- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
Igen tényleg az a baj hogy ezek rétegjátékok és ez sok embernek sajnos kevés mint látjuk a gép eladásaiból!Viszont nehogy félre értsd hogy ezeket leírtam az nem azt jelenti hogy én a Nintendo ellen lennék mert távolról sem!Csak egy kicsit fel lennék háborodva ha a 100000-forintos konzolomat 2 év után rakhatnám be a vitrinbe dísznek mert leáll a gyártása meg nem jelenik meg már rá játék ügyebár!Ezt nem érdemelné meg a gép mert van benne potenciál magában a gépben is meg a gamepad-ban is!Ha ez bekövetkezne én nagyon mérges lennék a Nintendo-ra és szerintem ezzel nem csak én vagyok így hanem a többi Wii U tulaj is!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest