Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkh
tag
Tegnap sikerült beszereznem nekem is egy New 3DS XL gépet( Majora's Mask kiadást).
Vegyesek az érzelmeim a géppel kapcsolatban.
Végre gyors lett a menü, jót tett a gépnek az erősebb hardver, színek is mintha élénkebbek lennének a sima 3ds xl verzióhoz képest. Stabil 3d is nagyon jó lett. Burkolat is szebb, viszont gondolom kényesebb is, jobban kell vigyázni,mint a réginél.
Viszont a gombok összekavarása nem jött be. Nem tetszik, hogy mindent a gép aljára tettek. Sd kártya bemenetet miért kellett a burkolat alá rakni? 2015ben egy 4gigás sd kártyával szúrják ki a szemünk?
Wireless gombot se kellett volna kiiktatni,most épp BravelyDefaulttal játszok, ott csak addig kapcsolom be a wifit, amíg a frissítést megcsinálom a városkában, de itt ha jól sejtem, akkor játék közben nem tudom kikapcsolni,max ha kilépek a főmenübe.
Stylus most alulra került, nem a legkényelmesebb alulról kivenni, az is maradhatott volna oldalt.Gondolom nem csak egy hardver erősítést akartak kihozni a gépből, hanem külsőleg is legyen más. De ezek a külső alakítások nem tettek jót a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- Eladó használt Xbox series X
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest