- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- SSD kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dw4k
csendes tag
Ok. Már értem!
A sectonepro - nál lehet választani, hogy az MCU, vagy a PPM részt szabadítsa föl.
Ezért kérdeztem.
Végül is a g3n0lite is a PPM-ben csinálta.
PPMManager106b - em nincs, csak 091-es van.
Ja, még 1 kérdés: a ''GSC2NokiX'' program működik? Vagyis a scripteket szépen
átkonvertálja?
ThxDw4k
-
joci2000
senior tag
szivesen.
elég sok? lehet h. sok van, de sosincs elég
mcu-t nem tudod takarítani, mert az maga az operációs rendszer, te csak a ppm-et tudod kitakarítani.
a Nokix azonban össze tudja kapcsolni a mcu és ppm üres helyeit, szal egybeszámolja az egészet, és így mégtöbb a szabad hely.
az oprendszer pedig 1 alternatív rendszer, olyan mint a pc-re a dos, windows, linux, csak ez az alternatív elég kezdetleges, és így elég sok funkciót nem támogat(nem lehet telefonálni, sms-ezni) csak program futtatására jó, semmi másra. -
Dw4k
csendes tag
Ok. Kösz a sok Help-et, meg a linkeket!
Azt hittem már elég sok programom van DCT3-ra, de asszem tévedtem.
Az MCU-ban vagy a PPM részben kell a nagyobb hely?
Írtál valami ''OP rendszerről'' is, gondolom ARM processzorra.
Majd erről is lesz kérdésem. De addig még van mit tanulnom.
Thx.Dw4k
-
joci2000
senior tag
először is kérdezz nyugodtan, aztán én a ppmmaker-t ajánlom, mert azzal jobban ki lehet takarítani a softot. Viszont ne azt pakold bele amit kiszedsz az enyimből, mert abban több van mint ami alapból benne van, szal 1 natúr flashből szedd ki.
itt megtalálod az összes nyelvű ppm-eket [link] ezeket le kell konvertálni sima flash-re, és abból ki tudod szedni a magyart.
és 250kb elég kevés nekem olyan 500kb van -
Dw4k
csendes tag
Köszi a választ!
A sectonepro-val a Te 6.39-es fls-edből kiszedtem a HUN.lng -et,
és beleraktam egy gyári 6.39B-s flash-be, amiben most ENG és
HUN lng van benne. Gondoltam hátha több Free space lesz, de nem így lett.
Mert hiába ritkítottam az lng-ket, mégis csak 250KB-om lett.
Mennyi a maximálisan felszabadítható hely, kb. A 250KByte az jó?
Lefuttattam egy Scriptet és a gyári 6.39B-n lefutott, de amit én barkácsoltam,
azon script error hibát írt. Pedig látszólag tuti minden, (de csak nem tuti).
Mivel cseréljek lng-t szerinted? Egy olyan alap fls-t akarnék előállítani, amit utána
lehetne moddolni.
Egyáltalán a 6.39-es megfelelő-e?
van még 6.33-as és 6.07-es fls-em, egyik sem magyar.
Bocsi a sok kérdés miatt!!Dw4k
-
Dw4k
csendes tag
Csak még azt nem tudom, hogyan lehet új XP, Siemens meg hasonló menüket
rakni a telóba..
Nekem volt Compact Service-s problémám, de megoldódott
Van egy progi, ami szépen analizálja a flash-t és kijavítja a hibákat.
''Fix all CHK''
(Ezek NET-ről szerzett fls-ek voltak, nem saját)
A prog. neve: nasDCT3 Flash Converter Version 0.0.1
Csak azért írom le ha valakit érdekel, vagy hasonló problémája lenne.
A programban volt egy link, de ezen nem találtam meg.
link: http://nassoftware.cjb.net/
Viszont van Compare, flip, join, crc meg hasonló progik.Dw4k
-
joci2000
senior tag
-
Dw4k
csendes tag
Ok, látom most már a linkelést alul a szerkesztőben.
Sajnos még nem tartok ott, hogy valamit belinkeljek,
viszont van egy progi amivel menüképeket lehet cserélgetni.
Tudom erre van sok (PPMedit stb.), de ez elég jól kezelhető.
Itt az url.: www.jocker.netfirms.com
Keresek egy progit PPMManager106b, csak a 091-es van meg sajnos.Dw4k
-
hobizoli
nagyúr
Hudejo, aut.bill.zar nem lenne rossz, az a 3310-ban vanik vhogy, a 3330-ban is lehet?
Nincs leveve a hangero, headset-l jol mukodik, de azt meg csak akkor ''veszi eszre'', ha ugy kapcsolom be a telot, hogy mar be van dugva, utana meg addig nem szol a hangszoron, ha kihuzom, amig ujra nem inditom megint...
Lehet csak elmozdult a hangszoroja az esestol?
A headset dolgra vmi ?
hobizolitöbb drón kell ;P
-
joci2000
senior tag
@hobizoli
jaja ezek mind benne vannak. a 7.5-ös menü pedig az átirányít, ha ki van kapcsolva vagy nem fogadhat hívást. enyimben engedélyezve van és minden ilyen letiltott dolog elérhető
kicseréled azt kész, de nézd meg előtte a hangerőt, h. nincs-e levéve, ezt hívás közben tudod megnézni a fel/le bill.el
@ Dw4k
felrakni? sehogy sztem. felnyomod pl uw.hu-.ra és belinkeled mondjuk, mint ahogy én is -
Dw4k
csendes tag
Köszi szépen a segítséget!!
Gondoltam, hogy valamit az elején rontok el.
Azt észrevettem, hogy moddolt flasht elég nehéz tovább buherálni.
Nem is tovább buherálni akartam, csak 1 angol menut rakni bele,
mert csak portugál volt, de rájöttem, hogy elég nehéz.
Kipróbáltam a régi/új flash dolgot, de nem csinált semmit.
Akkor marad a full factory.. köszi mégegyszer.
Megyek kipróbálom a kill_mcu-t!
Thx.
u.i:
Hogyan tudnék ide felrakni Flash file-t?Dw4k
-
hobizoli
nagyúr
Ez 3310/3330-ba benne van, vagy belebutykolheto? Van vhol egy menupont 4 utan 6-re lep a szamlalo...ott a 5-s-ben minek kene lennie? Atirnyitas-nal 7-4 utan 7-6 jon, 7-5 nemvan...miert?
Ha a telo hangszoroja tok halk lett, mert leejtettem a telot, az javithato vhogy?
hobizolitöbb drón kell ;P
-
joci2000
senior tag
nah az a helyzet, h. minden projectben benn kell lenni a kill_mcu és kill_faid scriptnek.
ha kill_faides flasht beleteszel a telódba és befaideled 1x, akkor többet nem kell faid-et számoltatni ha kill_faid-es softot teszel rá.
kill_mcu pedig a CS elkerülésére való.
ez a régi/új flash 1 marhaság szerintem, inkább 1 full factory reset töbet ér, ami általában moddolt software esetében mindig kell, a memóriacímek lalapállapotba hozására.
jah azoknak is 3d-nél kezdődik az eeprom rész.
törölni? scriptet? sehogy moddolt softot csak nagy ritkán lehet tovább moddolni.
te csak a saját projectedből tucc törölni, illetve inaktívvá tenni, és így nem fut le akkor.
[Szerkesztve] -
Dw4k
csendes tag
Sziasztok! Két napja figyelem a fórumot, igazán tetszik a dolog. Úgy látom Joci2000
elég jól beleástad magad a témába. Végigolvastam a weboldalad is.
Régebben én is flash-elgettem (DCT3). Sajnos a NokiX-et még alig ismerem.
PowerButtonMenut szeretném kipróbálni.
Így csináltam:
Flash: 3310 v6.33
- Beolvastatom az nrx-et, a txt-ben a menüstruktúrát.
- A Nokix szépen lefuttatja a scriptet, de a flasher progi ''MCU bad''-et ír.
- Ezután Recalc
( Flash-elésre Rolis 479 flashert használok)
- Bármit csinálok mindíg: Contact Service
Olvastam, hogy nem árt ilyenkor egy régi, gyári fls-t felrakni,
majd ez után újra flashelni.
Virgin eeprommal is próbáltam.
Az új flash-ek 6.33 vagy 6.39-es eeprom tartalma is 3D0000-tól kezdődik?
Tudnátok segíteni? Sok kérdésem van. Pl. Scriptet, hogy lehet törölni a FLS-ből?Dw4k
-
joci2000
senior tag
na kicsit tesztelgettem ezt az sms-es cuccot, és elég bugos szegényke
állandóan befagy -
Volkov
senior tag
jójó, persze, tudom,de nekem még egy viszonylag régi 3210 sw-d van meg, abban még az Arkanoid vagy Breaker vagy mi sincs...
az pedig belemegy ha minden igaz
ahogy néztem a nokix-et volt azóta pár frissítés, de nekem nem megy úgy a buherálás mint neked
(haver félévkor analízisből a 3210-el ment át... isten a függvényrajzoló )
[Szerkesztve]:)
-
joci2000
senior tag
na először is egy kis up.
aztán a lényeg: van már használható sms package-em -
joci2000
senior tag
na úgy néz ki, h. megvan az a verzió, amit javasolok már, mert nem restartol, és majdnem minden benne van szal, az 1.hszben levő linken elérhető. azaz itt:[link]
az sms-es kiegészítő sajna még nincs de ami késik nem múlik. amint meglesz azt is beletolom
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #74 üzenetére
lelassítani? azt te is letudod, úgy h. könyebb fokozatot választasz
-
BOBO6
aktív tag
Joci majd szólj, ha végleges lesz a szoft!
-
joci2000
senior tag
na 1re jobb lesz a soft, most már stabil, és az emlékeztetőben levő hiba is ki lett javítva
-
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #68 üzenetére
na amint tudod, h. mikor tucc jönni, akkor előtte szóljál, h. tutira itthon l1ek akkor.
a ledek meg jók így 1 darabig -
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #66 üzenetére
hát szerencséd van, mert a jövő héten még szabad vok, mert még nincs suli, szal csütörtök is jó, vagy jövőhéten bármelyik nap
-
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #64 üzenetére
tesztelés alatt vagyok még, de már nemsoká megvan a hibás cucc.
nekem is volt mostanság bajom, mert folyton visszadobta a sim-emet, és be sem tudtam indítani a telát. De csak 1 kis érintkezési baja volt, szal elvileg most már müxik.
most már stabil soft van , csak még nem minden van benne, szal jövőhét elején tutira (kedd körül sztem) meglesz, átjössz és megcsinálom addig is kitartás -
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #61 üzenetére
több út is vezet a megoldáashoz:
1,reggel megnézem, h. tudok-e vele telefonálni, és ha igen, akkor nem volt restart
2, este bekapcsolom a billzárat és kikapcsolom mellette az automata billzárat, és ha reggel ki lesz kapcsolva a billzár, akkor volt restart.
nah és túl vok ezen is, és nem volt restart , viszont asszem törlöm a szótárakat, mert az új karakterkiosztással az ékezetek nem mennek megfelelően, és az ékezetes karaktereken is változtatok, mert vki olyat mesélt régebben, h. csak a balra dőlő ékezetek jelennekmeg másik telefonokon, ha nokiáról küldesz üzenetet -
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #59 üzenetére
na most úgy tűnik, h. stabil a soft, eddig nem volt restart a legutóbbi próba óta(9óra), szal lehet megvan a hiba, de még ma bekapcsolva hagyom éjszakára, h. vajh lesz-e restart, vagy sem
-
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #57 üzenetére
hát ez előfordul, sajna így lett megírva :S van h. mutatja, és van h. nem
mod: de nekem 8 mivel én a telsejképernyős órát használom. jah és még annyit a screensaverhez, h. van a power save funkciója, ha azt bekapcsolod, akkor kilövi az animációt 1 idő után, és nem fog annyit fogyasztani
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #55 üzenetére
köcce a választ, és ez tuti h. 1vmiért csinálja, és lehet h. megtaláltam, most tesztelem, h. jól gondolom-e
-
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #53 üzenetére
na épp most jött be amit mesélsz, nekem is nyomott 1 restartot kb 6 óra tétlenség után, és restart után nem lehet vele telefonálni. nah akkor kitakarítomaz új dolgokat belőle, mert a régiekkel nem volt gubanc.
viszont kéne 1 kis segítség tőled, h. melyik a legújabb cucc benne, azaz pl hőmérséklet kijelzés van? vagy dátumkijelzés főképernyőn? asszem azok voltak a legújabb dolgok benne igaz? meg a bit of pipe, de sztem annak nincs köze hozzá. -
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #51 üzenetére
nanáá, különben semmi értelme se lenne.
simán magamfelé fordítom, és hála a kék ledeknek 1ből lácik, ha újraindul -
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #49 üzenetére
hűha, ilyet még nem tapasztaltam, de megnézem, hogy mi is okozhatja, és amint kiderült, gyere át, és megoldjuk a tiéden is
mod: valszeg az a baj, h. kilövi a sim-et, és ezért nem m1 se sms se hívás, és valszeg ezért indul újra néha, de megnézem, és kitesztelem, melyik extrafunkció okozza ezt a problémát, és kiszedem, vagy kijavítom a hibát
mod2: jah itt a kilövi jó értelemben, van 1 olyan funkció, h. ha nincs aktivitás, akkor a simről leveszi áramot, és kevesebbet fogyaszt, és valszeg nem tud rá visszakapcsolódni.
Már rajta vagyok a problémán kb 2 napja, és folyamatosan tesztelem a telát, azaz hagyom és hozzá se nyúlok 1 darabig, h. mit csinál.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
titán
Ezen a verzión, ami nálam van, van mit még csiszolni
Csak így hirtelen pl: SMS-t akarok küldeni, küldi-küldi, 1 perc múlva visszanyg, hgoy nem küldte el Ok, egyenleget le akrom kérni, nem kéri le Felhívom a vonalas számunkat, a hívás amikor megy az megy a kijelzőm, amíg még nem veszik fel, hogy a pontok ugrálnak és itt vége is, nem csöng ki, de lerakni sem tom, nem reagál semmire, csak ha kikapcsolom a telót és újra bekapcsolom Akkor már lehet telefonálni
Jameg a random restart sem teccik igazán► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
joci2000
senior tag
nah gondoltam ha már van software-es tuning akkor jöjjön most 1 hardware-s
szóval akinek viszonlyag újabb 3310-e vagy 3330-asa van, annak lehetősége van átalakítani 1 picurkát, hogy 3410-es előlapot rátoljon, és így plusz gombokat is kap.
ami pedig kell hozzá:
-ujabb pcb( nyák)
-3410 előlap
-3410 billenytűzet(amin van az LCD)
-torx 6 -os csavarhúzó
-flashkábel
-szervízkábel
nah és a tuning menete:
fogod leszeded előlapot, aztán kicsavarozod a csavarokat.
lekapod a billenytűt és lcd-t és megnézed, h. milyen PCB-d (nyákod) van. abban az esetben, ha a szokásosnál több billenytű érintkező van rajta, azaz nem csak 16 db van, hanem kicsit összezsúfolva 21 db, akkor nyert ügyed van, mert átépíthető . abban az esetben, ha csak 16db van akkor nincs mit tenni, nem átépíthető
szal amit kell csinálnod még az az h. kicseréled az lcd-ket a 3410-es bellentyűben levőt a régire. ezt úgy tudod megtenni, h. a billentyűzeten levő felső(4db pici) rögzítőpöcköket levakarod körömmel, vagy csavarnyúzóval, és ezután az lcd-t ki tudod csúsztatni a résen.
ugyanezt megcsinálod a másik lcd-vel is és utána a régi(3310)-es lcd-t berakod az új billentyűbe(3410). Benyomod a helyére, és rakhatod össze a telefont.
amint megvan sajnos software-es tuning is kell. szal felmész az 1.hsz-ben található linkre
-->ide[link] és leszeded a progit, és ezt a kiegészítő scriptet-->[link].
ezután a flash filedet módosítod ezzel a 3410style script-tel és a kész filet beleírod a telefonodba, ezután nyomsz 1 faid-et és kész is vagy vele. -
BOBO6
aktív tag
Nagyon tetszik a téma! Hány sms férhet kb. a 3310-esbe?
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz Winner_hun #40 üzenetére
ya nekem is jó lönne az sms-tárolás
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #38 üzenetére
olyan sztem sose lesz, mert mindig fogok vmit újítani rajta
-
joci2000
senior tag
válasz [HUN]Zolee #36 üzenetére
me-nél a 98 is jobb
-
[HUN]Zolee
őstag
akkor mit tegyek fel? :S
2k? NT ?
az Userport progit meg nemértem hogy mit is akar, elindítom , bemásoltam a megfelelő helyre, runoltam, de semmi változás.
felveszlek msn-re úgy könnyebb lesz. ( privbe a címem megy )
[Szerkesztve]''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
joci2000
senior tag
válasz [HUN]Zolee #34 üzenetére
inkább a win_me-t nem szeretik
-
joci2000
senior tag
válasz [HUN]Zolee #32 üzenetére
nokia dct-3 flasher by rolis ver. 4.78
mod: ha xp-d van, akkor userport nevű progit fel kell telepítened előtte.
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
válasz [HUN]Zolee #30 üzenetére
sajnos az sem jó, mindenképp lpt-s kábel kell a flasheléshez, bár én már láttam neten maszekolt soroskábelt is, csak a flash programok általában az lpt-re küldik az adatot
-
-
joci2000
senior tag
nah még1 pár képecske, ezúttal az extra játékokból
-
joci2000
senior tag
válasz [HUN]Zolee #27 üzenetére
a flash-eléshez flash kábel kell, ami nyomtató portra csatlakozik, ami neked van az szervízkábel, és az csak szervízfunkciókra jó- tehát 2 lehetőséged van, ha flashelni akarsz:
1, veszel 1 flashkábelt
2, készítesz 1et magadnak leírás alapján
flash progik utána már működnek. -
[HUN]Zolee
őstag
-
joci2000
senior tag
válasz [HUN]Zolee #25 üzenetére
hát eredetileg nincs sok felhasználható hely, olyan 230Kbyte van amit fel tucc használni.
De ha kitakarítod, akkor ezt fel tudod tornászni olyan 460kb-re. Nah ez már bőven elég 1 komolyabb tuningra.
gyári dolgokat? amiket tucc törölni: nyelvek, szótárak, cs.hangok., operátorok, fontok, és ezektől lehet megduplázni a helyet
3330-an viszont már komoly helyeket lehet így elérni. nekem most jelenleg a 3330-as projectemben 980kb szabad hely van. és hogy ez mennyi is? hát egy 5110-es telefon memóriája fullon belefér
[Szerkesztve] -
[HUN]Zolee
őstag
Hy. Engem érdekel a téma , mivel 2 3310 esem is van
Olyan kérdésem lenne, hogy kb, mennyi hely van a telefonon amit fel lehet használni, és lehet e a gyári dolgokat törölni róla?''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #23 üzenetére
jelenleg béta állapotban van, és akkor választanod kellene: az én flash-em, vagy a sok sms, de semmi extra?
[Szerkesztve] -
Devil
tag
Hümm... Fbus és az Mbus kábel közt a különbség hogy az fbuson 2 irányú az adatforgalom mbuson meg 1. A berheléshez gondolom Fbus kell erre céloztál. De a két kábel közt csak annyi a különbség hogy a Tx kimenetet összekell kötni az Mbus bemenettel is így lsz az Fbusbol mbus. Ha nem kötöm össze marad Fbus amivel tunningolgatni is lehet.
Szóljatok ha vmi hülyeséget mondok! -
joci2000
senior tag
jaja van 1 olan felirat oldalra fordítva, h. lpt az a printer port(mindenképp nyomtatóportra kell h. csatlakozzon a flash kábel), és annak vannak számozásai 1,2,3...nah ezek a printer port lábai.
a másik pedig a phone feliratú ott meg neked 3310-hez csak 4 kábel kell mbus tx rx és gnd
az amelyikben nincs ic, az érdekes lehet, én tuti be nem vállalnám azt jah és még1 dolog hogy tudj rendesen tuningolni, 1 szervízkábelre is szükséged van
[Szerkesztve] -
Devil
tag
Flash kábelt építettetek már?
-
joci2000
senior tag
így van bárki írhat rá progit, aki ért 1 kicsit a programozáshoz.
JAVA-t még nem ismerik, így marad az 1ik leg1xerűbb programnyelv a C.
de aki nagyon ügyi C-ben, az akár fantasztikus 3d-s progikat is írhat rá, mint ahogy látni a labirintusos gáma is 1 ilyen. jo kis Raycasting mint a Wolfeinstein 3d, az is ilyen alapokon nyugszik.
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
meg akkor még 1 dolog. létezik nokiára egy alternatív operációs rendszer is, ami elég kezdetleges stádiumban van, de nyílt forráskódú!! és ez a lényeg. az oprendszer sajna még nem alkalmas a telefon teljes funkcionalitásának kihasználására, és ahogy a dolog kinéz nem is lesz sajnos.
viszont ami figyelemre méltó, azaz hogy az új oprendszer alkalmas wav file-ok lejátszására valós módban
ami viszont kárpótol minket az, h. beintegrálható az alternatív op.rendszer az originál nokia softba, igaz kicsi hiányosságokkal karöltve. -
ALI_G
veterán
várjunkmá, most a progikat ti írjátok rá? és milyen nyelven? Azok még nem ismerik a JAVA-t, vagy igen?
-
joci2000
senior tag
válasz Winner_hun #7 üzenetére
úgybizony, de a legújabb dolgot még te sem tudod, h. mi várható hamarosan a telefonra.
az pedig egy filerendszer, ami lehetővé teszi majd az sms-ek tárolását telefonon, emlékeztetőket írhatsz telóba, hoszabb üzeneteket, vagy amit csak akarsz majd. -
Winner_hun
titán
Nekem a 3310-emen ott figyel ez a plusz pár opció, köszönet érte joci2000-nek
Cserébe kapott LED-cserét a telója telói► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Devil
tag
Up ennek a jó kis Topicnak! Én is most kezdek ezzel újra foglalkozni mert szereztem egy 3310 est zúzható telefonnak. Régebben M35 öt buzeráltam. De rájöttem hogy a Nokia 33xx sorozatba több hobbi célú lehetőség van
Kicsit bele is ásom magam ebbe a témába
Most fogok majd Ledet cserélni és lehet összedobok egy flash kábelt is mert az sem bonyolult... s megvan a barkácsolás öröme.
Remélem lesz jövője a topicnak! -
joci2000
senior tag
a progi számolja ki, és ez egyből kiszámítja, és nem csak a leg1xerűbbet, hanem a legkomplexebbeket is. ezeket a fv-eket ismeri:
sin,cos,tg,ctg,asin,acos,atg,actg,ln,log,sqrt,abs,x'y,állandók(pi,e)
és még1 pár kép, amiket épp most csináltam:
jah és van benne 17 játék
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Az a sinus függvény nagyon kemény Ez csak rajzolt, vagy progi kalkulálja ki a telón? Mennyi ideig dolgozik rajta?
-
joci2000
senior tag
Nah gondoltam nyitok 1 ilyen totyikot, mivel még nem találtam hasonlót, és gondoltam hátha több embert érdekel ez a téma.
Nah szóval ami itt szóba jöhet az bármilyen nemű 3310 3330 (a többit nem írom, mivel valszeg Mo-n nincsen) tuningolása. Itt gondolok software-es és hardware-s tuningra.
először is a legjobban használható nokia modder progi az a NokiX[link]
1 pár kép, hogy milyenre lehet varázsolni ennek segítségével a régi telefonunkat.
ezek a képek azonban a töredékét nem tartalmazzák a plusz funkcióknak.
esetleg ha nagyobb érdeklődés mutatkozna iránta, akkor lehetne nyitni 1 ilyen moddolós klubot akár
és 1 file amit én készítettem:[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?