Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Oracle
senior tag
Üdv srácok és hölgyek
Még mindig szinglibe nyomom és quvaszar de már ezen is tudok nevetni
telejes kikészülés
-
Oracle
senior tag
Hali evríbádi!
Hát fura ez a szingli élet, mellette még mindig zavar hogy nemtudom megbeszélni a (mostmár ex) csajommal hogy mivolt a baja velem
ami pluszban zavar hogy nagyon izé hogy is mondjam olyan semmibe vesz mintha 4év nem is lett volna soha
-
Oracle
senior tag
válasz
Stalker-2572 #9686 üzenetére
Semmit
vagy ha igen akkor a bűntudat megesz ha szereted a párod.
mod-ot elfelejtettem sorry
-
Oracle
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #9669 üzenetére
Most elég fura azért, a napi programon semmivé lett olyan nemtudok magammal mit kezdeni érzés
-
Oracle
senior tag
Na srácok úgy néz ki hogy vége
lezárult innen már nincs visszaút
-
-
Oracle
senior tag
-
Oracle
senior tag
válasz
frame>24 #9641 üzenetére
Kérte hogy hagyjam békén egy kicsit, de jáááááááááj ez annyira rossz
nemhiszem hogy bármi jó lesz még ebből, és a mai világban olyan nehéz rendes lányt találni ismerkedni meg még nehezebb bár lehet csak én látom így
Most nagyon szarul vagyok ha hülyeségeket írok elénézés mindenkiől de ....
Más: ha időt kér akkor mégis mire?? rajtam gondolkodik hogy kellek-e még hát an**d már ne is haragudj ez nem gondolkodós kérdés én még ebbe a szarhelyzetben is érzem hogy őt akarom. Miért ilyen nehéz ez
tildy Látom már mindenki átélte ezt
de ha hagyom akkor csak agyalok minden percben hogy na milesz és még reménykedek.
-
Oracle
senior tag
válasz
Sátán44 #9637 üzenetére
Mint minden hosszú kapcsolatnak nekünk is voltak jobb és rosszabb időszakaink de idáig mindet átvészeltük valóban laposabb volt mostanság, de esélyt sem addan hogy feldobjuk
Addig nem engedem el míg nem hajlandó tisztázni a dolgot, csak az a baj hogy én minnél jobban megakarom beszélni ő annál idegesebb nagyon nemértem a dolgot.
frame>24 : igen tök igazad van minnél jobb vagyok annál rosszabb, én ultimátumot nem akarok csak normálisan megbeszélni
Másik dolog ha békén hagyom és mondjuk 1hétig nemszól hozzám én megőrülök -
Oracle
senior tag
4év után dobni akar a csajom és mebolondulok
-
Oracle
senior tag
Hello
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mensest hogyt kell számolni mert 2 variációt hallottam.
1. A megjöveteltől 4hétre.
2. az elmúlástól 4 hétre jön a következő.
Aktív témák
Hirdetés
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest