Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bela5

senior tag

válasz Lajkó #1433 üzenetére

Szia!

Tudod itt nem az a lényeg... :N De ha már itt tartunk,nézzünk egy példát. Megsarcolják a multikap,felviszik a notik árát,és jobban megéri a vásárlónak használt notit venni. De nézzük amit én mondom. El vagyunk adósodva.Sok a munkanélküli.Mindenen csak az adót szedik be. Ha jön egy kormányváltás. Mindegyik (jobboldali,és egyben esélyes pártnak a programja) az adócsökkentés. Tételezzük fel...Csökkenti az adókat....Plusz 5-10k-val jut több a zsebbe :Y ,és máris több pénze lesz a kedves vevőnek használt notit venni. Ha csak a multikat adóztatják meg,akkor még az is jó,mert akkor tényleg jobban megéri használtat venni.Teljesen pártatlanul. A kormányváltástól nem azt kell várni,hogy kolbászok lógjanak a fákon,hanem azt,hogyha egy kicsit csökkentik az adókat,talán jobb lesz a vásárlási morál.És azért vegyük figyelembe,hogy egyes kutató cégek szerint nem csak a Jobbik fog bejutni a parlamentbe--- De javaslom,hogy mielőtt politizásálásba menne el a dolog,ezt a témát fejezzük be. (minden jóindulattal mondom ezt) ----Ez az én véleményem, akinek nem tetszik :W ,az ne fogadja meg. Minden a ti döntésetek, én csak tanácsokat adok :B .

Üdv!
    :B Bela5 :B

Új hozzászólás Aktív témák