- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Lirion
addikt
Hát ez egy jó nagy bullshit. 3 hónap után összeköltözés, noooormális margit? Ennyire szükséged van validációra vagy mi? Majd pont 3 hónap után már eltartom a bnőmet, nehogy már úgy érezze, hogy nem veszem komolyan... Közös kocsit nem akarsz? Vagy még inkább saját kocsit..
-
Cs.Orsolya
senior tag
Tildy, nem mindenki kapcsolatfüggő...
BF: Hogy lehet lánynak férfi nickje, milyen ez már...? - No, ez csak mellékszál. Szóval, ha nem akarod több fájdalomnak kitenni magadat, akkor jobb, ha szembenézzel azzal, hogy ez a férfi nagyon kihasznált, és megvezetett, legalább is azok alapján, amiket leírtál. Sírasd el, és válj a fájdalmodon keresztül bölcsebbé, hogy legközelebb ne hagyd magadat így becsapni...
-
Borify Péter
aktív tag
az elején
bűbájos
brokernetes üzleteket akart kötettni velem,vitaminokat vetetett velem(vitaminozott anno)
és addig nem is akart egy időben talizní amíg el nem kezdem szedni,mert hogy építsen így rám,hogy lesz így ccsaládunk stb
neki olyan nő kell aki kicsattan az egészségtől..mert ő jövőt tervez,családot stb
én mindenben követtem a rózsaszín ködtől nem láétva
aztán kiderült,hogy folyamatosan csaltjujj most nagyon felhúztam magam olyan dolgok jutotak eszembe az elejével kapcs amit eddig el is felejtettem
pfffff
de ezt már gáz lenne leírni
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest