Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
psjani #14691 üzenetére
Én haverom 3DS XL-jét javítottam 2 éve. Ott néha nem töltött, fel se villant és néha kikapcsolt a gép.
Elkezdtem rázni a gépet és akkor egyszer jó volt egyszer nem úgyhogy egyértelmű volt, hogy valami kilazult. Végül az akksi kontaktjai voltak a ludasak, kicsit oxidálódtak az évek során. Egy kis laposfejű csavarhúzóval fényesre kapirgáltam őket, azóta is mondja a haver, hogy hibátlan. -
Guitar14
senior tag
válasz
-Nándesz- #14658 üzenetére
Valami nagyon le van rakódva az érintkezőkre.
Mintha a T betűnél lejött volna a dzsuva és azért ilyen fényes. Esetleg az egyik érintkezőt nagyon óvatosan egy tűvel próbáld megkaparni hátha előjön a fényesség mert akkor tuti a lerakódás a baja. Abban az esetben a konzol kártyaolvasójára is átülhet ez a ragacs és onnan már nem lesz könnyű kivakarni.
Először PHM által javasolt alkoholos tisztítást próbáld meg, talán egy régi fogkefét is bevethetsz, az leszedi talán. -
Guitar14
senior tag
válasz
rachmaninoff #14653 üzenetére
-
Guitar14
senior tag
10 év után Frissítés jött a Mario Kart 7-hez.
"Ver. 1.2 (Released December 13, 2022)
Several issues have been addressed to improve the gameplay experience."
[link]
Elvileg csak biztonsági réseket javították ki, tehát semmi extra úgyhogy firssítéskor annyira nem kell örülnünk. -
Guitar14
senior tag
válasz
koncsik #14534 üzenetére
"Dataminer OatmealDome has also taken a look at this update - revealing some updates to the eShop, web browser and a few other areas:
Firmware 11.16.0-48 was released for all 3DS models. This may be related to the upcoming shut down of adding funds in the eShop. Updated: - eShop - Web Browser - friends system module - NATIVE_FIRM
Details are currently scarce. Awaiting more information."
[link]Vagyis valószínűleg a közelgő eShop- és pénzfeltöltés lelövéshez köthető a ez a frissítés.
-
Guitar14
senior tag
Wii U & Nintendo 3DS eShop Discontinuation
-Wii U és 3DS-en idén Március 23-ig lehet bankkártyáról egyenleget feltölteni az eShop-ba
-Wii U és 3DS-en 2023 Március végétől nem lehet vásárolni az eShop-ba.Az online play és a digi-játékok, DLC-k letöltése továbbra is működni fog.
Infóért köszi ρσгτσ-nak.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Lei559 #14451 üzenetére
Nekem van DSLite-om a GBA slot miatt és egy DSi-m mert azt jobban szeretem képernyőben és gombokban is ráadásul strapabíróbb.
Vettem 2 éve felújításra egy zöld DSi XL-t Gyönyörű, kényelmes, fantasztikus a hangja és jó a nagy kijelző. Csak ugye a felbontás u.a. és kicsit emiatt sokkal pixelesebb így az került eladásra mivel még többet is ért. Itt adtam el HA-n. [link]
Ha nincs otthon DSi akkor jó vétel főleg amennyiért japánból adják de én a sima DSi-t preferálom -
-
Guitar14
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #14443 üzenetére
Köszi, felvesszük a kapcsolatot velük ezekszerint akkor nagyon nincs alternatíva. Írok majd ha reagálnak mert szerintem hasznos infó ha vállalnak ilyet és mennyiért.
Idave: igen XL-ben sajnos forrasztva van a lapra amúgy már megcsináltam volna ha szerzek alkatrészt
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok az alábbi 3DS kérdéssel fordulnék hozzátok:
Ismerősömnek van egy old 3DS XL-je és letört belül az SD kártya tartó pöcke így nem marad bent a kártya mivel a rugó állandóan kitolja.Tudtok esetleg valami szervizt vagy valakit aki cserélne benne egy sd kártya slotot? Hová érdemes az ilyet vinni egyáltalán?
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #14333 üzenetére
Most nézem véletlenül kommentháborút indítottam el az alkoholos filc műanyag eltávolításáról, bocsásson meg mindenki, valamiért aceton maradt meg bennem mert rá volt írva
- tehát javítom saját magam: acetonmentes körömlakklemosó [kép] volt a varázsszer. A végeredmény olyan 90 %-os lett, kép nem adja át: egy nagyon halvány foltja van egy két részen de nem kivehető, hogy mi volt ott.
Ahhoz képest, hogy teszteletlenül vettem egész jó, MK7 online-al nyüstöltem egy jó ideig és az akksi nagyon jól bírja. Nem hiába nagya a híre a DS akksik tartósságának. -
Guitar14
senior tag
Acetonnal lejött a dolog, a kép készültekor már vakartam le róla de köszi.
Majd nekiállok szétszedni a gépet mert a d-pad és az Y gomb csak erősebb nyomásra reagál. Meg kéne kicsit pucolni a kontaktot az összes gombon, csak jó nagy művelet lesz egy ilyen kis dologér: 100 szalagkábel és megannyi apró, könnyen lenyalható csavarka és teljesen szét kell szedni midnent. -
Guitar14
senior tag
válasz
Narxis #14327 üzenetére
Ha erre vágysz itt van egy két fájó kép, a fentebb írt gépek azért messze nem makulátlanok.
Zöldben 80 Days around the world kártya volt és gondolom abba ahogya képernyőn látszik vagy 6 ezer óra, plusz rajta (valszeg) a régi tulaj (~60 éves hölgy) 4 szelfije.
2DS firkált, analog kar és A gomb megvágva kicsit, felül késvágás nyomok, hátul a kissrác neve alkoholossal, rajta pedig parental lock volt amit sikerült leszednem.
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok, most látom a fényképmegosztásokat, pont tegnap jött a licites két konzol amik teszteletlenek és mondom ráugrok.
2DS-t magamnak vettem ha életre tudom lehelni a DSi XL valszeg javítás után megy eladásra mert nagyon szép csak az alsó képernyő négyzetrácsosra van ronggyákarcolva. Majd küldök még ha valamit sikerült kezdeni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest