Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pastarics
tag
válasz
Coyote2000 #1480 üzenetére
hát, a d600-ban a formavilága kapott meg. tehát tetszik inkább, mintsem tudom, hogy jó. a másik, vagyis a 6680, okos telefon, mint ahogyan nevezik is ezeket a symbianos cuccokat. de ha meg annyi mindenre használnám a tenyérben elférő gépeket, akkor pda-ra cuppannék. mert az se sokkal nagyobb, mint a 6680, s jobban ciccen rajta az op rendszer. de nem ez a cél, hisz nem vagyok olyan ipse, aki a bőrtokjában akarja hordani az irodáját
úgyhogy igazából a 6680 a józan ész, a d600 pedig a megfertőzött mobilőrült választása bennem. és nem bírok uralkodni magamon. már tudom, hogy megszerzem ez a kóreait valahogy, bár akkor a gyerek nem eszik majd pár napig...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest