- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
sagvary
aktív tag
Ha vissza kell adnia a segítséget, akkor valszeg azt csak és kizárólag most tudja, mert most van csak rá szükség, tehát objektív módon felértékelődik annak értéke. Ha nem segít, akkor egy nagyon régi kapcsolatot gyengít meg. Ezért döntött így és ami még lényeges, számít rád, hogy mellette állsz. Érdemes lenne elmondanod neki, hogy megérted csapdába került, tipikus Murphy módon jártatok és kivételesen az a jó megoldás amit választott. Normális esetben rengeteget emelkedhetsz a szemében, ami közel annyit erősíthet a kapcsolatotokon, mintha most el tudtatok volna menni közösen valahova. Fontos felismerés, hogy a nők mégjobban értékelik az együttérzést és a megértést. Be fogjátok pótolni, hozzatok össze egy több napos programot, előre lefoglalt szállással.
-
glutamin
őstag
De azt nem akarja megérteni hogy a szembejövö nőket,a strandon lévőket,a pénztárost nem stírölöm,bámulom és úgy nézek rá hogy hány féle képpen tudnám megszekszuálni
Pedig ez egy teljesen normális hozzáállás egy egészséges férfinál (na nem mintha a nőknek ne lennének hasonló gondolataik)
Egyébként meg a gondolataidért hadd ne kelljen már elnézést kérned.
@39510: viszont egy 30-as férfi ismerősöm az igencsak fiatalocska (tinédzser) lányokat kedveli, talán mert még ők beveszik a dumáját
vagy nagyobb biztonságban érzi magát....nem tudni - vagy esetleg igazán fiatal csajokat akar megfektetni.
-
Vladi
nagyúr
Hmm... erre szoktam mondani, hogy hűséget fogadtam nem vakságot.
De akkor ott valami más volt a háttérben, ez csak valami szikra a puskaporos hordóra, vagy valamibe belegyalogoltál, vagy csak kifogás. Nem lehet tudni.
Vagy menj utána megtudni, hogy mi van, vagy hagyd és keress mást, vagy ne csinálj semmit.
Ne mondd, hogy csak 2-ből választhatsz.mod: Vaaagy, amíg orbano ide nem ér: dugd meg.
-
Vladi
nagyúr
Azért ennyitől kalap, kabát, elég érdekes... szerintem te valamit elhallgatsz.
Azért férfi magazin a ckm, meg playboy meg az ökm is.Valamit nem érthetett, vagy még fiatalok vagytok.
Előző csajom direkt kérte kapcsolat elején, hadd nézzen bele a filmgyűjteményembe, hogy mik érdekelnek...
-
Goose-T
veterán
Mondd, hogy szívesen elmennél segíteni, egy festésnél azért bútorokat kell pakolászni, fóliázni, nem könnyű meló (én már csak tudom, apám szobafestő). Ha ellenkezik, akkor valószínűleg nem is akar látni, a "segítsége" pedig lehet, hogy nem is csak egyszerűen egy barát. Gyanús ez nekem.
-
dragonfx
veterán
"Eddig 3 távkapcsolatom volt,és mindig rossz volt hogy nincs itt amikor jó lenne. Szar dolog az utazás is,meg hogy reggelente a takarót gyűröm ahelyett hogy páromat szorítanám magamhoz.
Megfogadtam magamnak hogy soha többé "messzi" csajt."detto....
nekem is nehéz volt most is az.
megszoksz avgy megszöksz kategória.
probálkozok. -
frame>24
addikt
megin el kell csesznem a hangulatot:
ez az "x hetet kérek" 99%-ban = azzal, h addig ki akar találni vmi indokot/szöveget a szakításra (ami végül ált. vmi orbitális hülyeség szokott lenni)
remény: egyszer fordítottam egy pont ilyen helyzeten: egyszerűen, mikor bemondták, hogy "(ezért és ezért) nem" azt válaszoltam, h "szerintem hülyeségeket beszélsz", majd szimplán csók (jah előtte vót vmi mélyen szembe nézős effekt)...azzal a manőverrel még 8 hónapig húztam azt a kapcsolatot (még volt felfelé ívelő fázis, máson bukott el).
de nem ez a jellemzőTim: Jah, de "lesmárolás" szó olyan illúziórombolóan hnagzott volna
-
Flow
senior tag
Hát már nem lepődök meg ilyeneken... Hitegetni ne hagyd magad semmiképpen. Ez kb egy szinten van a "tartsunk 2 hét szünetet" kifogással. Legyél empatikus, megértő, de ne felejtsd el , mindennek ára van. Ne csak Te engedj. Gondolom neked ez az állapot nagyon nem fekszik... Ezt én biztos megmondanám a hölgynek. Szépen elővezetve... Nézd, megértelek, de... ez így nekem nem jó. Ebben az esetben viszont készülj valami kompromisszumos megoldással. Amit ő és te is egyaránt elfogadtok. NEm feltételnül kell a férfinak irányítani, de ilyen szituációkban szerintem jobb, ha a kezedbe veszed a kezdeményezést. Ez általában (mármint hogy a sarkadra állsz, tudod mit akarsz) pozitív a nőknél.
Sokszor úgy van, ha azt érzik: Te aztán bármit, a világ végéről, a csillagokat, stb... már nem is leszel "érdekes"... szimpla vadászösztön.Nem okoskodni akarok, ez csak egy vélemény, remélem pár hasznos gondolat lesz benne számodra...
Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer laptop MSI Thin GF63 12VE -641
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H NVIDIA T1200 32GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest