-
PROHARDVER!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz Szabi® #50998 üzenetére
Sokan várták, de az elmúlt évek piaci tényezői miatt egyik konzolos cég sem kapkodta el a generáción belüli frissítést. Sőt...
Így szerintem nem igazán volt reális elképzelés. Főleg úgy, hogy annak az ellenkezőjét többször is hangsúlyozta a Nintendo.
De mint mondtam nem tartom hülyeségnek, hogy jövőre bejelentenek valamit, csak az újságírók szeretik ráerőltetni a saját elképzeléseiket a valóságra.
2025 szerintem is reálisabb, de én még rátennék egy évet. Amennyiben az lesz a forgatókönyv, mint legutóbb, akkor az első hivatalos nyilatkozathoz képest még 2 év el fog telni. De ez nyilván csak tipp. Senkinek nincs róla még lövése sem, hogy mikor jön új harver vagy egyáltalán új generáció.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST -SW-HOGWARTS-CRASH BANDICOOT FRISSíTVE 01.19.
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest