Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
moli.hu
üzenetére
Muszáj annak idején sok köcsög miatt zárkózott személyiség voltam ha nem is teljesen de leküzdöttem mindazért mert rájöttem hogyha valaki hülye rá kell hagyni aki nem fogad el minket azzal nincs semmi téma amiről beszélgethetnénk.
Plusz egy lehet hogy még most hülyének tartanak a japán nyelv miatt.
De gondolj bele ha ezt a tudást fejleszted még jó pénzt nyerhetsz belőle fordító vagy tolmácsként.
Ne félj utána már csak irigykednének. -
Sirandrish
legenda
válasz
moli.hu
üzenetére
Én például nem tudtam.
De azt meg senki sem vetheti a szememre hogy ez így ala natur nekem nem jutott eszembe
Persze oda van írva a termékleírásnál, de egy vacsi új terméknél kb le se sz*rom mert "tudom" hogy mit kapok, csak itt megleptek és még sem. Nagyon kétségbe egyébként nem estem mert ahonnan a masinát rendeltem, onnan berendeltem egy töltőt még meg ha már úgy volt akkor egy kijelző védő fóliát is.
Ha minden igaz, csütörtökön meg is jön, csak sajna így már tényleg nem maradt plusz játékra pénzem

szpal, ayo & BirkaZoli Köszike a lehetőségeket

-
-
válasz
moli.hu
üzenetére
Jajj, most ne keverjük már ide azt hogy valaki éhezik, hajléktalan vagy épp háború elöl menekül. Tényleg szörnyű dolog, hogy gyerekek ezrei, milliói halnak éhen vagy esnek a háború áldozatává. Küldtem már pénzt afrikai segélyszervezetnek, adtam le használt ruhát rászorulóknak, egyszer még önkéntes konyhán is dolgoztam. Persze, biztos tehetnék többet, sőt.
A Kickstarteren a hobbimat támogatom, hogy azzal játsszak majd, amivel szeretnék.
-
FuRiONight
addikt
-
válasz
moli.hu
üzenetére
Persze, ez nem vásárlás. Tisztában vagyok a rendszerrel és a kockázattal. Viszont szerencsére anyagi lehetőségeim megengedik, hogy évente 1-2 nekem tetsző indie projektet támogassak 10-20 dollárnyi összeggel. És ha lesz belőle valami, az nekem jó érzés, hogy picit én is benne voltam abban, hogy elkészült végül a játék, film, zene, akármi. Ha mindenki úgy gondolkodna mint te, akkor talán sose készült volna el pár sikeres indie játék, mely egy ilyen oldalon kezdte a pályafutását (Shadowrun, FTL és társaik). És akkor talán a világ is szegényebb lenne

-
válasz
moli.hu
üzenetére
Beszéltünk már erről, amúgy én minden gond nélkül feláldoznám a visszafele kompatibilitást egy egységes otthoni- és kézikonzol rendszerért.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
moli.hu
üzenetére
A Nintendo konkrét lépései is ezt vetítik előre. Miyamoto és Iwata egyaránt nyíltan beszéltek az uniformizálás előnyeiről, valamint mostanra össze is költöztettek 300 konzol- és handheld mérnököt az újonnan épített irodaházukba. Valószínű, hogy ez is fog megvalósulni vagy egy ehhez nagyon hasonló forgatókönyv.
-
Bogyi007
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
A KSZ két részlegből áll, szerintem első esetben magával az üzlettel volt beszélgetés míg második esetben a szervízből vette a fáradságot valaki- ha jól sejtem ugyanaz aki az én villámkáros ps3-am szakvéleményezését és átvizsgálását is intézhette. ha így van, akkor nem lesz gond. nem fejteném ki most ez bővebben, de én maximálisan kellemeset csalódtam a srácokban ott.
(#3997) szgergely: g@bo hozzászólására írtam, hogy simán lehet 6500 forintért (sőt kevesebbért mint az látható) teljesen jó korrekt gépeket kapni. Igaz én mindkét esetben magánszemélyektől vettem a gépeket, de ott megvolt a kockázat, hogy veszek eg értéktelen vacakot amire még garancia sincs.
-
Faterkam
addikt
válasz
moli.hu
üzenetére
Hát persze, de nem kellett volna véletlenül tájékoztatni a vásárlás előtt, hogy a használt konzol javítva volt, és nem eredeti alkatrésszel pótolták? A Webshopba még véletlenül sem az eredeti konzolt fényképezték le! Ez nem sántít? Mondjuk mit várunk, ha ezt egy nagyobb értékű használt autónál sem mondják el, nemhogy itt!

-
adalbert1
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
Nekem a szavaiból úgy tűnik, hogy nem személyesen vette át...(persze ezt csak ő tudja) Múltkor én is nézegettem itt a használt DS Lite-okat, de nagyon ütött-kopottak voltak, magánszemélytől 8-10k között sokkal szebbeket kapni.
szerk.: mire leírtam a kommentet (hiába, lassú vagyok) kiderült, hogy így is volt.
-
matej013
tag
válasz
moli.hu
üzenetére
Futárral jött, mivel én az ország másik végében lakom. Nem volt lehetőségem kipróbálni, viszont ezt írták a termék oldalára: "Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben garanciát is vállalunk!"
Na már most, értem én, hogy használt meg minden, de a termékleírás ez volt:
Jellemzők:
Súly: 218g
Processzor: ARM946E-S 32-bit RISC / ARM7TDMI 32-bit RISC
Órajel: 67/33 MHz
4MB RAM, 656KB VRAM memória
Lithium-ion akkumulátro (6-18 óra üzemidő)
2 kijelző: 256 x 192 pixel, színes, 4 szintű fényerő beállítással
Felső kijelző: 3" TFT LCD háttérviágítással
Alső kijelző: 3" TFT LCD háttérvilágítással, érintésérzékeny
Sztereó hangzás, 3D grafika.
Vezetéknélküli hálózat: WiFi, IEEE 802.11, bluetooth.
Óra, ébresztő, chat és képküldés funkcióÉs ennyi. Semmi arról, hogy milyen állapotban van, hogyan nézhet ki, csak a sztenderd adatok, ami (gondolom) a Nintendo weboldalán is szerepel. Én voltam a naív bevallom, de intézkedni fogok az ügyben. Képek helyén is csak illusztrált képek voltak.
-
adalbert1
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
Kérdés, hogy Magyarországra ez mennyire jellemző, 12 év alatt szerintem kb. ha 5 embert láthattam tömegközlekedésen kézikonzolozni. Igaz, mi nem az átlag játékosok közé tartozunk, de én se szívesen veszem elő a kézikonzolomat egy ilyen rövid útra, egy pár órás busz vagy vonat út természetesen már más tészta.
-
boost
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
szerintem amire moli.hu gondol, az az okostelefonos játékok. Az való metróra,angrybirds, flappy birds és társai, ahol nem kell egy többszálú történetet fejben tartani.
Kézikonzol remek szórakozás otthon, vagy nyaaraláskor, esetleg egy többórás vonat, vagy repülo"út során.
Moli.hu neked milyen kézikonzolod van?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
moli.hu
üzenetére
A tiédet hogy javították? Azt tartanám kézenfekvőnek, hogy a burkolat felső részét cserélték ki egy újra. Sajnos fél éve nincs már garancia az enyémen, de most hogy írod, lehet rátelefonálok a Gamepark-ra, mit mennyiért tudnának rajta bűvészkedni.
@szgergely.:igen, a robusztusabb szerkezet tagadhatatlan előnye az egybe-gépeknek. Egyébként a zsanérosakat is meg lehetne normálisan csinálni némi odafigyeléssel.
-
-
boost
veterán
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
moli.hu
üzenetére
Olyan, ami használható, perpillanat nincs. Most kicsit szaglásztam, a lengyeleknél egy cseh cég, a ConQuest veszi át a Stadlbauer helyét, március 1-től már ezek lesznek az ottani terjesztő. Csak afféle parasztlogikával feltételezem, hogy akkor Csehországban is ők lesznek a porondon. De hogy idehaza most mi a fene van, az egy nagyon jó kérdés.
-
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
moli.hu
üzenetére
nahh most délután a kislánnyal nekiláttunk a tesztelésnek.. Wifi ki, SD kártya ki, gyerek kezébe odanyom nintenod, itt van játszál: 10 perc játék után sem volt hiba.... visszaraktam az SD kártyát, majd folytatódott a játék, bő 10 perc múlva továbbra sem volt hiba... aztán menet közben bekapcsoltam a Wifi-t és kb a szokásos 10-15másodperc múlva jött a fekete hátteres hibaüzenet... gép kikapcs, Wifi kikapcs, most ismét játszik a gyerkőc, lassan 20 perce, hiba nem jött elő. Tehát sanszos hogy Wifi körül van a gond...
akkor mit javasoltok? szedjem ki az akkut, vagy a 30-60másodperces power gomb nyomása, vagy kapjam szét és nyomkodjam meg a wifi kártyát? -
moli.hu
őstag
válasz
moli.hu
üzenetére
mekihepimil, mom-ban van mario-pipe, gomba es luigi - luigi volt mult heten is, ugy latszik nem vittek, megintcsak bebizonyosodott, hogy o senkit se erdekel.. hüpp.
valoszinu mashol is ezek vannak most, mert kinyomtatott, laminalt lapon van a valasztek.
jovo hetre igertek az ujabb figurakat. most hoztam egy gombat, apro, nyomasra hangot ad. -
-
-
-
válasz
moli.hu
üzenetére
Nem gomb. Az alaplapon van és közvetlen fölötte az A gomb van. Egy kis fekete kocka test, vagy mi esett le onnan. Sajnos a fotó nem játszik, nincs gép + telefon sem.
Szerk: Néztem képeket de sajnos cask kicsik vannak, nincs nagy felbontásban pedig megjelölném melyik lenne az.
-
PHM
addikt
válasz
moli.hu
üzenetére
Arra gondoltam konkrétan, hogy akár maga a játék is lehet olyan flash
memóriában, amelynek csak egy része írható.
Erre a Nintendo-nál példa a 64DD lemez, amelynek egy része írható volt.
(Tudtommal.)
Két szemponton múlik a dolog:
Az egyik az előállítás költsége, amely lehet, hogy kb azonos a romnál
és a flash memóriánál.
A másik az öntökönszúrás lehetősége warez szempontjából.
(Gyanítom, ez esik nagyobb súllyal a latba.)
Erre persze lehet orvosság a CIC chip alkalmazása,
amit a nagy N a NES-től N64-ig alkalmazott. Több-kevesebb sikerrel.
Egyszóval technikailag megoldható, hogy a pach a cartridge-ban tárolódjon.
Erre nem kell feltétlen nagy helyet fenntartani, hiszen az újabb patch
felülírhatja a régit. Ráadásul a játékok zömében nem akkora méretűek,
mint az adott tárolón rendelkezésre álló hely.
Ezzel együtt én is azt mondtam, hogy sokkal valószínűbb, hogy a patchek
a 3DS belső flash memóriájában tárolódnak.
Csakhogy mi van akkor, ha ez a tárhely elfogy?
Most sem, de a tervezés fázisában meg kiváltképp, nem lehetett tudni,
hogy a 3DS életciklusában hány játék fog megjelenni, és azokhoz
összesen hány, és mekkora méretű javítást fognak kiadni.
Ha pedig ezeket a fájlokat mondjuk az SD kártyára is lehetne menteni,
az csak újabb problémákat hozna be a képbe... -
PHM
addikt
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
moli.hu
üzenetére
3ds biztosan, a többi platform: passz...
Remélem, jó helyről nézem (a 'beállítások' menüben): 5.0.0-11E
Szerk #2.: sok értesítést nem küldtek róla, így fogalmam sincs, mit változtattak érdemben. Csak Iwata küldött egy Luigi-levelet, hogy mindenképp próbáljam ki a játékot

-
-
mirci18
addikt
válasz
moli.hu
üzenetére
Üdv
Ebben igazad van meg kell követnem téged mivel pontatlan voltam.
Lényeg az hogy vásárolok gépeket nintendo-kat amiket később továbbadok nyilván kissebb nagyobb haszonnal.
És ezekbe a vásárlásokba beletartoznak a rossz gépek is mert azok is érnek valamit.
Azért jövök is ide kérdezősködni mert ti mint szakértők jobban meg tudjátok mondani hogy egy nagy valószínűséggel szoftverhibás géppel lehet e valamit kezdeni.
a hibát már nektek leírtam így csak az üzenet maradt hátra.
Üzenet amit kiír:
An error has occured.
Press and hold the Power
Button to turn the system off
Please refer to the Nintendo DSi
Operations manual for details. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
moli.hu
üzenetére
Így van, de ezeket a beépített 'kamerákat' is csak azért tették a gépbe, hogy max befotózza az arcát, és azt püfölje a júzer valamelyik bunyós játékban
. Senki nem ezzel a darab műanyaggal a kezében fog kijárni természetfotózni, abban szinte biztos vagyok (mondjuk megemlíthette volna a kérdező, miért olyan fontos is neki ez a funkció). -
válasz
moli.hu
üzenetére
Gamepeddes cuccot nem ismerek, de androidos telefon és tablet van pár a családban és amit azokon láttam, úgy vélem hogy a iOS-en sokkal jobb a játékkínálat (Baldur's Gate: Enhanced Edition, Final Fantasy Tactics: The War of the Lions csak hogy pár komolyabb iOS játékot említsek). De ez már nagyon off ide

-
Jeno.L
tag
válasz
moli.hu
üzenetére
Nah, ez a tudtom nélkül frissíti magát a rendszer, az amitől legszívesebben törpike kékre pofoznám föl Mr. Iwata-t meg a mérnökeit. Egy konzolon mit kell itt titokban frissitgetni anélkül, hogy én engedélyezném?
Ez a régió zár a legnagyobb ökörség amit csinálni lehet, de örülök, hogy nem csak nekem szúrja a szememet.
Lassan de biztosan csak föl törik teljesen a rendszert és onnan egy lépés a játékokat is működő képesre törni... -
válasz
moli.hu
üzenetére
Olvasgattam kicsit, hát nem tudom, hogy örüljek-e vagy se. Amúgy meg ez is jól mutatja szerintem a hacker-ek hozzáállását a dologhoz, hogy ez a hülye régiózár volt az egyik legfontosabb szempont, hogy feltörjék a rendszert. PS3 ugyanígy járt, amíg volt rá linux lehetőség, addig igazán komolyan nem foglalkoztak a dologgal, mert nem volt rá úgymond szükség, amint kivette a Sony a linux lehetőség egyből egész pályás támadást indított a hacker társadalom a gép ellen.
Nintendo helyében most gyorsan kiadnák egy fw-t, ami megszünteti a régiózárat (dream on, dreamer...), mert ennek a vége az lesz, hogy jönnek a másolt játékok, visszaesnek a játékeladások és még annyi játék se jön majd ki mondjuk itt EU-ban, mint most.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
moli.hu
üzenetére
Bár kalózkodni nem jogos, szerintem, de eléggé elgondolkodtató árazások vannak. Nemcsak pl, hogy USA-ban olcsóbbak a játékok/gépek, de platformok közt nézelődve is érdekes képet festenek az árcédulák. Épp tegnap néztem, hogy alig látok olyan nagygépes címet, ami jelentősen drágább volna a kis kézi konzolosaknál. A 3DS platformcímei (NSMB2, Mario Land 3D) 11-12k körül vannak, de aki hasonló - sőt klasszisokkal jobb - játékélményt szeretne, akár a Mario Galaxy játékokat már bőven 10k alatt (6-7k magasságában) beszerezheti fóliásan, egy jóárasított wii-vel, ami azért gondolkodóba ejtheti a delikvenst. Igaz, hogy régebbi játékok, de azóta sem készítettek jobbakat a kategóriában, és újonnan 14-15k-nál így sem kerültek többe. Ez csak egy példa, de ha teszem azt, a 3DS és Vita játékokat féláron kezdenék tolni, nemcsak duplázódhatnának, hanem többszöröződhetnének az eladások. Jó dolgok a hordozható konzolok, de úgy gondolom, hogy hiába teljes értékűek a játékaik, mégsem egy kategória az asztali nagytesóikkal. Emlékeim szerint egy Gameboy játék is kb fele volt a Super Nintendo kazettákénak, talán picit több, de attól messze volt, hogy közel egy árban legyenek. Az is igaz mondjuk, hogy a két platform tudása akkor még sokkal messzebb volt egymástól, mint most az utódoké. De ha akkor be tudták így árazni, miért ne tehetnék meg most is?
-
-
adalbert1
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
Szerintem itt a PH!-n nincs akkora DS közösség, hogy ez problémát okozzon. Aki meg eddig nem talált ide, az jó eséllyel ezután se fog.
Tényleg, nem tudnátok ajánlani valami jobb 2D platform játékot DS-re? A New Super Mario Bros. megvolt, de pl. a Yoshi's Islandet pár helyen túlbonyolítottnak tartom, és könnyen rá is lehet unni.
-
mirci18
addikt
válasz
moli.hu
üzenetére
Pont azért írtam hogy lite hogy kisebb és könyebb ezt jelenti úgy mint a ps2-nél a slim.
Azért a 4 % plussz képernyő nem egetrengető meg az új stylus bár ahogy halottam a simáé elég vékony volt,szóval akár hogy is nézzük a sima ds olcsóbb a lite verzió pedig javarészt annyival másabb hogy kisebb és könyebb.
Ez érdekes hogy lehet nyomtatni a kártyát akkor ez olyan mint a telefonnal való vonalkód olvasás amit ha beolvasol tartalmakat érhetsz el.
Karma-
Köszi a választ -
hdman
őstag
válasz
moli.hu
üzenetére
Szerintem hagyjuk is ezt a témát, értelmetlen n+1 vita lenne arról, hogy mi warez, mi nem, vagy éppen a határán vagyunk-e.
Annyit még hozzátennék, hogy minden normálisabb/nagyobb kártyatipusnak van weboldala, rákeresel a nevére és látod a frissitéseket, google a barátod

end of story, let's go play
-
hdman
őstag
válasz
moli.hu
üzenetére
Ez hülye érv. Késről, fegyverekről stb. is lehet beszélni, más dolog tanácsot adni vagy segiteni. Sőt ezekkel még ölni is lehet, egy fw-rel meg max megkárositja a kiadót.
A neten amugy minden fent van, segiteni nem fogunk neki, amugy is kismillió r4 kártya van. Pl wood kernel már 1.49 nél jár, az én karimra is lassan egy éve nem jött frissités.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Rally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Filmvilág
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.