Hirdetés
- Raspberry Pi
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Pedig nyugodtan belevághatsz, ez tipikusan az a játék, amit hónapok után is 1-2-órás visszarázódás után bármikor folytathatsz.
Tartalom, feladat, cél van benne bőven, kellően összetett is, de mégis megfelelően "áramvonalazott" a mostani HC túlelő/kraftoló/űrszim játékokhoz képest...Évek óta úgy nyomom ezt hogy valami hangulatos videót, nagyobb frissítést meglátva hónapokig csak ezzel játszom újra "kifulladásig", utána 4-6-hónap szünet, majd visszatérve minden újítás ellenére órák alatt veszem fel a fonalat, és szippant be újra a világa...
(Ha moddolsz csak akkor lehet esetleg technikai probléma a mentés folytatásából.)
-
zombiex
tag
Lenyugozo, hogy honnan hova jutottak el. Pelda erteku a hozzaallasuk.. ha a tobbi studio negyed ennyit foglalkozna a sajat jatekaval, senkinek nem lehetne egy szava sem.
Meg epp hogy csak botorkaltam benne anno, most meg azert felek ujra elkezdeni, mert sose jutnek a vegere -
Remelem új bolygókat is tettek bele a mert az eddigi 18 trilliárdot már ezerszer körbejártam, felfedeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest