Hirdetés
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Szerintem a Conquest nem is kapott már belőle semmit, ami volt maradt is NyEU-ban. Ugyanez volt a DS verzióval is, hogy nagyon keveset nyomtak belőle. Aztán (jóval) később érkezett egy utánnyomás. Amit ma kapni lehet még belőlük, az mind abból a második hullámból maradt. Remélhetőleg ebből is után nyomnak, mert ez a mennyiség nulla.
-
SzDavid99
tag
Japánul írta ki a Nintendo Twitterre, hogy sem mobilos játékokról, sem pedig a Switch-ről nem fognak beszélni. Amiben esetleg lehet reménykedni, hogy a Miitopia-t bejelentik nálunk is (bár erre nem sok esélyt látok) - a japánoknál ugyanis erről is szó lesz majd a Directben.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Hogy kinek mekkora kártya kell egyénfüggő, nekem eddig a 4 gigás is elegendő volt. A wifi kapcsolót sajnálom én is, de nem akkora tragédia, mert a játékot felfüggesztve be tudsz lépni a gép menüjébe. Fényerőt is ugyanígy tudod állítgatni menet közben, aztán simán visszamész a játékba. A toll az, ami hülye helyre került, azt én is jobban szerettem oldalvást előhúzni.
-
SzDavid99
tag
-
-
-
Petykó78
tag
Köszi neked is.
Eredetileg RPG-t kerestem. Olyat tudtok ajánlani, ami viszonylag könnyen emészthető és a játék nagyobb hányadát nem menükben/inventoryban kell tölteni?
Szerk:
most látom csak, hogy ez nem is sima platformer. Most már csak azt kéne kiderítenem, hogy hol tudok venni. -
james001
veterán
Tudom még a star world-öt meg kéne nyitni. Az összes csillagos érmét nem nagyon akarom összeszenvedni viszont,mire sikerülne kihullna a hajam
Indáról kell ráugrani a pókokra nem futva,ezért is "másabb". De tuti én vagyok béna,és ahogy írod majd legközelebb visszanyomom elsőre sikerül majd -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Igazad lehet, ezek szerint az amerikai dátumra emlékeztem. Normál az tényleg nehéz volt, de nem is nagyon értettem, milyen kombókat kellett volna bevigyek. Az csak a saját feltételezésem, hogy más-más csapattagok más-más színű kombókból húznak több hasznot, de ez így a demóban megemlítve nem volt. Mindenesetre a koncepció érdekes és annyira nem is tűnik könnyűnek, szerintem érdemes lesz beszerezni.
-
aya
addikt
Elvették tőle a Akumajo dracula sorozatot miután megcsinálta a harmony of despair-t.
Az egész csapatot kukázták, producer volt mint kojima.
Szóval még hd remake Castlevania-kat se várjunk nintendo gépekre.
A castlevania rebirth kijönne virtual konzolra azért beújítanám megint.
-
-
-
-
1tom
aktív tag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Majdnem odaírtam én is az XOne-t, de az MS nélkül is megvan ez az évek óta tartó trend a digitális letöltések előretörésében. A dobozos verziókat nem is fogják kiszorítani, mert a rosseb töltögessen 40-60 gigákat le, de ilyen kisebb kaliberű játékoknál teljesen rendben van a dolog szerintem. Már a Nintendo eredménysorán is látványosan észrevenni a megnövekedett digitális forgalmat, jóval kisebb költség terheli a kiadási sort, ami részben hozzájárult most a negyedéves nyereségükhöz is. Csak valami barátibb árpolitika kellene, mint például a Steam rendszerében.
-
Sirandrish
legenda
Pont ezt akartam írni. Vajon ebből évente hány darab cserélne gazdát? Szerintem olyan szinten elenyésző ez szám hogy kár róla beszélni.
Én sem értem mire jó ez..doboz amiben nincs játék, de én úgy fogom fel hogy digitális játék.
Azon meg lehet vitázni hogy mennyi gyűjtői értéke van egy "üres" doboznak, csak felesleges. Annál biztosan többet ér mintha egy papírfecnire ráírnád hogy "XY játék - Megvan" és azt felraknád a polcra. -
Mister_X
nagyúr
Aha, tehát ügyelnem kell arra, hogy folyamatosan ugyan azokat rakjam egymás mellé (duplikálás vagy helyezkedés), hosszú távon ez a kifizetődő. Az jó, Chrom - Reflet és Lon'qu - Miriel párosom van, akik pöpecül elvannak. Frederick meg mindig rambózik. Bár picit szomorú vagyok, mert elvileg eldobtam Lon'qu alap kardját (Killing Edge? Japánul írja) és sikerült is mentenem egyet. Az volt a vicces, amikor sikeresen elintézett egy kör alatt öt ellenfelet (elsőt lecritelte, többinél védekezett - miss, majd crit), szintben nem fogja utolérni kb. semmi sem már
Hiányozni fog a kard... lesz majd jobb?
-
-
Sirandrish
legenda
Azért rendeltem onnan mert személyesen akartam átvenni és csak ez elérhető számomra.
A késést megértem, de amikor bemegyek a boltba érdeklődni majd a (jogos)kérdésem után az eladó a "há majd úgyis kűdűnk smst nyugii" mondatot böfögi a képembe, majd az egy hetes várakozás után sem tudnak egy "elnézést" odabiggyeszteni...hát ne haragudj de ez kritikán aluli szerintem.
Mindezt úgy hogy amit te is említettél a legdrágábbak...szóval örülhetnének hogy még valaki egyáltalán vásárol tőlük...De lehet én fogom fel rosszul a dolgokat..
-
Sirandrish
legenda
A % azért számolódik mert minél nagyobb annál nagyobbakat repülsz.
Ergo sokkal könnyebben kirepülsz a picsába mondjuk 150%nál mint 30nál.
És ha ki is ütnek, MINDEN karakternek van (némelyiknek mint pl Kirbynek jobb) legalább egy két lépéses "ugró-repülő" kombója amivel vissza tud ugrálni. Ez alól persze kivételt képez az olyan K.O. amikor vagy elszállsz a "csillagok" felé vagy felkenődsz a képernyőre. -
-
ayo
veterán
azt pl. pont nem tudom elképzelni, mai napig mindenhol van régiózár, sőt ennél sokkal durvább megkötésekkel is. a régió függetlenség csak ártana az eladásoknak, hiszen mindenki a legolcsóbbat venné.
én a twitchet várom, meg, hogy a játékokat a fiókhoz legyen rendelve, nem a hardverhez és az olcsóbb digitális árakat. ezek szerintem teljesíthető dolgok és elvárható a mai világban.
-
Mister_X
nagyúr
Nem, a PS2-nek az volt a handycapje, hogy rendes DVD olvasója volt és olcsóbb volt, mint egy asztali DVD-lejátszó - és nem mellékesen ezt lehetett "mást" is csinálni vele filmnézésen kívül. Tényleg eladtak milliókkal az első években szimpla filmnézési céllal a gépből. A sok fejlesztő meg annyit lát, hogy el van adva x millió gép, a másik platform meg csak x-n milliónál tart, akkor inkább a PS2-re fejlesztenek. Évekkel odébb meg a laikus is azt vette, amire a több játék volt elérhető. Ennyi a PS2 sikerének kulcsa, nem több, nem kevesebb.
Flashkártya meg nem hiányzik. Inkább kiadok 5000¥-t egy játékért ami érdekel és használni is fogom, mintsem "belefulladjak a bőség zavarába" egy szaros flashkártya segítségével, hogy ne tudjak megbecsülni semmit sem.
-
Mister_X
nagyúr
A japán írásnak megvan a maga szépsége és valóban tükrözi az egyén tudását: míg mi azért írunk-olvasunk, hogy tanuljunk, addig ők tanulnak, hogy tudjanak írni és olvasni. Valljuk be, nem nagy kunszt a betűket szavakká összeolvasni (bár ez sem megy mindnkinek még középiskolában sem...). Zárójeles megjegyzés: egy 14 éves japán diák felfele kerekítve tud már 1500 írásjelet, amivel már lehet játszogatni és újságokat is olvasni. Középiskola végéig ~2100 már megvan, aztán még marad 400 ritkábban használt írásjel, ami előfordulhat könyvekben, újságokban, játékokban, ezen felül van még 500, amit szó szerint keresni kell avgy csak konkrétan szótárakban fordul elő már. Tehát a japánban van 3000 kanji, de ebből 2000-et használnak. Kínaiban is "csak" 3500 aktív írásjel van, abból 2000-2500-zal konkrétan bármit el tud olvasni az ember, valag bullshit meg rémtörténet, hogy 50000 van (azaz van, csak a 92%-a nem használt)
Nekem elég jól megy, mert arra mentem rá, hogy az írással haladjak jobban, ennek ellenére beszélni jobban tudok (tanulod a szót, megkeresed a kanjiját, leírod, memorizálod, aztán az esetek egy részében a szó megmarad és maximum csak megismered, ha látod, de leírni nem tudnád az leted árán sem), tehát ha lenne szinkron a játékok többségében, kevesebb gondom lenne. De persze használok szótárt (iPadet), mert csak 600 írásjelet ismerek.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Köszi, közben megtaláltam magyarul is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest