance On Demand. Profiles ágat kibontva Performance On Demand oldalon AC Power fülön (én AC-nál erre állítottam) pipa a Use P-State Tranzitions-ba. Bepipálod a használni kívánt szorzókat, itt csak azok élnek amiket a Master Table-ben kiválasztottál. Performance/Power Saving Preference részben még lehet finomhangolni.
    Ezután azt a profilt is ugyanígy belövöd, amit az aksis üzemhez választottál a Profiles oldalon. Itt természetesen a Battery fület választod a pofile beállításakor.

Röviden ennyi. Én mást nem szoktam piszkálni.

Fontos: csak admin jogokkal fut. Sima userrel belépve nem megy. Run as macerás minden induláskor. Vagy service-ként kell futtatni (én erre a Firedaemon progit használom, bár a 2.25-ös verzióval leállításkor nálam megfagy a gép). Másik lehetőség a linkelt oldalon említett Feladatütemezőből való indítás rendszerinduláskor, bár ekkor nem látható a program ikonja.

Sok sikert!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák