Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
szia!
hívásra megjelentem, és megosztom szívesen a tapasztalataimat:
az én notim szíve egy XP-M 2000+ (K7, s462), TbredB magos szerencsére, így elég hálás jószág. nálam az RMClock remekül működik, turionokról sajna nem tudok nyilatkozni. én 3*133 és 8*133 között használom a procit 0.95V-on. Így _soha_ nem indulnak be a ventik, így 24/7-ben járatom szegénykét
. amire kell (net, office, torrent stb.) arra így is bőven elég, próbaképpen mértem akkus időt is, valahol 3.5 óra után adta meg magát (ment a winamp, dc++, sok ie ablak), de mivel nem szoktam hordozgatni nekem ez nem szempont, csak kiváncsi voltam mit bír. ha az RMClock beállításai érdeklenek azt is leírom majd, nekem is kellett néhány nap mire kiismertem. remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- iPhone 17 256 GB Mist Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. amire kell (net, office, torrent stb.) arra így is bőven elég, próbaképpen mértem akkus időt is, valahol 3.5 óra után adta meg magát (ment a winamp, dc++, sok ie ablak), de mivel nem szoktam hordozgatni nekem ez nem szempont, csak kiváncsi voltam mit bír. ha az RMClock beállításai érdeklenek azt is leírom majd, nekem is kellett néhány nap mire kiismertem. remélem tudtam segíteni.