- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Nokia 3310-hez vezeték nélküli töltés: [link]
Elég profi kivitelezés.[ Szerkesztve ]
-
r3pl4y
aktív tag
válasz joci2000 #890 üzenetére
Szia.
Köszi.
Van egy olyan régi gépem ami a HW-s kovetelmenyeknek megfelel LPT Win98 vagy akár XP.
LPT-s kábelt tudok csinálni, com portos m-bus kábelem meg van.
Az összes többi viszont hiányzik, esetleg ebben tudnál segíteni?"Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
joci2000
senior tag
-Egy LPT port kell a gépedbe,
-egy dct-3-as flash kábel készlet,
-egy régi windows (win98 mondjuk),
-egy flasher progi, Rolis flasher mondjuk,
-illetve a 3330-as flash, amit rátennél, NHM-6-osnak hívták a készüléket.
-kell még egy COM-portra csatlakoztatható m-bus kábel a faid számoláshoz (enélkül nem tud hálózatra csatlakozni) plusz a hozzá való faid kalkulátor.[ Szerkesztve ]
-
r3pl4y
aktív tag
Sziasztok.
3330-ra szeretnék magyar nyelvet.
Ehhez milyen file-ok, progik kellenek?
Valakinek vannak még ilyenjei?"Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"
-
joci2000
senior tag
Építeni egyszerűbb, mint beszerezni. A csatlakozó egy érdekes pontja az egésznek, a többihez van kapcsolási leírás neten.
-
RegeditEdit
újonc
Sziasztok. Én is ugyanazt kérdezem. Nincs e valakinek Nokia 3410-hez flash kábele? Mert az interneten már nem lehet rendelni
-
Kifli1986
csendes tag
Sziasztok. Nokia 3310 régebbi telefonhoz nincs valakinek DCT 3 kábele? Köszönöm.
-
joci2000
senior tag
válasz Laci foglalt #882 üzenetére
Valóban nehéz mostanában megfelelő csatlakozót találni hozzá. Aki régen kezdte, annak elképzelhető, hogy bolti flash kábel és m/f-bus kábel szettje van. Azokkal megfelelően lehet csatlakoztatni a telóhoz a kábelt. Nem kell forrasztgatni sehova se semmit.
Ami inkább problémás, hogy a régi flash-elős programok win10 alatt már nem mennek. Illetve az lpt port is már kihalóban, max addon kártyával, ha épp hajlandó azzal megmozdulni. Szóval valamilyen virtuális gép kell, ami hajlandó az lpt portot továbbítani.
Milyen program kellene? Nekem minden is megvan a archívumban
-
Laci foglalt
újonc
Sziasztok
Nehogy már kihaljon ez a topic, hát én még csak most ismerkednék ezzel a softolós cuccal, és ahogy látom kb minden link halott. Pedig én csak most jutottam hozzá ilyen régi telókhoz.
Próbáltam sokféle mbus m2bus (nem tudom van e különbség) kábelt megépíteni és valahogy nekem egyik sem igazán működik. Faidelni így nem sikerült.Ami még szuper érdekes volt számomra, hogy én 3210-est próbáltam moddolni, lementeni a softot, de egyszer csak nem működött a lementés. Aztán próbáltam több 3210-esen és sehol sem ment. Aztán volt olyan amikor meg egyszer sikerült lementeni, de többször azóta sem, és állandóan hibát írt ki. Meg egyáltalán ki hogyan oldotta meg a csatlakozót hozzá? Mivel én tüskéket forrasztottam az alaplapra, de a többszöri csatlakoztatás után leszakadt a picsba az egész, aztán nézhettem másik 3210-est. Nem hiszem el hogy nem lehet sehol sem szerezni ilyen csatlakozót hozzá, vagy valami értelmes megoldással építeni egy örök darabot hozzá ami nem teszi tönkre a telót.
3310-el még nem próbálkoztam, ahhoz szintén nem tudom hogyan építsek csatlakozót. Pedig lenne vagy 20db 3310-esem amivel tudnék szórakozni.
Ez a nokix dolog sem nagyon megy, vagy csak a 3210 nem igazán kompatibilis semmilyen game-el?
-
lócitrom
őstag
üdv. ha jól sejtem halott a téma, de ha mégsem....lenne pár régi vasam és jó lenne őket legyalul gyárira, "frissre" kezdetnek egy 5210-el bajlódom, aminél a Rollis flasher azt írja, frissítéskor, hogy:
"NSM-5 phone not put tx line low for bootstrap begin"
aztán akad olyan telefonom is, amit az adott programverziók éppen nem támogatnak annak ellenére, hogy DCT-3-as vasról van szó és gőzöm sincs, hogy melyikből volt olyan verzió anno, ami már támogatta. használtam is valaha, csak kukázva lett. aztán jól jönne valami bombabiztos frissítési leírás. esetleg valaki tudna ebben segíteni?
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
hackerke
csendes tag
Sziasztok!
Találtam a fiók alján egy nokia 3410 es telefont!
Valaki küldene egy kapcsolási rajzot a flashkábelről, mert szeretnék egyet csinálni?
Milyen programot kell használni a nokia okosításhoz?
Valami nokix nevű programot töltöttem le, de a scripteket egy .fls fáljba tudja tenni, azt honann lehet tölteni le? -
zorzy4
addikt
Egészen pontosan 3310re szeretnék naptárat tenni!
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Először akarom használni a nokix programot. Hogyan kell, milyen állásba legyen a kapcsoló a kábelen , a telefonba legyen akku, és számít e milyen az sw verzió, stb? Válaszokat előre is köszönöm!
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Stati001
csendes tag
Értem.
Akkor csak kikapcsolni lehet,de kitörölni nem. -
-
Stati001
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám!Nem tudom kitörölni a 3310-esemröl az üzemmod logo-t.
Hogytudnám ezt kitörölni? -
Mazsika
őstag
helló! jár még erre valaki? most jutottam egy 3310-eshez, és egy adatkábelt is rendeltem gyorsan, hogy lehetne ezt tuningolnil, valaki tud valami oldalt, ahol le tudom tölteni amik kellenek hozzá!? válaszokat előre is köszi!
Dáccsika
-
Krisz&Ancsi
csendes tag
Udv mindenki
azt szeretnem kerdezni hogy ujjab telok programozasaval foglakoztok e .pl
a java s alapu nokiak azon belul a 6270 es.szeretnem egy kicsit testre szabhatobba tenni a keszuleket. -
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #868 üzenetére
kozben tortentek dolgok.
vmi csoda folytan egyszer csak folment a szoft, s mukodott is rendesen, s meg tolt is.
lehet, h annak is tobbszori reset kellett.de most olyat csinal, hogy 100% terero, de se hivast fogadni, se inditani nem lehet.
neha gondol egyet, s akkor (helyesen) nem mutat egy deka tererot sem. meg persze azert mutatoba mukodik is rendesen.
aztan egyszer kicsereltem a t-mobilos kartyat egy pannonosra.
na, azzal meg ugy dolgozik, ahogy a nagy konyvben meg van irva...ilyet meg nem lattam, h a sim kartyara lenne allergias a telefon, foleg ennyire.
gondoltam mar arra is, hogy az utangyartott akksi miatt gyikoskodik a tererovel.
nemtudom.vmi otlet?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
joci2000
senior tag
Saját fubu volt, vagy netről beszerzett? mert az utóbbiban virgin eepromok szoktak figyelni, amiket rendesen, többször kell resetelni mire működőképes állapotba lehet hozni. Főleg WinXP alatt, ahol kicsit szar az mbus kezelés. Nekem is van soxor, h. nem csinál semmit. Ebből a szempontból vista és 98 sokkal jobbak. Ott pöccre megy mindegyik funkció.
Az hogy egyik pillanatról a másikra térerőt elengedte, az fizikális gebasz lehet szvsz. Mondjuk alkatrészek kimozdultak vagy ilysemi.. Leesik, vagy csak zsebedben/táskádban mocorog/feszül/ütődik meg hasonló.. Nálam ha ilyen bibi van, mindig hw-t kezdem mocorogtatni, piszkálni, mert softtal nem sok gond szokott lenni. főleg ha így 1ik napról a másikra történik.
nemtolt/simelutasítás pedig valszeg régi memória tartalom miatt lehetett.. Ott ha tuning soft belekontárkodik és eredetit visszaírod, akkor rendesen átírja a memóriatáblát. És könnyen meglehet h. azokat a biteket is atírta amik ezekért felelősek. Simplán a többszöri full soft reset itt is segíthetett volna. Az ugyanis a teló memóriáját is alaphelyzetbe vágja, márha hajlandó menni az mbus.
-
xabolcs
őstag
juheee
talaltam egy masik fubu-t, amivel mar hajlando volt rendesen mukodni pin kod utan is
viszont tovabbra is varom a megfejteseket arra, hogy miert nem volt jo a tobbi fubu, a tobbi mas kombozas?
es ez a nemtolt + sim elutasitas? ezmiez?megvalami!
ha most (gyari szofttal) is produkalna a tererobetegseget, akkor az tenyleg hardver (vegfok, ilyesmi, ...) hiba? mehet pannonnak 10e-ert?koszontem,
xabolcsaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
helo,
ujra itt ... bar nem gondoltam volnaszoval ott kezdodott a dolog, hogy a gyonyoruen megokositott 5210-esem elkezdte dobalni a tererot. gondoltam, h akkor epp itt az ideje visszatenni a gyari 5.40-es szoftot.
visszateve, juhee!
de persze bekapcsolni az mar luxus
valahogy csinaltam ra contact service-t, s gondoltam innen mar menni fog
de nem
persze bekapcsol, be lehet irni a pin kodot, de nem fogadja el a sim kartyat - pedig fuggetlen - es nem tolt!!biztos, hogy valami szoftveres hiba, mert operacio elott direkt feltoltottem.
visszatoltottem mar mcu + ppm-et, eep-t, 4 megas fubu-t ... de vegul mindig csak ez a "nem-toltok-akksit-es-nem-erdekel-a-sim-kartyad" kepernyo fogad
valaki legyszives segitsen!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
joci2000
senior tag
nah zsír,
viszont az a popup cucc azért nem m1, mert mivel átírtad a felvevő gombot, nem jut el odáig a program, h. letegye, és kiírja. Amit lehet vele kezdeni, az h. átirányítod a letevő gombra, és minden faxa lex elvileg...
utána is nézek majd mit kell átírni, csak most épp elszállt irodánkban az 1ik winyó, amin elég fontos adatok voltak, és mikor? hát persze amikor archiválni akartuk őket :S És elég hallottnak tűnik, megyek is írok itt 1 másik topicba, h. mit lehetne vele kezdeni... -
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #860 üzenetére
kiprobaltam, muxik!
viszont a helpben emlitett Incase you missed the call then a POPUP will alert you that you have cancelled a call. az OK gombon kivul nem latszik semmi se a te fw-dben, se a sajat nokixalt flashemben (-> bugreport D:Virusnak? )
es ugy nez ki, h megy a 5210-es fw-vel is de jo lesz nekem
... ott is 0F a letevo gomb?
nem kell sietned, mert csak jovo7re lesz telefon a kezemben, addig csak elmelkedek
[Szerkesztve]aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #860 üzenetére
nagyon thx, asszem majd ma este kornyeken kiprobalom
legfeljebb egy keves penzem banja
extra kivansag: h menubol valasztani tudjak a visszautasitas mikentjerol?
ahhoz mar forrast kellene kuncsorogni D:Virus-tol?
thx megint!aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
joci2000
senior tag
válasz joci2000 #859 üzenetére
nah közben kicsit megnéztem h. mi is a helyzet. először tényleg felveszi sajna, csak nem a navi gombbal, hanem a pickup gombbal.
ha belenézel a scriptbe, akkor az insert code rész után ezt látod:
/* inserting code */
__code__=x2c(B50048062101F7FFFFFE4805210E...
Namármost, itt a sor végén levő 0E az amelyik gombot jelöli. Ez a Pickup gomb kódja. ezt cseréld ki 0F-re, ami a letevő gomb. Elvileg így már nem kell felvennie, hanem egyből elutasítja.
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
igazából nem tudom milyen módszerrel csinálta meg ezt D:Virus, de ha úgy, ahogy gondolom, akkor valszeg 2x küldi el a navi gomb megnyomását, mivel lehet szimulálni gomblenyomást is. Ha ez a helyzet, akkor az első gomblenyomás helyére kéne tenni a navi helyett a C kódját, és a második gombnyomást pedig kihagyni. És kész is. ;)
Ha értesz 1 kicsit ARM-hoz, akkor gyorsan kideríthető h. mi is a helyzet. -
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #857 üzenetére
D:Virus kollegaval kell konzultalnom, ha azt akarom,
h ne (csak) felvesz+letesz, hanem csak siman letesz legyen a visszautasitas?
vagy keressek forrast vhonnan, s implementaljak?
kerdezem toled, aki nem egy szkriptet irt maraláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
joci2000
senior tag
Nos tehát: innen tod leszednio a régebbi verziót: [link]
a lista pedig úgy működik, h. asszem az utolsó előtti szabadon módosítható csengőhangra, tehát a csengőhang szerkesztésnél az utolsó előttire teszel egy szünetet, és semmi mást (szünetet a 0-ával tudsz tenni). A listát pedig úgy állítod össze, h. a telefonkönyvben hozzárendeled ezt a csengőhangot az éppen elutasítani, elfogadni akaró számhoz, amit már menüből állítasz h. éppen elfogadó számokhoz vagy elutasítókhoz rendelted a szünetet. -
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #855 üzenetére
eloszor en is azt hittem, h az
akkor neked vmi regebbi valtozat van meg,
mert ez mar amugy is reject call with sms
ahol csak ki-be lehet kapcsolni, illetve visszautasito sms-t lehet irni.
a tiedben pedig lista szerint lehet elutasitani.
tehat
amit keresek: automatikus C-gomb-nyomo
amit ajanlottal: automatikus sms kuldo
szal meg akarom tanitani a telefonomat, h ha ez meg ez a telefonszam hivja,
akkor hivasjelzes helyett egy ''kinyomom a C-vel'' nevezetu processt inditson
mar csak az a kerdes, h hol tudom beallitani, megnezni, ... a fent nevezett listat
rapillantanal ez ugyben a 3310-edre? thx
szerk:
most talaltam a telefonkonyvben egy info szamok nevezetu menupontot,
csak eppen nem csinal semmit....
[Szerkesztve]aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #853 üzenetére
lattam a 3310es tuningszoftodban olyat, h Reject calls
asszem tudnam hasznalni
mondanal 1 helyet, ahonnan meg tudnam szerezni?
szerk:
google a baratom [link]
csak eppen nem muxik es persze lengyelul se tudok olyan jol
-
joci2000
senior tag
3330-as .nxp kb. ua. mint a 3310-es, mert majdnem minden script kompatibilis 3330-al. szal elég ha csak a 3310-es projectben kicseréled az input flash-t és a menüt és kész is. nálam pl annyi a különbség, h. 3330-on több a szabad memória és így még MADos is simán belefér az egészbe
3330-as winteslám pedig csak 4.50-es van ha az is jó, akkor küldöm.. -
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #851 üzenetére
udv,
es egeszsegedre a golyatabort
ugye jol bevezetted oket a felsooktatas rejtelmeibe?
ujsoft + reset: ahh, igen, kozben meg olyat is tapasztaltam, h ahogy beirtam a pin kodot
rogton lezarta a billentyuzetet, es kioldani sem lehetett
szal telleg el van csuszva a memoriaja ... majd kezzel beirom azt a nehany emlekeztetot
wintesla + rolis:
a rolissal is ossze lehet kapcsoltatni a mcu + ppm-et, es sztem nalam volt a hiba,
mert tegnap ahogy a nagy konyvben le van irva, pillanatok alatt beolvasta oket
mikor irtam, sztem mar nagyon faradt voltam
3330 + fs: el tudnad kuldeni a *.nxp-t, h okosodjak? plz ja, es mellekeld legyszi a legujabb winteslat is abbol nekem csak 4.50-volt egeszen addig, amig csipkerozsika alomba nem merult a vinyomaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
joci2000
senior tag
válasz (Kolombusz) #848 üzenetére
nah végre újra itthon.. 6 nap gólyatáborban szervezőként elég fárasztó volt
nah akkor sorba:
6210 egyáltalán nem tuningolható...
@846: 8210 müxik elég jól, 8850-ről nem tok nyilatkozni, mert még nem nagyon találkoztam vele...
3410-zel pedig sajna nem script baj van, hanem hw baja van. Vhogy nem képes bevenni a feladatokat :S megtudtam csinálni, h. belelehessen pakolni ezt-azt, de nem tudja átállítani. a dolgokat. Szal ott mégtöbb baj van. Jah multkor még 3310-es tuning softtal sem volt képes menni..
@847: ezzel az új softos dologgal csak 1 gubanc van, mégpedig h. mivel új soft lenne rajta, ezért mindenképp kell rá factory resetet nyomni, meg telefon alapállapotba hozást, mert 99% h. más memóriaterületeket használ. Így elvesznének a beállítások. És csak resettel lehet kiküszöbölni, h. gubancok l1enek a softban.
6.xx-es soft-ból pedig a winteslas is jó, csak azt előbb át kell konvertálni normálra. Ezt a Knok, Newknok progival simán megteheted. Utána rolis is beveszi simán.
Ha a filesystem a hibás, akkor CS-sincs. Mivel általában el sem indul tőle a telefon. Szóval ott más gubanc volt, de sztem factory reset megoldotta volna amúgy is.
Nálam müxik simán 3330 fs-el. elég jól megvan tunyingolva, szal jól müxik. Tehát nem FS volt baja... -
-Nemtom-
őstag
Ismerősöm 3310-ese csak ennyit ír ki: Contact Service.
Ezzel mit lehet kezdeni?
ha szerencséje van, sima sw frissítés megoldja. ha viszont ram hibás, fel kell tenni 1 file-t ami után sw frissítésnél átugorja a hibás részt (ilyet joci tud csinálni)
de lehet h. más baja van a telónak, cs-nek több oka is lehet...
Az én 3310-esem meg azt írja ki időnként, hogy SIM kártya elutasítva. Újraindítás
után ismét használható. Azt hallottam, hogy ebbe a régebbi 3310-be régen más
voltos SIM kellett, és az új nem tetszik neki.
kb. '97 óta csak ''új'' (1,5V-os) simekkel működő telefonok vannak
ki kéne pucolni a telód, ha azután se jó, akkor lehet kártyahiba -
xabolcs
őstag
válasz (Kolombusz) #848 üzenetére
te is jot tudsz kivalasztani
a 8910(i) szinten dct-4-es ... asszem varnod kell, mig a trix elterjedaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
itt teszem fel a kerdest, h masok is okosodjanak
szal adott egy 5.13-as verzioju 3310-es
ezt akarom eloszor 6.xx-re, majd 3315-re, majd nokixed-re megokositani
mindezt ugy, h az uzemmodok, az emlekeztetok,
meg a life-timer megmaradjanak ... de ugy is jo, ha 2 kattintassal lementem & visszatoltom.
ja es szivesen varok 6.xx-es mcu+ppm-et, mert a winteslasat a rolisflasher nem akarja megenni
joci2000 es az a vki, aki regebben szivott 3330 + Contact Service-vel:
en is erossen belefutottam ebbe, es ugy tunik, h a filesystem volt a ludas,
mert helyette 1 fs-mentes g401.uw.hu -s fw-t peccselve siman muxott a dolog
(a killmcu, killppm nalam nem segitett )
uhhogy en nagyon a fs-re gyanaxok
vkinek van fajlrendszerrel okositott mukodo 3330-a?
tovabbi szep nyarat!aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz (Kolombusz) #845 üzenetére
itt valogathatsz (majdnem) kedvedre - [link]
aztan, h idorendben hogyan vannak.... arra en is kivancsi lennek
3410 & 2100 & ... = kb tul uj, keves script muxik
meg persze van nehany tul regi is
sajna
de hogy a kerdesedre is valaszoljak 8210, 8850
es a 6210? az nem jatszik? pedig az hasonlit legjobban a kerdeses telefonraaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz (Kolombusz) #843 üzenetére
annyira mint pl a 6210-nel, annyira nem ... de turelem tornaterem
g3gg0 es tarsai nagyon lelkes programozok
innen mazsolazz: [link]
TriX a te kulcsszavad
sok sikert ... aztan szivesen latunk majd egy Nokia DCT-4 tuning nevu forumot is
-
(Kolombusz)
veterán
6310i-t nem lehet így tuningolni?
-
xabolcs
őstag
talalkoznod kell egy dct3 tuning megszallottal, es o neked csokiert, sorert, koszonomert, 10001 Ft-ert megcsinalja neked percek alatt
(egy-ket faid, fullfactory reset, imei javitas, sp lock ellenorzes es ezek tetszoleges permutacioja )
-
ngy_tms
csendes tag
Ismerősöm 3310-ese csak ennyit ír ki: Contact Service.
Ezzel mit lehet kezdeni?
Az én 3310-esem meg azt írja ki időnként, hogy SIM kártya elutasítva. Újraindítás
után ismét használható. Azt hallottam, hogy ebbe a régebbi 3310-be régen más
voltos SIM kellett, és az új nem tetszik neki. -
3410
csendes tag
Na köszi szépen, nagyjából megy is,eltekintve egy dologtól:
a felflashelt java alkalmazás nem indul el, lefagy tőle a teló. Elöször azt hittem én szúrtam el valamit, de aztán megnézem java emulátorral is, és úgy is lefagy, pedig elvileg más telefonokon kéne hogy menjen, vannak róla képek csinálva. 3 emulátorral is megnéztem, egy 3410es, 7210es emulátorral meg vmi SonyEriccsonossal is.
Itt a link, amúgy ha müködne, egész jó lenne 3410esre, azért beirom, hátha valakinek megy: [link] -
-
joci2000
senior tag
Nah akkor sorba: a flasht leszedni én a rolis flasher 4.78b6-ot ajánlom, mert eddig nálam ez vált be leginkább. Ebben a progiban az optionsban ha a delay indexet 1-re állítod, Nem kell sok percet várni, hanem pikk-pakk beleflasheli a filet.
Kiszedni úgy tudod(tela típust beállítod), h. rányomsz a sötétzöld gombra, ekkor feljön 1 ablak, ahol alapból be van írva 1 intervallum. Nah ezt átírod, majd ok és bekapcsológomb.
Elmented ha kész van és kész is ez a része.
Azért inaktív az új flashel, mert nem az alap flash kell neki, hanem az alap flash utáni memóriaterület.
Új mem. részt az import résznél az add chunk gombbal tudsz hozzáadni.
A progi minden művelet után alapból menti a flash filet. visszatenni telefonra pedig a rolis flasher piros gombjával tudod. ott is be kell állítani a memória intervallumot.
Java cuccokat hát sztem sehogy nem tudod megnézni. max vmi java emulátor szerű cuccal... -
3410
csendes tag
Közben ez a too big probléma elvileg megoldódott, meg az importtal bele is tudtam rakni, el is mentette szépen, szóval arra nem kell válaszolni,köszi
Viszont egy olyan kérdés felvetődött, hogy hogyan tudom megnézni a letöltött JAVA cuccaimat a telóba való flashelésen kívül? -
3410
csendes tag
válasz joci2000 #834 üzenetére
Hali,
köszi a gyors választ. Hogy tudom beállítani, hogy melyik memóriarészt szedje le, illetve milyen progival szedjem le? Másrészt, kipróbáltam betölteni a letöltött, ujabb verziójú flash-el, de az IMPORT gomb inaktív, nem tudok rákattintani, ha meg betöltöm a java filet, azt irja ki, hogy ''Too big for chunk''.
Aztán, hogy tudok további memóriaterületeket hozzáadni majd, illetve ha minden kész, hogy tudom menteni és visszatölteni?
Illetve, ha van még erőd válaszolni, az lehetséges, hogy elötte még felfrissitem a legújabb firmwareval és utána csinálom az egészet,vagy azt nem éri meg? -
joci2000
senior tag
Hali
Még él a fórum ;)
Sajna a hagyományos tuningmódszer 3410 esetében nem jöhet szóba, inkompatibilitás miatt.. Ami nálad működhet, az a java-s cuccok felpakolása rá. Ezt úgy tudod megcsinálni, h. leszeded ezt a progit innen:[link]. Ezzel a telefon adattároló(pmm) memóriáját tudod szerkeszteni. Így a java tartalmat is. Ezen progi segítségével kicsit felturbózhatod a java memóriát is.
Úgy működik, h. flashkábellel leszeded a 3410-es soft 570000-600000-as tartományát, és betöltöd ebbe a progiba. Java dolgokat a java fülnél(felül) és import fül (jobboldalt) tudod belepakolni. Célszerű hozzáadni még 1 pár memóriaterületet a meglévőkhöz, hátha kell még hely neked.
Azonban 1 bibi becsúszhat, mégpedig h. 64k-nál nagyobb progi nem fér rá! sajna körlátozva van a blokk méret, így max 64k-nyi adat fér el 1 blokkban, ami nem csúszhat át másikba...
Ha be tudtad importálni, akkor elmented, és visszaflasheled a cuccot a telába. és kész is..
Ha vmi nem világos, kérdezz és válaszolunk..
Bizti mentés mindig legyen! ;) -
3410
csendes tag
Hali,
nem tudom hogy él-e még ez a fórum, de azért írok. Nokia 3410esem van és ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, ez a kevésbé szerencsés egy 3310essel összehasonlítva. Amire szükségem lenne, az egy grafikus számológép és egy szövegtároló benne. Van kábelem, flash és F/MBUS, legfrisebb (5.46)-s firmwarem a gépen. A telefonban jelenleg 5.30as van. A kérdésem az lenne, hogy hogyan rakhatnám ezeket bele?
Találtam JAVA alkalmazásokat, amiket elvileg bele tudnék rakni, a számológépen és szövegcuccon kívül, tehát vannak jar és jad file-jaim, de nem tudom, hogyan lehetne belerakni a flashfileba illetve utána feltölteni a telóba.
Nagyon szivesen fogadok bármilyen más megoldást is, de én csak ilyet találtam és ezt sem tudom megcsinálni.
Köszi előre is! -
joci2000
senior tag
-
xabolcs
őstag
helo minden kedves tuningolonak
sikeresen tul vagyok egy 5210 (soft v5.40) es egy 3210 (soft v6.0) sikeres tuningolasan
a 3210-re egesz sok szkript rament, s muxik
viszont: fade leds, illetve a az auto keylock szkriptek furcsa mukodest okoznak a kijelzoben.
egyszeruen nem jelenik meg rajta semmi
a nokix shot szerint van rajta kep, csak eppen az ember nem latja
amugy a fade-el tuningolt telefon ezen kivul rendesen muxott, csak eppen semmit sem ert
de nagyon szepen fade-elt
de hogy az automatikus billentyuzar is ugyanugy kiuti az lcd-t, azt mar vegkepp nemertem
masik erdekesseg, h muxik az animated screensaver is
de ugy, h az 5210, illetve az 5210 with date kepernyokimelokon egy ido utan
furcsa pixel hibak jelennek meg.... otlet?
udv legkozelebbaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
domi007
őstag
válasz joci2000 #828 üzenetére
Húúú, már az is nagyon király lenne, ha küldenéd a linket, hálám örökké üldözne!
THX!
DOMy
u.i.: ja, és kábelt hogyan szerválhatok hozzá?"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
-
domi007
őstag
válasz joci2000 #823 üzenetére
Sorry, az i nincs benne
Szóval sima 3410-zel megy?
És ah igen, megdobna valaki egy linkkel, ahol nagyvonalakban körvonalazva van ez a tuning?
Nem akarlak titeket fárasztani vele...
THX!
DOMy"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
joci2000
senior tag
Asszem megvan a bibi miért nem m1 a winteslás flashed. Azt először át kell konvertálni, és utána beleírni a telába.
Softot úgy frissítesz winteslás flashel, h. előbb átkonvertálod ppm ráillesztéssel (knok progik tudják, ''convert wintesla to fls'' menüpont a misc részben). utána rolis flasher progival betolod 0x200000-ra. utána mennie kell, függetlenül h. milyen soft volt rajta először.
Ha eeprom baja lenne, akkor is be kéne kapcsolnia.
Wintesla-hoz asszem spéci nokia box kell, vagy a fene se tudja. Azt sose használtam, csak a flash file-okat a packokból. Rolis 4.78b6 flasher progit használok, amivel faxán m1 minden.
3410 modding: azt a project A szerűt is tudom, meg épp azt próbálom összehozni, h. menjen a nokix scriptek is rajta. megpróbálom visszakeresni a funkciókat az egyes scriptekhez. De sajna elakadtam 1iknél, amihez asszem online reversing kell. Ha lex szabadidőm, akkor neki is esek, de most nagyon besűrűsödtek a programjaim. egyszerűbb a dolog, ha rátolsz 1 3310-es softot 2mb-s filesystemmel, és keyboard patchel igaz alul és oldalt lex 1 csík, de akkor is faxább lex. a másik megoldás pedig 3350-es softot rátenni, mert ahhoz a képernyő mérete is faxán pásszol, igaz nincs java, de hát vmit vmiért. -
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #824 üzenetére
kosszep a valaszt
asszem menni fog az ff-ezes
hmmm, utanaszamoltam 0x020000-0x04E0000 -ig tart a pachelt winteslabol osszeharcolt mcu+ppm flash, s utana 0x04E0000-0x0580000 -ig a fajlrendszer
ez eddig 3.5MByte.
onnantol meg mar az eep van
ok, rendben.
de hogyan birom mukodesre az ujabb, 5.40 verzioju, 3.5MByte meretu mcu+ppm winteslas flashel??
elvileg 0x0200000-0x0580000 -ig irja, pont ahogy kell ... de akkor miert nem kapcsol be
mert ha mar lenne vmi eletjel, akkor lehetne mbus-olni ezerrel, de igy
ecceru a kerdes: hogyan tudok rajta szoftvert frissiteni?
csak mert a legujjabb szoftot akarom nyuzni, nem az 5.22-est
(pl a sudoku, az ismetlodo ebresztes nemmuxik )
igen, csakis winteslabol akarok dolgozni, illetve *.nxp-bol
lehet, h majd elkerem az elkovetotol
hmmm, miket is tudsz te a 3410 moddingrol?
mert en csak a project a -rol hallottam, ami sajnos nem magyar,
illetve nagyon-nagyon keves mukodo szkriptrol
csak mert lenne nehany tudasra ehes 3410 a kornyezetembenaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
joci2000
senior tag
Hali
gondolom rátoltad a 5210-es softra a filesystem patchet ugye? azért lett kevesebb a méret.
Nos ez így oké, csak az a bibi a softtal, h. ha nem üres a filesystem rész, vagy nem rendes filesystem van rajta, akkor nem kapcsol be tela.
Megoldás: töröld ki azt a részt a flashből, ezt úgy tudod, h. hexaeditorral készítesz 1 üres filet, amibe csak ff van, pont annyi bytenyi, mint amennyi a filesystem rész. ez ugye 64k-s blokkokból, van, szal ahogy néztem 640 kbyte-nyi filesystemet akarsz. szal készíts 1 640kbyte-nyi üres filet és azt írd be 4E0000-ra ha jól számoltam.
Amúgy meg nem ajánlatos tuningolt flasht tovább tolni, mert akkor összeakadhatnak a régi és az új tuning módszerek. Nokix-al minden egyszerűbb.
@domi007:3410 amúgy még ide tartozik, és ahhoz is van 1-2 tuning módszer.
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
hali
3410i nincs is, szerintem 3510i-re gondoltál, de az már másik kategória, szóval sajna nem. -
domi007
őstag
Hali,
Ez a totyik a Nokia 3410i-re is igaz?
THX!
DOMy"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
xabolcs
őstag
vegul eletre kelt
persze kerdesem meg igy is maradt
ugyanis csak a backup illetve a bakupnak a tuningolt valtozata tudta mukodesre birni a telefont ...
az hogy hogyan varazsoljam ra fol a g5.26-os neten talalt finomsagot,
esetleg az official 5.40-es szoftot, azt mar vegkepp nem tudom
szivesen varom az otleteket
addig meg finomitok a sajat szoftomon ... raferaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
hellosztok flashelesben gyakorlott barataim
fogtam az 5210emet, es mielott meg papirnehezeket csinaltam volna belole,
lementettem 4194304 bajtos *.fls-t ... asszem ennyi eleg a tuleleshez
ratoltam a 3670016 bajtos NSM-5_5.40_0x00200000_MCU-PPM_D.fls -bol kepzett
3014656 bajtos patched.fls-t ... aztan azota epp csak birja valahogy lelegezteto gepen
visszament az eredeti flash, de meg mindig semmi: nem kapcsol be, de flashelni azt lehet
most talaltam egy dct repair partner by neb v3.5-t de asszem kell hozza readme-t olvasnom
szoval mivel kezdjem, es hogyan?
kerek programneveket is, ha lehet, mert epp hijan vagyok beloluk
elore is koszialáírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #817 üzenetére
ahha,
azt hiszem, h ertem igy remelem, h helyesen vonom le a kovetkeztetest:
nyugodtan irhatom unicode-ban a ppm-jeimet, menni fog tole minden rendesen, ahogy kell.
nem muszaj, de talan meg nem is erdemes megtanitani ezeket a kodokat a progimmal? ;)
(pedig sztem meg fogom, csak h ne vesszen el az info, amit adtal )
en annyit vettem eszre ezekbol az ekezetesdi smskuldesbol, h ha beirod az árvíztűrő tükörfúrógépet, akkor arvizturo tükörfurogep lesz a tuloldalon.
megjegyzem, h ha visszafelevonasos á, é, í, ó, ú -t hasznalsz akkor az atmegy ...
persze ezeket ugy kell kulon elocsalogatni az ujabb nokiakbol (pl angol nyelvvel)
kosszep!aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
joci2000
senior tag
Nah a lényeg az, h. van 1-2 régebbi telasoft (pl 3210) ami csak unicoda-ban engedi a textet, és így mindig 2 féle fordítás kellene, mert pl 3310-ben a sima gsm abc van. Így viszont h. unicoda-ban van a text nem kell 2x fordítani.
Viszont 3310-es softban unicodra kell állítani a magyar nyelvet, hogy működjön, ami azt eredményezi, h. az ékezetes karakterek több helyet foglalnak pl sms-ben Viszont ha csökkentettre állítod, akkor már normálisan müxik, asszem, és remélhetőleg a címzett is ékezetes betűket kap majd.
Még senki sem szólt h. ékezet nélkül küldenék sms-t, bár rohadt ritkán küldök sms-t, inkább hívok, mert 1 perc alatt ugyis elnyögöm h. mit akarok, mint 1 sms-ben és ez így ktg hatékonyabb, mert nem kell visszaírnia akinek sms-t küldenék. -
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #815 üzenetére
helloka!
meg csak minden elmelet
ha nagyon akadekoskodik az 5210-em, akkor nekiesek, s nem menekul
de most meg csak egy reggel fogadott ugy, h nem volt bejelentkezve a halozatra,
mikozben halomra talalta a szolgaltatokat...
( nem fogja elkerulni a resetek sokretu tarhazat, ha mar ugyis tuningra adom a fejem )
nagyon thx a megerositest a halozatkereso ugyben en is vhogy igy gondolkoztam!
kosz a \x -es karaktereket, de ezt nem ertem:
át kellett írni az egészet unicode-ra, és ezért 3310-en sajna az sms-nél át kell álítani csökkentett karaktertámogatásra, különben
miert kell atallitani az sms-iras karakterkeszletet csokkentettre, a teljesrol?
az h mi van a menuben, operatorkent, hibauzenetben, az sztem nem befolyasolja,
h mikent kuldi el a tella az uzenetet....
kifejtened, h hogyan gondoltad a fenti osszefuggest, plz!
mert en eddig ugy gondoltam, h ha mindenfele szoveget a ppm-be unicode-al irok,
akkor jobban fogy a flash ... de etttol sztem tok fuggetlen h a haveromnak hany karakterrel megy at az árvíztűrő tükörfúrógép ... pont annyival, amennyivel engedem (teljes vs csokkentett, unicode vs gsm-abece)
kosszep, kosszep, kosszep!!!
-
joci2000
senior tag
Helló újra,
először is bocs h. eddig nem írtam, csak hétvégén nem voltam itthon.
Szóval
itt vannak a többi kódok is:
Á \xC3\x81 á \xC3\xA1
É \xC3\x89 é \xC3\xA9
Í \xC3\x8D í \xC3\xAD
Ó \xC3\x93 ó \xC3\xB3
Ö \xC3\x96 ö \xC3\xB6
Ő \xC5\x90 ő \xC5\x91
Ú \xC3\x9A ú \xC3\xBA
Ü \xC3\x9C ü \xC3\xBC
Ű \xC5\xB0 ű \xC5\xB1
Kezdetben én a /xnn-et használtam, de sajna nem volt minden tela flashel kompatibilis, így át kellett írni az egészet unicode-ra, és ezért 3310-en sajna az sms-nél át kell álítani csökkentett karaktertámogatásra, különben 1 ékezetes betű sok helyet elvenne.
de így nagyjából jól használható.
Villogó hálózat keresés: lehetséges, annyi az egész, h. a villogó karaktert tedd be a szöveg elé. HUNG:\x00\x01Halozat kereses
hogy le kell-e zárni azt nem tudom, de én sztem nem kell. akkor kell, ha utána akarsz még vmit ami nem vilogóba kell.
5210: factory resettel sem javul meg? esetleg 1 soft frissítés ráférne vagy virgin eeprom -
xabolcs
őstag
nokia karakterek
na szoval
a program kesz - tud ekezetes szovegbol \uNNNN alakut csinalni.
de ahogy lattam joci2000 *_ppm.txt-jeiben ott sokkal inkabb \xC3\xNN volt preferalva.
szal szivesen olvasnek egy \xNN-es leirast, illetve egy velemenyt a \xNN vs \uNNNN ugyben
egy kicsit mas: panuworld-nel ([link]) lattam hogy: ...the possibility to create phonebook entries with blinking characters, and manager for...
szal azt akarom, h amikor nincs halozat, akkor tobbek kozt egy villogo ''Halozat kereses...'' tudassa velem
D:Virus pakkjaban ([link]) talalhato lost_network.nrx pont erre valo
mar csak az a kerdesem, h ha tudnam azt a villogtato karaktert, s beirnam a lost_network_ppm.txt-be, akkor villogna a felirat vagy sem?
azert batorkodok ilyeneket gondolni, mert ha mar sms mellett meg a telefon konyv is tud villogni, akkor ez is villogjhatna
koszi elore is
@joci2000
mindenek elott:
masodsorban: egy fuggetlenitestol elmehet egy 5210 terereje? (lenne terero, csak lusta automatikusan beregisztralni, halozatkeresesnel viszont megtaltalja es belep)
a baj csak az h az 5210-ekrol hallottam, h ez egy tipushiba - lehetseges ez?!?!
nem inkabb csak egy rosszulsikerult kalozkodas eredmenye??
kosszep ujraaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz joci2000 #812 üzenetére
kosssszep a gyors valaszert
asszem nemsokara ossze is harcolom az atalakito programot
na igen, en is meglepodtem,
amikor a dump_menu zarojelben odairta, h mit takar a menupont.
de leginkabb azon, h viszontlattam ezt a dct-4 korben elterjedt szolgaltatast a szupi 5210-emen
ha kesz lesz a mu, majdnem annyit fog tudni mint a 6610i-m
koszi meg1x!!aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
joci2000
senior tag
helló
Unicode karakterek:
Á \u00C1 á \u00E1
É \u00C9 é \u00E9
Í \u00CD í \u00ED
Ó \u00D3 ó \u00F3
Ö \u00D6 ö \u00F6
Ő \u0150 ő \u0151
Ú \u00DA ú \u00FA
Ü \u00DC ü \u00FC
Ű \u00DB ű \u00FB
sortörés: \x0a
segítő szöveg? ezt asszem csak egyes modelleknél müxik, de lövésem sincs hogyan.
A menüt úgy módosítod ahogy neked éppen teccik oda pakolsz, ahova csak akarsz és azt amit akarsz. -
xabolcs
őstag
unicode
le szeretnem forditani a tuningban resztvevo scriptek ppmjeit.
tudnatok adni vmi jo leirast, netan vmi szuper proggot,
amibe beirom az ekezetes szoveget, az meg visszairja a unicode-oltat?
ja es az ilyen extrem karakterekre is kivancsi vagyok, mint a sortores
mert amikor 2 sorba torik a szoveg a menuben, akkor a dump_menu.nrx neha space helyett hullamot ir.
ja igen, es ha mar dump_menu.nrx: a segito szoveget hova lehet beirni?
menu
es meg valami: erdemes megkutyulni, beleronditani az eredeti menuszerkezetbe?
pl van nekem call_couner.nrx es sms_counter.nrx -eim es szivesen betennem oket a hivasinfoba ... meg pl a nevjegyzeket is betennem a fomenube (mert nincs ott - 5210)
vagy inkabb elegedjek meg egy sajat kis menuponttal, amibe azt teszek amit akarok?
-
xabolcs
őstag
8850ratyiflash
ez a flash kizarolag arra valo, h kiprobald, muxik-e!
h egyaltalan erdemes-e vele foglalkozni....
ha sokadik resetre sem reagal, akkor szepen toltsd vissza a biztonsagi mentesedet,
s talan a sajat modositasaiddal, a sajat szakalladdal mar muxik de persze az sem biztos
ja igen, megvmi:
remelem az sms-ket, telszamokat, stb-ket nem felejtetted el kimenteni.
es persze esetleges sikeres flash utan ne felejtsd el megnezni/javitani az imei szamokat,
hisz ez nem a te tellad fubuja
progi: [link]
kep: [link]
pass: nokixed
szep nagy kep
sok sikert!
bocs, ha sok a folosleg, de ne csusszon el trivinek hitt dolgok miatt
-
xabolcs
őstag
azt csak 1 teszt erejeig allitottam ossze.
komoly hasznalatra csakis sajat backup flash-masolatbol keszult *.fls-t ajanlok,
na meg persze kiforrottat, mint joci2000 3310hez keszult demoflash-e (up!! )
minnya lefenykepezem, aztan mar olheted is a telladat
asszem ugycsinaljak a nagyok, h:
feltoltik, mindent kiszamolnak, utana mindenfele reset, de inkabb full factory
remelem proggjaid vannakaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz [HUN]Zolee #804 üzenetére
nagyon szivesen
pedig ha tudnad, h eddig is csak olvasgattam ezekrolaláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
toltottem le 8850-5.31FUBU.fls-t erre ratoltam a nokixet...
ahogy nezem, megyeget
a nokix-al erkezo szkriptek azok mennek csonk nelkul, a third partyk meg ahogy sikerul
nemelyik igen, nemelyik nem gamek, progik nagyon valszeg, extra feature-k kevesbe valszeg...
sok sikert a sajat flash(h)ez!
ezek mentek a 8850-es flashen, aztan h hogy szuperal a tellan, az mar mas dolog!
delete_ppm_languages.nrx
kill_faid_check.nrx
kill_mcu_check.nrx
fade_leds.nrx
fast_charge_anim.nrx
faster_main_menu.nrx
file_manager.nrx
file_system.nrx
filetype_font.nrx
filetype_ni.nrx
filetype_re.nrx
filetype_txt.nrx
improve_chars_dialog.nrx
reboot.nrx
minute_beep.nrx
remind_missed.nrx
repeated_alarm_clock.nrx
true_7_bars_v18.nrx
anonymous_access.nrx
better_counter.nrx
send_flash_sms.nrx
send_void_sms.nrx
preview_sms.nrx
call_duration.nrx
goto_menu.nrx
display_date.nrx
screen_saver.nrx
calendar.nrx
show_free_space.nrx
advanced_calculator.nrx
nokix_shot.nrx
battery_temperature.nrx
codec.nrx
light_timeout.nrx
lost_network.nrx
lunar_screensaver.nrx
message_counter.nrx
call_counter.nrx
standby_return.nrx
mobile_unlocker.nrx
display_timeout.nrx
autokeylock.nrx
o_and_x.nrx
lines.nrx
sudoku.nrx
own_number_menu.nrx
keylock_backlights.nrx
new_alarm_tones.nrx
soft_info.nrx
dump_defs.nrx
-
lizakd
tag
Hi! Olyann kérdésem lenne,hogy nokia 8850-t i slehet-e tuningolni? pl a NOKIX-progival? Vagy rendelkezik valaki valami jó softtal hozzzá?
-
joci2000
senior tag
válasz [HUN]Zolee #800 üzenetére
Akkor próbáld ezt a sorrendet dct3-repairben:
full, readme. --> nézd meg imei-t és a lock-okat, h. imei jó-e, és open l1en a lockok.
ha nem stimmel imei, akkor imei-t állítsd át, és full majd meginn readme
ha lock se stimmel, akkor a readme után clear sp lock majd sw reset, full és readme.
Van h. néha az 1 vonalas kommunikáció miatt nem m1 elsőre vmelyik funkció, olyankor nyomkodd addig a gombot amíg nem m1. Ha kb 5xre se m1, kapcsold ki telát, akksi ki kb 3 mp-re majd újra próba.
utána ha minden stimmel, akkor readme után set_faid gomb majd sw reset, majd miután teló beizzult ui,dev, ui_smc_cc,full,developer,3315
jah és végig simkari nélkül csináld ! -
xabolcs
őstag
válasz [HUN]Zolee #800 üzenetére
nagyon konkret otletem nekem sincs
de pl egy agyon gyepalt... ize agyontuningolt flasht feltolhatnal ra, hm?
pl jociet az ugy is tud magyarul
imei is jo?
esetleg tedd ra csak a killfaid+killmcu scriptet, hatha muxik
dct-3-as ujraelesztokkel, repair-okkal probaltad?
ja, meg virgin eepromok, meg mittomen...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghosszabbította a Yettel a Yepp kedvezményes árát
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest