- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
szia!
hívásra megjelentem, és megosztom szívesen a tapasztalataimat:
az én notim szíve egy XP-M 2000+ (K7, s462), TbredB magos szerencsére, így elég hálás jószág. nálam az RMClock remekül működik, turionokról sajna nem tudok nyilatkozni. én 3*133 és 8*133 között használom a procit 0.95V-on. Így _soha_ nem indulnak be a ventik, így 24/7-ben járatom szegénykét
. amire kell (net, office, torrent stb.) arra így is bőven elég, próbaképpen mértem akkus időt is, valahol 3.5 óra után adta meg magát (ment a winamp, dc++, sok ie ablak), de mivel nem szoktam hordozgatni nekem ez nem szempont, csak kiváncsi voltam mit bír. ha az RMClock beállításai érdeklenek azt is leírom majd, nekem is kellett néhány nap mire kiismertem. remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kutya topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. amire kell (net, office, torrent stb.) arra így is bőven elég, próbaképpen mértem akkus időt is, valahol 3.5 óra után adta meg magát (ment a winamp, dc++, sok ie ablak), de mivel nem szoktam hordozgatni nekem ez nem szempont, csak kiváncsi voltam mit bír. ha az RMClock beállításai érdeklenek azt is leírom majd, nekem is kellett néhány nap mire kiismertem. remélem tudtam segíteni.