Hirdetés
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
szia!
hívásra megjelentem, és megosztom szívesen a tapasztalataimat:
az én notim szíve egy XP-M 2000+ (K7, s462), TbredB magos szerencsére, így elég hálás jószág. nálam az RMClock remekül működik, turionokról sajna nem tudok nyilatkozni. én 3*133 és 8*133 között használom a procit 0.95V-on. Így _soha_ nem indulnak be a ventik, így 24/7-ben járatom szegénykét
. amire kell (net, office, torrent stb.) arra így is bőven elég, próbaképpen mértem akkus időt is, valahol 3.5 óra után adta meg magát (ment a winamp, dc++, sok ie ablak), de mivel nem szoktam hordozgatni nekem ez nem szempont, csak kiváncsi voltam mit bír. ha az RMClock beállításai érdeklenek azt is leírom majd, nekem is kellett néhány nap mire kiismertem. remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. amire kell (net, office, torrent stb.) arra így is bőven elég, próbaképpen mértem akkus időt is, valahol 3.5 óra után adta meg magát (ment a winamp, dc++, sok ie ablak), de mivel nem szoktam hordozgatni nekem ez nem szempont, csak kiváncsi voltam mit bír. ha az RMClock beállításai érdeklenek azt is leírom majd, nekem is kellett néhány nap mire kiismertem. remélem tudtam segíteni.