Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci foglalt
csendes tag
Sziasztok
Nehogy már kihaljon ez a topic, hát én még csak most ismerkednék ezzel a softolós cuccal, és ahogy látom kb minden link halott. Pedig én csak most jutottam hozzá ilyen régi telókhoz.
Próbáltam sokféle mbus m2bus (nem tudom van e különbség) kábelt megépíteni és valahogy nekem egyik sem igazán működik. Faidelni így nem sikerült.Ami még szuper érdekes volt számomra, hogy én 3210-est próbáltam moddolni, lementeni a softot, de egyszer csak nem működött a lementés. Aztán próbáltam több 3210-esen és sehol sem ment. Aztán volt olyan amikor meg egyszer sikerült lementeni, de többször azóta sem, és állandóan hibát írt ki. Meg egyáltalán ki hogyan oldotta meg a csatlakozót hozzá? Mivel én tüskéket forrasztottam az alaplapra, de a többszöri csatlakoztatás után leszakadt a picsba az egész, aztán nézhettem másik 3210-est. Nem hiszem el hogy nem lehet sehol sem szerezni ilyen csatlakozót hozzá, vagy valami értelmes megoldással építeni egy örök darabot hozzá ami nem teszi tönkre a telót.
3310-el még nem próbálkoztam, ahhoz szintén nem tudom hogyan építsek csatlakozót. Pedig lenne vagy 20db 3310-esem amivel tudnék szórakozni.
Ez a nokix dolog sem nagyon megy, vagy csak a 3210 nem igazán kompatibilis semmilyen game-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest