Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
válasz
vorosmarti #90 üzenetére
Én pedig leírtam, hogy mit gondolok. Pont erre való a fórum, nem? Felsoroltad a problémáid, én pedig röviden leírtam, hogy ezekkel nekem miért nincs gondom. Szóval félkész? Egyáltalán nem.
"Elég egyértelműen fogalmaztam, a hullámvasút a legkisebb dolog volt..."
"Eléggé árkád, bár mondjuk ez talán jobban zavart mint 1-2 bug."
"Ez egy 60 eurós játék, a fejlesztője és kiadója a világ legismertebb kiadóinak egyike. Illett volna rendesen megcsinálni, vagy ha már így alakult, kiadni rá egy javítást."
Ezzel a crashek illetve a felbontás problémáját tekintve egyet értek. Te az AI kapcsán írtad, ami viszont igen csak érdekes elvárás, mert nincs vele komoly gond.
Nincs hibátlan, nincs tökéletes. Sosem lesz. Ez sajnos ilyen.
A hibákat is látom. De olyan hibát, ami eltántorítana a játéktól, vagy amiből elvi kérdést kéne csinálnom megközelítőleg sem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest